Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال ۹۶ با همه تلخی‌ها و شیرینی هایش سپری شد و اکنون در اولین روز‌های ۹۷ قرار داریم. سایت تابناک در واپسین روز‌های سال گذشته طی چندین نظرسنجی، نظرات مخاطبان خود را درباره موضوعاتی مختلف از جمله تلخ‌ترین و شیرین‌ترین حوادث و اتفاقات سال ۹۶، خبرسازترین شخصیت‌های سیاسی داخلی و خارجی، فرهنگی و ورزشی و نیز مهمترین نگرانی آن‌ها در ابتدای سال ۹۷ جویا شد؛ که در چند خبر نتایج و حاشیه نوشتی بر آن‌ها منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک» رهبران برخی کشور‌ها و برخی شخصیت‌های تاثیرگذار که در سطح بین المللی به سیاست‌های بد و جنگ طلبانه اشتهار دارند همواره از نگاه افکار عمومی جهانیان از عدم محبوبیت برخودار هستند. در سطح ملی نیز رهبران کشور‌هایی که سیاست‌های ایرانی ستیز در پیش گرفته اند و با اظهارات و دیدگاه‌های مختلف منفی گزینه‌های شخصیت سیاسی بد بین المللی محسوب می‌شوند. شخصیت‌هایی که اعم از ترامپ رئیس جمهور آمریکا، نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهبونیستی، آنگ سان سوچی رئیس حزب حاکم میانمار، محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی و ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش هستند.

آنگ سان سوچی، رهبر حزب حاکم میانمار و برنده جایزه صلح نوبل اگرچه چند سال پیش وقتی در حصر از شخصیت‌های محبوب در رسانه‌ها محسوب می‌شد و از او به عنوان یکی از مدعیان و مروجان صلح نام برده می‌شد با رسیدن به قدرت در کشوری که باعث قلع و قمع و کشتار اقلیت مسلمان میانمار و آوارگی هزاران زن و کودک در مرز‌های این کشور شده است به یکی از گزینه‌های شخصیت بد بین المللی تبدیل شده است.

سوچی هرگز واکنش درخوری در برابر جنایت‌های گزارش شده از نسل کشی و پاک سازی قومی در میانمار نشان نداده است و بخش بزرگی از افکار عمومی خود او را همدست و ناظر ساکت این جنایات قلمداد می‌کنند. سوچی در سال ۹۶ شمسی بار‌ها به سرخط خبر‌های رسانه‌های جهان تبدیل شد و در بیشتر این موارد به خاطر اظهارات غیر قابل قبولش از رهبران بد کشور‌ها در بین مخاطبین قرار گرفت.
ترامپ یک نژادپرست تمام‌عیار است: ترامپ درباره برخی از قومیت‌ها، برخی از ادیان و همچنین رنگین پوست‌ها نظرات نژادپرستانه دارد. او در سخنرانی‌هایش به لاتینوها، مسلمانان و سیاه پوستان و حتی زنان توهین می‌کند. از نظر او لاتینو‌ها ها و مسلمانان نباید به آمریکا بیایند، باید با آن‌ها برخورد خشنی صورت بگیرد، مسلمانان تروریست هستند ولاتینو‌ها هم خلافکار و جانی هستند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، به خاطر رفتار‌های تند و پیش بینی نشده از یک سو، مواضع ضد ایرانی و دیگری ستیزانه‌ای که دارد یکی از نامحبوب‌ترین چهره‌های سیاسی بین المللی است. عدم محبوبیت او علاوه بر سایر کشور‌های دنیا در ایران شدت و حدت بیشتری نیز دارد. او در بیشتر سخنرانی‌های مرتبط با ایران در اعلام مواضع ضد ایرانی خود بدون اینکه آن را در لفافه بپیچد تردید به خود راه نمی‌دهد.
رژیم صیهونیستی و نخست وزیر تندرو آن نتانیاهو همواره به عنوان یکی از منفورترین‌ها از دید مسلمانان بخصوص ایرانیان مطرح بوده است. علاوه بر جنایات ممتمد ومستمر اسرائیل و نخست وزیرآن نتانیاهو در فلسطین و علیه مردم ستمدیده آن نقشه‌ها و توطئه‌های اسرائیل نسبت به ایران و ایرانیان در همه سال‌های دهه‌های اخیر وجود داشته است.
با این وجود امسال چندین سخنرانی ضدایرانی و نمایش‌های کمدی وار او در سخنرانی‌های مختلف نمایش لاشه پهباد سقوط کرده در سرزمین‌های اشغالی از مواردی است که اسم نتانیاهو را چندین بار در رسانه‌ها مطرح کرد.
نتانیاهو شهریور ماه ۹۶ در سخنرانی که در مجمع عمومی سازمان ملل متحد داشت در ادامه ادعا‌های خود تصریح کرد که ایران با نگاه داشتن توافق هسته‌ای قادر به ساخت شمار زیادی سلاح هسته‌ای خواهد بود. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدگاه که به گفته او تصور می‌کرده‌اند برجام باعث «معتدل شدن» سیاست‌های ایران خواهد شد را «ساده‌لوحانه» توصیف کرد.

محمد بن سلمان ولیعهد و وزیر دفاع عربستان یکی از چهره‌های جنجالی منطقه خاورمیانه در سال گذشته بوده است. او پس از به دست گرفتن قدرت در دوران ولیعهدی تاثیرگذارترین فرد دربار سعودی محسوب می‌شود. بن سلمان که به واسطه اقدامت سریع و تندش در عربستان هیاهو‌های زیادی به راه انداخته است یکی از ستون‌های مسبب آوارگی سه ساله مردم بی دفاع یمن است.
بن سلمان از ضد ایرانی‌ترین سعودی‌های حاضر است که با پررنگ‌تر شدن نقش او در سیاست عربستان اظهارات ضد ایرانی سایر مقامات صعودی از جمله عادل الجبیر را نیز به حاشیه رانده است. ولیعهد جوان و کم تجربه سعودی علاوه بر پیش گرفتن سیاست‌های خصمانه علیه ایران و دیگر کشور‌های مسلمان منطقه از متحدان صمیمی ترامپ است. موافقت تلویحی او با انتقال پایتخت اسرائیل به بیت المقدس نیز از مواردی است که در سال ۹۶ به رسانه‌ها درز کرد. برخی کارشناسان از علنی شدن اتحاد و همدستی او با نتانیو‌ها و رژیم صهیونیستی نیز سخن گفته اند.
ابوبکر البغدادی سرکرده گروه ترویستی داعش که خود را خلیفه مسلمین معرفی کرده است طی سال‌های گذشته در صدر منفورترین چهره‌ها در اذهان و افکار عمومی جهان بوده است. شاید بتوان گفت: داعش به سرکردگی بغدادی از لحاظ تنوع جنایات، تنوع قربانیان و گستره جغرافیایی عملیات‌های تروریستی و خشونت فراتر از تصور پدیده‌ای باشد که به این زودی‌ها نتوان آثار آن را از اذهان عمومی مردم جهان پاک کرد.

ابوبکر بغدادی که به باور بسیاری از عوامل اسرائیل و آمریکا است نقش برجسته‌ای در ناامن کردن چندی کشور منطقه خاورمیانه و شهر‌های مختلف جهان داشته است. او و گروه ترویسیتی تحت فرماندهی او برای چندین سال مسبب سفاکانه‌ترین و خشن‌ترین اتفاقاتی بودند که از مسلمان و غیر مسلمان گرفته تا زن و کودک و پیر و جوان را قربانی دیدگاه‌های تکفیری و متحجرانه خود کردند. در بهار ۹۶ پای این گروه به ایران هم باز شد و در دو عملیات تروریستی در مجلس شورای اسلامی و حرم امام باعث کشته شدن تعدادی از هموطنان بی گناه شدند.
سایت تابناک در ادامه سلسله نظرسنجی‌های آخر سال خود در واپسین روز‌های سال ۹۶، ۵ گزینه ترامپ، نتانیاهو، بن سلمان، ابوبکر البغدادی و آنگ سان سوچی را به عنوان گزینه‌های بدترین شخصیت‌های سیاسی سال در سطح بین الملل در معرض انتخاب مخاطبان خود قرار داد و از آن‌ها پرسید: بدترین چهره سیاسی بین المللی در سال ۹۶ از دید شما چه کسی بود؟


در این نظر سنجی ۱۱۶۹۰ نفر از مخاطبان تابناک شرکت کردند و دیدگاه خود در رابطه با بدترین شخصیت سیاسی بین المللی را با انتخاب یکی از این گزینه‌ها ابراز کردند. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به خاطر اظهارات خصمانه و سیاست‌های ضد ایرانی و دیگری ستیزانه خود بیشترین رای را کسب کرد و از دید ۳۰.۰۴ درصد از شرکت کنندگان به عنوان بدترین شخصیت سیاسی جهان انتخاب شد.

نکته جالب اینکه محمد بن سلمان ولیعهد جوان عربستان سعودی که در سال گذشته اقدامات پر سرو صدایی را آغاز کرده است و در اظهارات ضد ایرانی دست کمی از رئیس جمهور آمریکا ندارد دومین رای را از آن خود کرد و مخاطبان تابناک او را با ۲۴.۸۲ درصد آرا به عنوان دومین شخصیت بد سیاسی سال انتخاب کردند.
ابوبکر البغدادی سرکرده گروه ترویستی تکفیری داعش نیز در سالی که اخبار ضد و نقیض فراوانی مبنی بر کشته، زخمی یا فراری شدنش در رسانه‌ها مطرح شد با ۲۰.۵۸ درصد بعد از بن سلمان سومین شخصیت بد سیاسی جهان انتخاب شد.

آنگ سان سوچی برنده جایزه صلح نوبل در چند سال گذشته و رهبر کنونی حزب حاکم میانمار به خاطر سکوت و عدم ابراز مواضع محکم و درست در قبال جنایاتی که علیه مسلمانان این کشور صورت می‌گرفت از نگاه ۱۸.۷۳ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی چهارمین چهره بد سیاسی جهان شناخته شد.

مخاطبان تابناک در نهایت به نخست وزیر رژیم صهیونیستی کمترین آرا معادل ۵.۸۲ درصد رای دادند و در بین بدترین‌های سیاسی جهان از دید شرکت کنندگان در نظر سنجی به عنوان پنجمین چهره بد سیاسی بین المللی انتخاب شد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۶۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سردار تقی رضایار در ویژه برنامه اردیبهشت مقاومت و سالروز تأسیس سپاه که در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سوادکوه برگزار شد، با اشاره به این مراسم به مناسبت سالروز تأسیس سپاه، شهادت سردار حجازی، سردار زاهدی و همرزمانش و آیت الله سلیمانی، نقطه مشترک تمامی اینها را تقدیر الهی دانست و اظهار داشت: کشور و مردم ایران اعتقادشان بر این است که یک رسالت جهانی دارند.

وی با بیان اینکه تعداد کشور‌های شیعه در ۵۶ کشور اسلامی در اقلیت است، خاطرنشان کرد:، اما اکنون مردم ایران به‌عنوان یک کشور شیعه جایگاه ممتازی را در بحث اعتقادی تفکر مهدوی و جهانی پیدا کرده و هدف امام راحل از انقلاب نه فقط مباحث عمرانی و رفاهی بلکه بیشتر مبنی بر این بوده که در یک نگاه راهبردی، انقلاب اسلامی یک مشیت راهبردی است که مشخص می‌کند مردم ایران در آخرالزمان در کدام سمت باشند.

این مسئول با اشاره به تألیف کتاب‌های متعدد دانشمندان غربی در حوزه آخرالزمان، چکیده آنها را در رابطه با پایان تاریخ در دنیا و درگیری دو اعتقاد، مکتب و فرهنگ برشمرد که یکی از آنها فرهنگ اسلامی و دیگری فرهنگ لیبرال دموکراسی است.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه خاستگاه بخش اسلامی کشور ایران است، گفت: دشمن از روز اول با پیروزی انقلاب اسلامی این امر را دریافت و عطف این دیدگاه تحمیل جنگ و تحریم و ترور به کشور ما در طی این چهل و اندی سال است.

سردار رضایار با اذعان بر اینکه امام راحل با این تفکر، بسیج را شکل داده است، با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه فتح الفتوح امام راحل پرورش جوانان خداجوی بسیجی بوده است، افزود: پرورش انسان‌ها برای آخر الزمان و تحول عمیق معنوی در نسلی که امام پرورش داده است، جبهه‌ای را در داخل کشور شکل داد که به تهدید‌ها و توطئه‌ها پاسخ داد و توسعه را به ارمغان آورد و در بحث عمق بخشی خارجی نیز، امروز کف خیابان کل دنیا هم‌راستای ما شده است.

وی با بیان اینکه در نبرد پایان تاریخ، یک طرف جبهه مسلمانان است که هسته مرکزی آن شیعیان ایران هستند، تصریح کرد: چشم امید محرومان و مستضعفان جهان به این نقطه و چشم امید از امام راحل به رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

مسئول سازمان بسیج پیشکسوتان کشور به تغییر ساختار سپاه پس از جنگ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی و تشکیل نیروی قدس اشاره کرد و افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، جمهوری اسلامی را در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ شکل دادیم و در طی این چهل و اندی سال نگاه ما به اسلام یک نگاه تمدنی بوده است.

وی با اشاره به اینکه با این نگاه تمدنی به اسلام، جایگاه ما در دنیا به این عظمت رسیده است، گفت: در طوفان الاقصی ظرف چهار ساعت کاری کرده‌ایم که کل کشور‌های عربی در ۷۰ سال چنین نکردند؛ سنگ در دست جوانان فلسطینی به پهباد رسیده است، در ۱۶ رشته استراتژیک دنیا جزو باشگاه‌های دهگانه و پانزده‌گانه هستیم و با وجود مشکل معیشتی، اما در میان بیش از ۲۰۰ کشور دنیا در رتبه هفدهم قرار داریم.

سردار رضایار در رابطه با تکلیف اخرالزمانی و با بیان اینکه قله ما منویات حضرت امام ره و اکنون رهبر معظم انقلاب اسلامی است، بر اولویت تربیت انسانی تأکید و خاطرنشان کرد: وظیفه ما در بسیج، امت‌سازی برای امام است و ما پیشکسوتان باید به دنبال خواص امت باشیم و وظیفه دولت‌سازی نیز بر عهده بسیج اقشار است.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) ماجرای خواستگاری بازیگر معروف «نون خ» از دختر ترامپ
  • سریال جدید مهران مدیری در راه است
  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • «عملیات وعده صادق» از نگاه شخصیت‌های سیاسی ترکیه
  • سه گروه اصولگرایان از نظر عباس عبدی : از "ارزشی های واقعی" تا "بی شخصیت های هتاک"
  • نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس)
  • شهد شکرستان به کام مخاطبان