Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@19:55:50 GMT

بازگشت بهای نفت برنت به کانال ۶۰دلار در هر بشکه

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۴۸۶۸۲

بازگشت بهای نفت برنت به کانال ۶۰دلار در هر بشکه

نرخ طلای سیاه با وجود اعلام همکاری بلندمدت عربستان و روسیه، صبح چهارشنبه در بازارهای جهانی کاهش یافت؛ به طوری که قیمت هر بشکه نفت پایه برنت دریای شمال که به بیش از 70 دلار رسیده بود، بار دیگر به کانال 60 دلار برگشت.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، خبرگزاری «رویترز» انگلیس امروز اعلام کرد، قیمت نفت پایه وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز به کمتر از 65 دلار در هر بشکه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معامله گران می گویند، پس از آنکه انجمن نفت آمریکا اواخر وقت دیروز (سه شنبه) اعلام کرد، موجودی انبارهای نفت این کشور در هفته منتهی به بیست و سوم مارس (جمعه گذشته) با پنج میلیون و 300 هزار بشکه افزایش به 460 میلیون و 600 هزار بشکه رسیده است، قیمت های نفت کاهش پیدا کرد.

قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا در ساعت 03:56 بامداد امروز در بازار نایمکس این کشور با 0.8 درصد کاهش نسبت به دیروز به 64 دلار و 71 سنت در هر بشکه رسید.

نفت خام برنت دریای شمال نیز در ساعت یاد شده در بازار لندن به بهای 69 دلار و 65 سنت در هر بشکه معامله شد که نسبت به دیروز 0.7 درصد کاهش داشت.

گزارش رسمی موجودی انبارهای نفت آمریکا اواخر وقت امروز توسط اداره اطلاعات انرژی وزارت انرژی آمریکا منتشر می شود.

«گرگ مک کنا» استراتژیست ارشد کارگزاری «آکسی تریدر» واقع در لندن، به رویترز گفت: باید دید سطح موجودی انبارهای نفت آمریکا چگونه تغییر خواهد کرد و آیا باز هم به طور چشمگیری افزایش می یابد؟

وی افزود: به نظر می رسد افزایش غیرمنتظره ظرفیت انبارهای نفت آمریکا، مانع حرکت رو به رشد قیمت های برنت و وست تگزاس اینترمدیت شده است.

افزایش صبح امروز قیمت نفت در حالی اتفاق افتاد که عربستان دیروز اعلام کرد در چارچوب یک قرارداد بلندمدت با روسیه همکاری می کند. این همکاری می تواند کنترل بازارهای نفت در سال های آینده را در دستان این تولیدکنندگان قرار دهد.

همکاری عربستان و روسیه که با توافق کوتاه مدت کاهش تولید نفت آغاز شد، به گفته «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در چارچوب یک قرارداد 10 تا 20 ساله ادامه پیدا می کند.

به گفته مک کنا، چنین قراردادی میان روسیه و عربستان به معنی گسترش سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) است.

اوپک در نشست رسمی سی ام نوامبر 2016 میلادی (دهم آذرماه 1395 خورشیدی) در وین، برای نخستین بار از سال 2008 میلادی با کاهش تولید موافقت کرد تا با کاهش مازاد عرضه نفت در بازارها، به بالا رفتن سطح قیمت ها کمک کند.

روسیه و 9 تولید کننده دیگر نیز در اواخر سال 2016 به توافق کاهش تولید اوپک پیوستند.

بر اساس این توافق، کشورهای امضاکننده متعهد شدند در مجموع از سطح تولید یک میلیون و 800 هزار بشکه در روز بکاهند که این میزان، حدود 2 درصد کل تولید نفت در جهان است.

این توافق تا پایان سال 2018 معتبر است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت نفت برنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۸۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.
تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.


شاخص بهای تولیدکننده - فروردین ۱۴۰۳

‌ کد خبر 6090650 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • بازگشت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان
  • قیمت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشت
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳