Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه بخش زیادی از اموال مردم در ساختمان‌های خالی حبس شده است، تصریح کرد: این به معنی عدم ورود اموال مردم به بخش تولید است؛ تا زمانی که ثروت‌های مردم در ساختمان‌های خالی محبوس می‌شود، شاهد تولید نخواهیم بود.

به گزارش ایسنا  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در دیدار شهردار قم اظهار کرد: باید همه کارهایمان در زندگی صبغه دینی داشته باشد، باید بدانیم اگر به بیت المال دست درازی کردیم، این غده بدخیم است که آبروی ما را می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

وی ادامه داد: آبرو برخلاف خون متعلق به انسان نیست، اگر کسی کشته شود، اولیای دم او می‌توانند رضایت بدهند و قاتل اعدام نشود، اما در صورت تجاوز به عنف، متجاوز اعدام می‌شود، چون آبرو و عفت یک زن برای خدا است.


استاد حوزه علمیه قم افزود: خداوند انسان را آزاد خلق کرده اما به او اجازه نداده است که آبروی خودش را از بین ببرد، انسان مالک آبروی خود نیست بلکه مالک آن خدا است.


آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به برنامه ریزی در ورود به پروژه‌های عمرانی اظهار کرد: اگر بودجه برای پروژهای نیست، نباید وارد آن شویم.


استاد حوزه علمیه قم افزود: چندین سال است که صحبت از اقتصاد مقاومتی در جامعه است، اکثر قریب به اتفاق ساختمان‌های چند طبقه در شب، خاموش هستند، یعنی بخش زیادی از اموال مردم در ساختمان‌های خالی حبس شده، این به معنی عدم ورود اموال مردم به بخش تولید است.


آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به ضرورت تقویت بخش تولید اظهار کرد: تا زمانی که ثروت‌های مردم در ساختمان‌های خالی محبوس می‌شود، شاهد تولید نخواهیم بود، باید اموال مردم به سمت بخش تولید هدایت شود.


او با اشاره به ویژگی‌های شهر قم اظهار کرد: شهر قم یک شهر کویری است و بهترین فرش ابریشمی در این شهر تولید می‌شود، با پرداختن به هنر بافت فرش در شهر قم می‌توان اشتغال ایجاد کرد، بسیاری از افراد با این هنر در شهر قم آبرومندانه زندگی می‌کردند، معادلی برای فرش قم در شهرهای دیگر وجود ندارد.


آیت‌الله جوادی آملی شهر قم را یک شهر کویری دانست و تصریح کرد: با این وجود مردم این شهر پشتکار زیادی در کار دارند. 


وی ادامه داد: در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی برده بودیم و کار فروش نفت و درآمد آن در اختیار دربار بود، کشورمان پس از پیروزی انقلاب به عظمت رسید، آزادی و استقلال را با انقلاب اسلامی به وجود آوردیم و از زمین به آسمان رسیدیم.


استاد حوزه علمیه قم در پایان خاطرنشان کرد: مشکلات کشور قابل حل است و باید بودجه کشور به بخش تولید هدایت و از این بخش عوارض دریافت شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۶۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد