Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@06:42:49 GMT

تهیه کننده سینما: به شرق کشور هم سفر کنید

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۶۴۸۶۲

تهیه کننده سینما: به شرق کشور هم سفر کنید

تهیه کننده فیلم سینمایی «سلام بمبئی» به مردم پیشنهاد کرد برای گذراندن تعطیلات نوروزی پیش رو به شرق کشور سفر کنند.

ایران آنلاین /جواد نوروزبیگی گفت: در چند سال اخیر از فضای گردشگری شرق کشور غفلت شده و بیشتر مردم تمایل دارند به شهرهای شمالی سفر کنند.
وی با بیان اینکه استان های سیستان وبلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی دارای جاذبه های گردشگری هستند، تاکیدکرد: دیدن مردم خونگرم سیستان وبلوچستان و آشنایی با آداب و رسوم آنها، بازدید از اماکن تاریخی این استان و سایر استان های شرق کشور در ایام نوروز فرصت مناسبی است تا با جاذبه های گردشگری این مناطق آشنا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوروزبیگی ادامه داد: باید مردم را تشویق کرد تا از ازدحام سفر به شهرهای شمالی در ایام نوروز فاصله گرفته و به سمت سایر شهرهای دیدنی بروند.
تهیه کننده فیلم سینمایی «جاودانگی» وضعیت سینما در سال گذشته را مطلوب دانست و تصریح کرد: کمبود سالن های سینمایی از معضلات اساسی صنعت سینما است زیرا این مساله باعث شده تعداد زیادی از فیلم ها یا در نوبت اکران بمانند و یا کمتر دیده شوند. با توجه به اهمیت و کارکرد سینما در جامعه، لازم است به این هنر هدفمند بیشتر توجه و زمینه و بسترهای شکوفایی آن در جامعه توسط دولت فراهم شود.
نوروزبیگی، ساخت سالن های سینمایی لازم و کافی و ارتقای تولیدات باکیفیت را از مهمترین زیرساخت ها مورد نیاز سینما بیان کرد و گفت: اکنون با توجه به فروش خوب فیلم های سینمایی که به اکران عمومی در می آیند، رضایت مندی میان سرمایه گذاران و فیلمسازان از لحاظ اقتصادی بوجود آمده و انتظار می رود که دولت بیش از پیش به ساخت سالن های سینمایی مورد نیاز کمک کند.
وی افزود: مردم شهرهای مختلف کشور نباید از تماشای فیلم در سالن های سینمایی محروم باشند و ساخت سالن یکصد نفری نیز می تواند خواسته مردم را برآورده کند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۶۴۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است

فیلم سینمایی «همسایه شما، زهره» به کارگردانی علی درخشنده از چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در سینماهای گروه «هنروتجربه» اکران شد. از این رو به گفت‌وگو با مهسان فراست منتقد و کارشناس سینما و تئاتر درباره این فیلم پرداخته‌ایم.

مهسان فراست منتقد و کارشناس سینما درباره فیلم سینمایی همسایه شما، زهره گفت: همسایه شما، زهره فیلمی است که درد دارد اما علاج ندارد. در بطن جامعه آدم‌های دردمند چاره ای جز سکوت یا مرگ ندارند. در این فیلم زهره زنی با درد مشترک جامعه امروزی تلاش دارد حرف بزند، سکوتش را بشکند و صدایش را فریاد بزند، ولی متاسفانه در جامعه ما این صدا را خفه می‌‌کنند.

وی ادامه داد: فیلم همسایه شما زهره، تلاش دارد بیانگر بی مهری‌های جامعه ای باشد ‌که هیچ کس از حال دیگری خبر ندارد، حتی در جامعه کوچکی مانند خانواده. در خانواده آنقدر بی عاطفی افراد موج می‌زند و کسی صدای تنهایی مادر را نمی‌شنود که زهره مجبور می‌شود انتقام بگیرد.

این منتقد افزود: درخشنده به درستی درد امروز را می‌فهمد و در این فیلم به روانکاوی و آسیب های جامعه اجتماعی ایران می‌پردازد که بیشتر افراد در زمان طفولیت گریبان گیر آن می‌شوند و در بزرگسالی آثار این افسار گسیختگی بیشتر گریبان گیر آن‌ها می‌شود.

فراست بیان کرد: زیبایی داستان دلنوشته‌ها و به نوعی اعترافات زهره است که به زیبایی داستان اضافه کرده است و تماشاگر با نوشته‌های زهره دوست دارد ادامه داستان را ببیند. همچنین بازی خانم رویا افشار نشان از چیره دستی ۴۰سال هنرمند بودن را به رخ می‌کشد. 

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: این فیلم سینمایی در آخر این حرف را می‌زند که آدم‌های جامعه ما درد دارند، از بی کسی، بی‌مهری غم دارند اما در تنهایی خود گیر می‌کنند؛ آدما وسط غم و تنهایی و غصه‌هایشان می‌میرند و شاید ظاهراً همه چیز خوب باشد اما روح در بدن جان می‌دهد و انسان فکر می‌کند دیگر توان ادامه دادن ندارد و نفس کم آورده است. در آخر می‌‌گویم آدم‌ها را در ناراحتی و در تنهایی رها نکنید چون آن زمان آدم زنده است اما واقعاً می‌میرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد