Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور گفت: به زودی عملیات احداث و راه اندازی یک پست اسکله 100 متری در مجتمع بندری شهرستان سیریک در دو فاز با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد تومان همراه با احداث ساختمان اداره بندر آغاز می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا اله یار معاون مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور در بازدید از مجتمع بندری شهر بندر سیریک   در گفتگو با خبرنگار آذینی گفت:بنادر شرق هرمزگان با توجه به پتانسیل و ظرفیت های بالقوه ای گردشگری و تجاری و موقعیت های خاص استراتژیکی بسیار مستعد و دارای ظرفیتی مناسب  است که با احیای آنها زمینه های اقتصادی و اشتغالزایی فراوانی در منطقه فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های گردشگری دریایی یکی از اهداف مهم سازمان بنادر و دریانوردی است اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در سال گذشته، ۹ فروند اسکله شناور مسافری در مناطق مختلف ساحلی هرمزگان که پذیرای گردشگران هستند، به بهره برداری رساند.

اله یار ابراز کرد:  برای ارتقاء بیشتر ایمنی مسافرت‌های دریایی در هرمزگان، جانمایی، ساخت و نصب ۱۰ فروند اسکله مسافری و گردشگری جدید برای سال ۹۷ هدف گذاری شده است که به ترتیب اولویت ها نصب و راه اندازی خواهد شد.

معاون مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی، افزود: سواحل مکران را از جمله ظرفیت‌های مهم هرمزگان هستند که  طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی هرمزگان با هدف شناسایی توان بالقوه مناطق ساحلی و با رویکرد برنامه ریزی جهت توسعه پایدار و متوازن این مناطق توسط سازمان بنادر و دریانوردی تدوین شده است.

اله یار یادآور شد: براساس مطالعات انجام شده در این طرح، ظرفیت ۳۰ نوع گردشگری در مناطق ساحلی و دریایی هرمزگان وجود دارد که می‌تواند مبنای توسعه بیشتر این استان باشد و بسیاری از مشکلات بیکاری و اشتغالزایی شرق هرمزگان با احیای آنها رفع و برطرف و مردم از این نعمت ها برخوردار باشند.

وی با اشاره به اینکه سواحل شرق هرمزگان نیز با داشتن خور‌های زیبا از ظرفیت مناسبی برای گردشگری دریایی برخوردار است اظهار کرد: برای استفاده مناسب از این ظرفیت، در ایام نوروز سال جدید یک پست اسکله مسافری و گردشگری در تالاب بین المللی آذینی شهرستان سیریک نصب شد که با توجه به برنامه های خوب سازمان شاهد رونق و احیای رفاهی و خدماتی بیشتری در آینده نزدیک در این تالاب بسیار بکر و شگفت انگیز باشیم.

معاون مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به ظرفیت بندر سیریک برای توسعه بیشترتصریح کرد: بندر سیریک در شرق هرمزگان که دومین اسکله بزرگ شرق هرمزگان محسوب می شود با داشتن ۵۲ هکتار پسکرانه و حوضچه مناسب، از ظرفیت فعالیت‌های تجاری و گردشگری  مناسب برخوردار است که امیدواریم با برنامه ریزی های مناسب و جذب سرمایه گذار خوب شاهد رونق بیشر این منطقه کشور باشیم.

انتهای پیام/ق

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۹۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود