Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@20:08:04 GMT

چگونه مهارت نه گفتن را یادبگیریم؟

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۷۱۶۵۶

زمانی که دیگران از ما تقاضای چیزی را می کنند، جواب رد دادن و یا به بیان بهتر، “نه” گفتن سخت ترین کار ممکن است. ناطقان: شما باید نه گقتن را در مدرسه، خانه و محل کارتان یاد بگیرید تا بتوانید زمان خود را مدیریت کنید و زندگیتان را تحت کنترل خود درآورید. گرچه ممکن است با گفتن نه، احساس گناه در شما به وجود آید، اما به خاطر داشته باشید که در برخی مواقع هم کمک می کند تا از ناامید کردن دیگران اجتناب کنید زیرا نه گفتن، بهتر از این است که کاری را قبول کنید و وقت انجام آن را نداشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چرا باید نه گفتن را یاد گرفت؟ با ما همراه باشید تا برخی از دلایل برای "نه" گفتن را بررسی کنیم:

1. باعث مدیریت زمان می شود.

زمانی که شما به درخواستی بله می گویید باید زمان انجام آن را در برنامه خود قرار دهید و همین مساله در مدیریت زندگی تان تاثیر می گذارد. در حقیقت، نه گقتن در مدیریت زمان نیز حائز اهمیت است؛ زیرا به شما کمک می کند زمانتان را به کارهایی که برایتان مهم است و باعث نزدیک شدن به هدفتان می شود، اختصاص دهید.

2. از علاقه شما محافظت می کند.

گفتن نه به شما کمک می کند روی زندگی و اولویت های خودتان تمرکز کنید، به جای اینکه وقتان را برای انجام کارهایی که باعث رضایت دیگران می شود، سپری کنید. نه گفتن تاثیر خوبی را روی انجام کارهایی که به آن علاقه دارید می گذارد و از اینکه دیگران چه کارهایی را به شما دیکته می کنند، جلوگیری می کند. شاید به نظر خودخواهانه باشد اما به نتیجه مثبت و انجام به موقع کار فکر کنید و از طرفی در نظر بگیرید که اگر بر خلاف میلتان کاری را قبول کنید، نتیجه ی آن خستگی و انجام نشدن بهترین شکل کار و غرق شدن در کاری که به آن علاقه ندارید، خواهد شد.

3. مشخص کردن مرز میان افراد

ایجاد مرز باعث می شود که دیگران بدانند شما چه کارهایی را انجام می دهید و چه کارهایی را انجام نمی دهید و همچنین متوجه می شوند شما از عهده تصمیم گیری برای کارهای خودتان بر می آیید.

حال باید ببینیم که چگونه می توان بدون احساس گناه نه گفت:

1. همین حالا نه بگویید.

به جای گفتن بله و سپس ناامید کردن افراد و موفق نشدن در انجام کارهایشان، در همان لحظه که از شما در خواست می کنند نه بگویید.

2. با نه گفتن روراست باشید.

از گفتن کلمات "شاید" یا "احتمالا" پرهیز کنید. بیشتر افراد از نه گفتن بیشتر از شاید استقبال می کنند زیرا عبارت احتمالی " شاید" نامشخص بودن را نشان می دهد و باعث احساس انرژی زدایی می شود.

3. برای گفتن نه از دلایل دروغ استفاده نکنید.

دروغ گفتن و دلایل دروغ آوردن برای گفتن نه، خود باعث عذاب وجدان می شود، از این رو هیچ وقت برای رد کردن درخواست های دیگران دروغ نگویید زیرا شما به دیگران مدیون نیستید. اگر دوست صمیمیتان از شما درخواستی می کند و شما می توانید برایش دلیل انجام ندادنتان را توضیح دهید اشکالی ندارد اما بدانید با دلیل آوردن برای انجام ندادن کاری بعد از مدتی شما مورد قضاوت دیگران قرار می گیرید، بهتر است بدون دلیل آوردن، نه بگویید.

4. قاطعانه پاسخ دهید.

در نظر داشته باشید که افراد از هر روشی استفاده می کنند تا دیگران را متقاعد به گفتن بله و وادار نمودن به انجام کاری که می خواهند، کنند. به همین دلیل همیشه قاطعانه پاسخ دهید.

5. مؤدبانه نه بگویید.

گفتن نه به این معنی نیست که بی ادبانه رفتار کنید، یاد بگیرید مؤدبانه نه بگویید زیرا باعث می شود بدون احساس گناه درخواست های دیگران را رد کنید.

مهم نیست دیگران با گفتن نه شما چه فکری راجع به تصمیمتان می کنند، گفتن نه به این معنی نیست که شما خودخواه و یا بی ملاحظه هستید، تنها به این معنی است که شما به اندازه کافی قوی هستید تا کارهایتان را اولویت بندی کنید. انسانی باشید که روی حرف خودتان می مانید. زمانتان را مدیرت کنید و به چگونگی تصمیم گیریتان توجه نمایید. باید حواستان به چگونگی گذراندن وقتتان باشد، همیشه بیشترین زمان را برای کاری صرف کنید که بیشترین اهمیت را برای شما دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: مهارت ، نه گفتن ، جواب رد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مهارت نه گفتن جواب رد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای مشوقهای قابل توجه به سربازان دارای مهارت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح گفت: این مشوق ها، از جمله کسری خدمت یکماهه، مرخصی تشویقی و انتخاب محل خدمت، به چهارگروه از مشمولان تعلق می‌گیرد.

{$sepehr_media_11075355_600_350 }

دیگر خبرها

  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • آیلتس چیست؟
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • نجاتگران هلال احمر برای نجات دیگران از خودگذشتگی و ایثارگری دارند
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • مهارت‌های عجیب و باورنکردنی در مستطیل سبز / فیلم
  • اعطای مشوقهای قابل توجه به سربازان دارای مهارت
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی