Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد اصلانی هم پس از فیلتر شدن تلگرام از فیلترشکن استفاده کرد. او موضع‌گیری کاملا سیاسی هنرمندان را نمی‌پسندد. آفتاب‌‌نیوز : فرهاد اصلانی از بازیگران موفق و پرافتخار سینمای ایران است که برای بازی در فیلم «دختر»‌ جایزه بهترین بازیگر جشنواره فیلم مسکو را از آن خود کرد. او در گفت‌وگویی که در ویژه‌نامه نوروزی «بی‌قانون» چاپ شده، از مسائل مختلفی صحبت کرده است که بخش‌هایی از آن را مرور می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نقش کمدی بازی کردن سخت‌تر است یا نقش جدی؟
قطعا نقش کمدی سخت‌تر است به خصوص که در ایران همه کمی طناز هستند. مردم ما اهل شعر هستند و پیچیده حرف می‌زنند و طنز شخصی دارند. وقتی کسی می‌خواهد در سینما یا تلویزیون ایران طنزی داشته باشد باید خیلی قوی اجرا کند که این مردم را بخنداند. طنز تعریفی دارد که ما بخشی از آن را قبول داریم یا می‌توانیم نشان دهیم که همین مساله کار ما را سخت‌تر هم می‌کند.
بهترین طنزی که در ایران دیده‌اید چه کاری بود؟
من واقعا «اجاره‌نشین‌ها» را عمیقا دوست داشتتم و موقعیت‌ها به شدت ایرانی، ملموس و دوست‌داشتنی بود.
جایی گفته‌ بودید آدم قانون‌مندی هستید. ایا این قانو‌ن‌مندی در استقاده از فیلترشکن هم رعایت می‌شود؟
نه من حتما فیلترشکن نصب می‌کنم. خیلی به فضاهای مجازی وارد نیستم ما زمانی که من را از چیزی منع کنند، احساس خوبی ندارم. به همین دلیل زمانی که تلگرام را قطع کردند، من هم از فیلترشکن استفاده کردم.
آخرین سریالی که در تلویزیون با بازی شما پخش شد، «مختارنامه» بود که مربوط به ۸ سال پیش است. دیگر قصد ندارید در صداوسیما کار کنید؟
«مختارنامه» آخرین کارم نبود، فقط دیر پخش شد. بعد از من «آشپزباشی» را هم کار کردم. من از سال ۸۸ به بعد در تلویزیون کار نکردم.
چرا از تئاتر فاصله گرفتید؟
راستش را بخواهید یک جایی در دولت قبل احساس کردم برنامه برای ممیزی و سخت‌گیری روی تئاتر دارند که از همان زمان من از تئاتر فاصله گرفتم. بعد هم مساله خصوصی‌سازی پیش آمد که به نظرم تعریف غلطی بود. خصوصی سازی  ساز و کار دیگری می‌خواهد. فکر می‌کنم در حال حاضر نگاه کمی کاسب کارانه است و باج دادن برای فروش بیشتر را نمی‌پسندم. مکاشفه‌ای که با تئاتر می‌کردم انگار دوره‌اش سرآمده است. تئاتر انتقادی که من تجربه‌اش کردم دیگر میسر نشد و من از تئاتر فاصله گرفتم.
شما بازیگری هستید که دغدغه‌های سیاسی اجتماعی دارید. آیا موضع‌گیری داشته‌اید که بعد از آن پشیمان شده باشید؟
این اواخر واکنشی به اتفاقات داشتم ولی بعد به من تذکر دادند که احتیاط کن. از نظر من موضع‌گیری کاملا سیاسی هنرمند اشتباه است. کسی که کار هنری می‌کند متعلق به مردم است و مردم این نوع کنش را نمی‌پسندند که هنرمندان کاملا در یک جناح سیاسی بایستند.
اگر همه شرایط ایده‌آل باشد دوست دارید با کدام بازیگر یا کارگردان خارجی کار کنید؟
تا به حال به آن فکر نکرده‌ام. شیفته دنزل واشنگتن هستم و خیلی دوستش دارم. ای کاش می‌شد با او تئاتر کار کرد. در بین کارگردان‌ها هم میشائیل هانکه را دوست دارم.
شما استقلالی هستید. مستندی برای باشگاه استقلال کار کردید؟
من به شخصیت مرحوم حجازی خیلی اعتقاد داشتم. به نظرم او واقعا مظلوم بود و وجه اجتماعی درجه یکی هم داشت. فقط به او ادای دین کردم. اینکه از این کار این همه خبررسانی شد برایم عجیب بود. البته امروز دیگر مثل قبل پیگیر فوتبال نیستم.
منبع:خبرانلاین

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۹۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی

به گفته رئیس پیشین هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران هزینه پرداخت‌شده برای فیلترشکن گاه بیشتر از هزینه‌ای است که برای استفاده از اینترنت به اپراتور‌ها پرداخته می‌شود. همچنین، گردش مالی این کسب‌وکار به اندازه گردش مالی یک اپراتور اینترنت است.

به گزارش ایلنا، حسین اسلامی، رئیس پیشین هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا شرحی از وضعیت تجارت فیلترشکن در ایران ارائه کرد و گفت: از شهریور ۱۴۰۱ تاکنون با حجم بیشتری از معامله فیلترشکن در کشور مواجه هستیم و هرچند وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و دولتمردان دیگر هم تاکید داشته‌اند که فروشندگان فیلترشکن باید شناخته شوند، اما تاکنون هیچ گزارش شفافی درباره مجموعه‌هایی که این کسب‌وکار را پیش می‌برند به دست نیامده است.

وی افزود: در حال حاضر هر یک از ما ماهانه رقمی را برای خرید فیلترشکن می‌پردازیم و این خدمت در سبد خرید خانوار وارد شده و جایگاه مهمی در این سبد دارد و حتی گاه در شهری مانند تهران شاهد هستیم هزینه پرداخت‌شده برای فیلترشکن بیشتر از هزینه‌ای است که برای استفاده از اینترنت به اپراتور‌ها پرداخت می‌شود.

اسلامی اظهار کرد: با این تفاسیر تصویری که از گردش مالی این کسب‌و‌کار حاصل می‌شود می‌تواند دربرگیرنده ارقام هنگفتی باشد، اما چون ارقام شفاف نیست، نمی‌توان رقم دقیقی را از درآمد مجموعه‌های عرضه‌کننده عنوان کرد. اما می‌توان گفت که گردش مالی این کسب‌وکار به اندازه گردش مالی یک اپراتور اینترنت است در حالی که عرضه‌کنندگان اینترنت مالیات پرداخت نمی‌کنند.

رئیس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ادامه داد: کارایی کسب‌وکار‌های مرتبط با فیلترشکن به ناکارآمد شدن سیاست فیلترینگ در کشور انجامیده و حتی در استفاده همزمان از سرویس‌های داخلی و خارجی اختلال ایجاد کرده است؛ به طور مثال وقتی فیلترشکن فعال است امکان استفاده از پلتفرم‌های بانکی از بین می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: فارغ از چالش‌های مرتبط با کسب‌وکارها، اجبار به نصب فیلترشکن خانواده‌ها را در محدودسازی دسترسی کودکان در فضای اینترنت به چالش کشانده و همچنین احتمال نصب بدافزار‌ها را بالا برده و امنیت تلفن‌های همراه را پایین آورده است، این در حالیست که نسل جوان‌تر که به نسل «زِد» معروفند، بیشتر تقاضای دسترسی به فیلترشکن را دارند، اما عمومیت استفاده از این خدمت همه نسل‌ها و از نظر جغرافیایی همه کشور را دربرگرفته است، زیرا امروز حتی در ساده‌ترین امور مانند به‌روزرسانی برنامه‌ها در گوگل‌پلی نیاز به فیلترشکن است در حالی که وزیر ارتباطات خود به صراحت اظهار داشته‌اند که نظر کارشناسی ایشان هم بر رفع فیلتر گوگل‌پلی است.

اسلامی گفت: به هر حال این کسب‌وکار امروز به بیزنس بزرگی تبدیل شده که به نظر نمی‌رسد بتوان به راحتی آن را کنترل کرد؛ در حال حاضر بیشتر دسترسی‌ها به زمان پیش از فیلترینگ برگشته و آنچه به جا مانده نارضایتی‌های جدی، مشکلات امنیتی و تحمیل هزینه خرید فیلترشکن به خانوار است.

این کارشناس درباره عوامل تاثیرگذار بر قیمت فیلترشکن توضیح داد: قیمت این سرویس را سختی دسترسی به آن مدیریت می‌کند؛ وقتی دسترسی به فیلترشکن سخت می‌شود در شرایطی که بخشی از جامعه در فضا‌های فیلترشده از قبیل اینستاگرام، تلگرام و توییتر کسب‌وکار خود را به طور مستقیم و غیرمستقیم پیش می‌برند، ناچار به پرداخت هزینه فیلترشکن هر قدر هم بالا هستند، زیرا در غیر این صورت با از بین رفتن کسب‌وکار خود مواجه می‌شوند و اینجا دیگر عرضه و تقاضا در قالب یک رفتار اقتصادی مطرح نیست.

وی تصریح کرد: به یقین اخلاق ملی و دینی جامعه ایرانی دسترسی به سایت‌های غیراخلاقی یا ضدامنیت ملی را تحمل نمی‌کند با این حال دامنه فیلترینگ امروز به اندازه‌ای وسیع شده که حتی کسانی که درگیر این چالش‌های غیراخلاقی و غیردینی نیستند با فیلترینگ در کشمکش هستند.

اسلامی در ادامه از ناامن بودن مبادی تامین فیلترشکن گفت و اظهار کرد: مبادی امن نیستند، زیرا کسب‌وکار‌های فعال در این حوزه شناسایی نشده‌اند و ارتباطات تامین‌کنندگان داخلی با اشخاص حقیقی و حقوقی است که در خارج از کشور هستند در نتیجه ما با هیچ مجموعه پاسخگویی مواجه نیستیم و حتی در داخل حاکمیت نیز کسی نمی‌تواند شناسایی کند که چه مجموعه‌هایی فیلترشکن عرضه می‌کنند و البته که تامین‌کنندگان سعی دارند خود را در بالاترین سطح ناشناخته بودن نگاه دارند تا کسب‌وکارشان دچار مشکل نشود.

دیگر خبرها

  • آبنبات طرح اژدها؛ اثر چالش برانگیز هنرمند ژاپنی (فیلم)
  • بصیرت رهبری و سپاه پاسداران در پاسخ ایران به اسرائیل باعث درخشش جهان اسلام شد
  • دلش برای «آسید کاظم» پر می‌کشید
  • وحید شمسایی: ما ایرانیم و حق اشتباه نداریم
  • موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • خودت دوست خودت باش: راز طلایی موفقیت (فیلم)
  • یک تبلیغ ساختار شکن درباره سیگار (عکس)
  • اگر در این ترافیک گیر بیفتید، زندگی‌تان متوقف می‌شود! (عکس)
  • اگر در این ترافیک گیر بیوفتید، زندگی‌تان متوقف می‌شود! (عکس)
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی