Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک محقق گونه‌های غیربومی آبزی با بیان اینکه ماهی‌های زینتی اعم از ماهی قرمز و ماهی فایتر به نوعی ماهی غیربومی هستند، گفت: بهتر است ماهی‌های زینتی تا زمانی که زنده هستند در اسارت نگهداری شوند و رهاسازی نشوند.

میلاد خسروی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه خرید ماهی قرمز و گذاشتن آن سرسفره هفت‌سین از آداب و رسوم قدیمی و باستانی ما نیست، اظهار کرد: اگر خانواده‌ها علاقه دارند که ماهی قرمز بخرند و از آن در سفره هفت‌سین استفاده کنند به هیچ وجه پس از ایام نوروز آن را در آب‌های طبیعی، روخانه‌ها و دریاچه‌های مصنوعی رها نکنند چرا که این آب‌ها در نهایت به سیستم آب‌های طبیعی کشور راه پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محقق گونه های غیربومی آبزی با بیان اینکه متاسفانه مدیریتی بر رهاسازی ماهی قرمز در آب‌های طبیعی وجود ندارد، تصریح کرد: اگر مردم قصد دارند که از ماهی قرمز در منازل خود نگهداری کنند باید آبی را که برای ماهی استفاده می‌کنند از نظر اکسیژن کیفیت مناسبی داشته باشد و آب داخل تنگ را به‌طور مرتب عوض کنند. محفظه‌ نگهداری ماهی قرمز نیز باید به اندازه کافی بزرگ باشد.

خسروی با تاکید بر اینکه گونه‌های دیگر ماهی زینتی مانند فایتر که برای ایام نوروز به فروش می‌رسد نیز گونه‌ای مهاجم است، گفت: این نوع ماهی از نظر اکسیژن ماهی مقاومی است و از نظر دمایی نیز عرض‌های جغرافیایی جنوبی آب‌های کشور شرایط مطلوب‌تری برای رشد این گونه از ماهی دارد، در نتیجه رهاسازی آن می‌تواند خطرناک باشد.

این محقق گونه‌های غیربومی آبزی در پایان تاکید کرد: ماهی‌هایی که به عنوان ماهی زینتی در کشور فروخته می‌شود، ماهی بومی کشور ما نیستند. حتی اگر بومی کشور هم باشند در هر منطقه‌ای از کشور نمی‌توانیم این نوع ماهی‌های زینتی را رها کنیم چنانچه گونه‌ای غیربومی به اکوسیستم‌ وارد شود و بتواند در آن اکوسیستم پایدار شود و تولید مثل کند به یک گونه مهاجم تبدیل می‌شود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • هشدار نارنجی هواشناسی لرستان: در حاشیۀ رودخانه‌ها توقف نکنید
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • (تصاویر) شگفت‌انگیزترین اکتشافات در دل دریاها؛ از خوک باربی تا مارماهی کور ژلاتینی
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون