Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جامعه هتلداران استان فارس با اشاره به ضریب اشغال ۸۳ درصدی ظرفیت‌های هتل‌های استان گفت: این میزان مربوط به ۲۹ اسفندماه تا ۶ فروردین بوده است. ۰۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱ استانها فارس نظرات

سید حسن سیادتان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به ضریب اشغال 83 درصدی ظرفیت‌های هتل‌های استان اظهار داشت: این میزان نسبت به مدت مشابه در سال‌های گذشته 10 درصد افت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه این میزان از 29 اسفند تا 6 فروردین بوده است، گفت: در روز 29 اسفند ضریب اشغال 60 درصد، روز یکم فروردین 80 درصد بوده و در روزهای 2 تا 6 فروردین ضریب اشغال هتل‌های استان فارس 90 درصد بوده است. 

رئیس جامعه هتل‌داران استان فارس دلیل افت 10 درصدی را تبلیغات برخی از کشورهای همسایه دانست و افزود: ارزانی و تبلیغات برخی از کشورهای همسایه نظیر ترکیه سبب شد که بسیاری نوروز امسال به خارج از کشور سفر کنند. 

سیادتان با بیان اینکه باید شرایطی را فراهم کرد که سفرها در طول سال به طور مداوم انجام شود، بیان کرد: نباید سفرها منحصر به نوروز باشد بلکه باید برای دیگر فصل‌ها نیز برنامه‌ریزی شود و سفرها در دیگر فصل‌ها نیز ادامه یابد. 

وی با توصیه به مسافران نوروزی گفت: مسافران توجه داشته باشند که برای اقامت از مراکزی که مجوز دارند، استفاده کنند چراکه در غیر این مورد در صورت بروز حادثه مسافران بیشترین آسیب را می‌بینند. 

انتهای پیام/م

R41382/P1486/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.
تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.


شاخص بهای تولیدکننده - فروردین ۱۴۰۳

‌ کد خبر 6090650 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • بزرگداشت مقام معلم به تمام ایام سال معطوف می‌شود
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید