Web Analytics Made Easy - Statcounter


نویسنده سریال «هیات مدیره» با اشاره به محور قرار گرفتن زنان در این سریال بیان کرد که این مجموعه فمینیستی نیست.

علی خودسیانی نویسنده سریال «هیات مدیره» که این شب ها به کارگردانی مازیار میری از شبکه پنج سیما روی آنتن می رود درباره این مجموعه که زنان در آن نقش محوری دارند، گفت: این روزها خیلی باب شده است که عده ای دستور می دهند زنان در خانه باشند و ما می خواهیم نشان دهیم که اگر مسئولیت ها را به زنان بسپاریم معضلات گاهی خیلی بهتر حل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این سریال تمرینی است برای مردم جامعه که بپذیرند خانم ها حتی بهتر از مردها می توانند مسئولیت ها را بر عهده بگیرند.

خودسیانی درباره اینکه چرا در سریال های تلویزیونی زنان کمتر مدیریت و مسئولیت مشاغل را به عهده دارند، بیان کرد: حساسیت ها و محدودیت ها نسبت به زنان خیلی بالاست، ما در خود صدا و سیما مدیر زن نداریم بنابراین سریال هایی که به درستی به زنان بپردازند هم کمتر وجود دارد. متاسفانه خانم ها هنوز هم در نگاه سنتی شهروند درجه ۲ محسوب می شوند و اگر شما به سمت ساخت سریال هایی با این موضوعات بروید به فمینیست بودن محکوم می شوید.

نویسنده سریال «دنیای شیرین دریا» با اشاره به خاطراتی از سختی های آن مجموعه نمایشی که در دهه ۷۰ به کارگردانی بهروز بقایی روی آنتن رفت، گفت: همان زمان هم که ما «ذنیای شیرین دریا» را کار می کردیم من به شدن تحت فشار بودم و هر بار اعتراضاتی مطرح می شد و مثلا می گفتند مگر می شود یک دختر به شورای شهر برود. حتی یکی از قسمت های این سریال در پخش اول اصلا روی آنتن نرفت و بعدا در تکرارها پخش شد چون او دو نفر را به روستا آورده بود که بعدا معلوم شده بود دزد بودند.

وی اضافه کرد: بعد از پخش سریال «دنیای شیرین دریا» من تا مدت ها عواقب نگارش آن را تحمل می کردم. ما را به فمینیستی بودن متهم می کردند در حالیکه به نظر من بزرگترین ضربه را به زنان خود فمینیست ها زده اند. اعتقاد من این است که همان تعداد که مرد داریم همان تعداد زن داریم و آنها هم سهمی در جامعه دارند. اگر جایگاه همسر من در خانواده بیشتر از من نباشد کمتر هم نیست پس وقتی در خانواده این جایگاه بسیار والا و باارزش است چرا در جامعه باید آن را تنزل دهیم.

خودسیانی با اشاره به «هیات مدیره» اظهار کرد: در این سریال هم نه اینکه فمینیستی باشد چراکه من اصلا مردسالاری و زن سالاری را قبول ندارم بلکه بیشتر سعی کردم سمت روابطی بروم که اهمیت حضور زنان در مسئولیت ها را درک کنیم.

سریال «هیات مدیره» هر شب ساعت ۲۳ از شبکه پنج سیما روی آنتن می رود و در آن بازیگرانی از جمله حدیث میرامینی، لیلی رشیدی، الیکا عبدالرزاقی، ثریا قاسمی، احسان کرمی و… حضور دارند.

true برچسب ها : مدیران شبکه پنج به بازدید «هیات مدیره» رفتند/ آغاز ضبط سریال ثریا قاسمی و مریم امیرجلالی جلوی دوربین «هیات مدیره» رفتند true

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: مدیران شبکه پنج به بازدید هیات مدیره رفتند آغاز ضبط سریال ثریا قاسمی و مریم امیرجلالی جلوی دوربین هیات مدیره رفتند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۶۴۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است

سمیعی با تصمیم فوریتی هیات مدیره جایگزین خطیر شد ولی ظاهرا تغییرات زیادی در پایان این فصل در استقلال انجام خواهد شد و هیچ فردی از مدیران فعلی در راس آبی‌ها ابقا نخواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فرشید هاشم سمیعی وکیل جوانی که توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و چندی قبل علی خطیر را یک مدیر نخبه قلمداد کرده بود، حالا جانشین او شده و با حکم موقت در استقلال کار می‌کند. آنچه مسلم است هیات مدیره استقلال باز هم تغییر خواهد کرد و با دستور مالک جدید باشگاه، افراد جدیدی خواهند آمد که در قواره این باشگاه بزرگ باشند نه اینکه اولین تجربه مدیریت شان، هیأت مدیره استقلال باشد.

سمیعی که به نوعی معاون خطیر بود باید همراه با او از باشگاه می‌رفت، اما این کار را نکرد، همانطور که بعداز آجورلو هم سرجایش ماند تا توسط حجت کریمی کنار گذاشته شود.

سپس او توسز کانال های ناشناخته، به حمید سجادی وصل شد و در استقلال به هیات مدیر ارتقا یافت. باید پذیرفت همان‌طور که خطیر در استقلال ماندنی نشد، سمیعی هم خیلی در باشگاه استقلال ماندگار نخواهد بود. سمیعی با مصاحبه های زیاد ، چهره رسانه ای پیدا کرد و طوری حرف زد که کانال های هواداری استقلال می پسندند. او در پی محبوبیت، بارها به تیم رقیب تاخت و چهره یک مدیر علمی را نداشت و بیشتر به درد جدال‌های هواداری خورد.

کاملا مشخص است که استقلال تغییرات مدیریتی دیگری هم در راه دارد البته به خطیر هم ایراداتی وارد بود. شاید او باید هر طور شده با نکونام تعامل می‌کرد و شاید نکونام هم باید به سمت تعامل می‌رفت، اما به هر حال قابل پیش بینی بود که حداقل یکی از این دو نفر آخر فصل را نمی‌بیند. 

در کوتاه مدت نگاه‌ها به قهرمانی لیگ است، اما انتظار می‌رود مدیران هلدینگ خلیج فارس یک مدیرعامل قوی برای تیمشان انتخاب کنند کسی که با کادر فنی تعامل داشته باشد و اشتباهات مدیران قبلی استقلال را هم تکرار نکند. این فرد هر که باشد قطعاً فرشید سمیعی نیست.

دیگر خبرها

  • سمیعی با تیپ مدیرعاملی در آزادی (عکس)
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • سرمربی سایپا بار دیگر برکنار شد
  • باشگاه سایپا با سرآسیایی قطع همکاری کرد
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است