Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@08:36:07 GMT

توسل به کلام وحی؛ آرامش‌بخش دلهره‌های بانوان قرآنی

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۷۳۶۳۵

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، بانوان به عنوان نیمی از بخش فعال جامعه در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... تاثیرگذار و مهم هستند. حال اگر فعالیت این بخش از جامعه در عرصه قرآن و گسترش فرهنگ قرآنی باشد اهمیت بیشتری آن هم در تربیت نسل آینده کشور که قرار است مسئولیت خطیر همسری و مادری را بر عهده بگیرند، پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانوان قرآنی در حالی که خود مادر هستند و تربیت فرزند را بر عهده دارند، باز هم با تلاش مضاعف در عرصه گسترش فرهنگ قرآنی پا به میدان عمل گذاشته، زندگی خود را به قرآن می‌سپارند و با عزمی جزم در این زمینه به فعالیت مشغولند.

در واقع اینگونه قدم برداشتن در مسیر زندگی و خود را در پناه قرآن قرار دادن، مصداقی از آوردن قرآن به بطن زندگی است و همه ما به این پناه بردن برای کسب آرامش و گام برداشتن با اطمینان قلبی نیاز داریم.

فاطمه علیشاهی سبزواری، مدرس تفسیر قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنا، به بیان خاطره‌ای از دوران تدریس خود پرداخت و گفت: اوایل شروع به فعالیتم، تدریس کلاس آموزش تجوید یک و دو را بر عهده داشتم. آن زمان اولین فرزندم سه سال بیشتر نداشت و در طبقه فوقانی منزل مادرم ساکن بودیم.
وی افزود: هر روز فرزندم را قبل از رفتن به کلاس به مادرم می‌سپردم، اما یک روز صبح هنوز فرزندم حجت از خواب بیدار نشده بود و موقع رفتن مادرم را صدا زدم که مراقب حجت باشد.
این مدرس تفسیر ادامه داد: طبق معمول همیشه کلاس آغاز شد، اما وسط درس یک لحظه دلم لرزید و دلهره عجیبی سراسر وجودم را فرا گرفت. حجت تازه دستش به دستگیره در می‌رسید و شیطنت‌هایش در آن سن به اوج خود رسیده بود. آنگاه با خود فکر کردم نکند در را باز و از پله‌ها سقوط کرده باشد.
فرزندم را به قرآن سپردم
وی اضافه کرد: همه افکار و اتفاقات ناگوار در ذهنم پدیدار شد و آنجا بود که از عمق وجود، فرزندم را به قرآن سپردم، با این نیت آرام شدم و به تدریس ادامه دادم.
علیشاهی سبزواری گفت: وقتی به منزل بازگشتم، متوجه شدم چه دردسری برای مادرم درست شده است. حجت بعد از بیدار شدن از خواب و خالی دیدن اطرافش، موتور اسباب بازی خود را برداشته در را باز کرده و با موتور از درب منزل که از قضا باز هم بوده، خارج می‌شود.
وی ادامه داد: منزل ما در محدوده‌ی بلوار آیت‌الله عبادی بود و فرزندم با همان موتور اسباب بازی، خود را به چهارراه راه آهن رسانده بود و در همان لحظات سرگردانی با حالت گریان یکی از بستگان ما که آن زمان منزلشان قاسم آباد بوده و برای سر زدن به پدرش که همان حوالی زندگی می‌کرده، اقدام کرده و پس از رسیدن به محض پیاده شدن از ماشین، کودکی گریان را می‌بیند.
درک باطن قرآن با شیطنتی که از فرزندم سر زد
این مدرس قرآن اضافه کرد: به گفته وی، ابتدا شک داشته که این کودک حجت است یا نه. و وقتی نزدیک‌تر می‌رود، در نهایت تعجب که اینجا کجا و حجت کجا؟ او را که حالتی گریان و ترسان داشته به آغوش کشیده و به منزل باز می‌گرداند.
وی تصریح کرد: آنجا بود که نتیجه سپردن فرزندم به قرآن را از عمق وجود درک کردم و اینکه خداوند با این توسل من یکی از نزدیکانم را مأمور مراقبت از فرزندم قرار داد.
قدم در مسیر قرآن با مسائل مادی قابل قیاس نیست
علیشاهی سبزواری بیان کرد: این اتفاق خاطره خوشی از توسل به قرآن در ذهنم گذاشت و آنجا بود که فهمیدم کار در مسیر قرآن با مسائل مادی قابل قیاس نیست چرا که اگر نیت ما در راه قرآن، رضای خدا باشد اولین تأثیر آن بر قلب انسان است.
این مدرس تفسیر با اشاره به حدیث قدسی «من کان لله کان الله له، هرکس در زندگی با خدا باشد و برای خدا قدم بردارد، خدا هم با او و پشت و پناه اوست»، اظهار کرد: اگر هر کاری که انجام می دهیم برای جلب خشنودی حضرت حق باشد، خدا هم با ماست و در اشعار ما اینگونه به این مطلب پرداخته شده است «با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش هر چه خواهی کن».
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)

محمد مقومی، سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی در گفتگو با خبرنگار آستان نیوز، گفت: دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز ترویج و انس با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) در ایران، در سال‌های اخیر با گسترش فعالیت‌های خود در بخش‌های آموزش، محافل، تفسیر، هنر و ارتقای مبلغین قرآنی، گام‌های بلندی در مسیر تعالی و نشر فرهنگ قرآنی برداشته است.
 

وی ضمن تشریح فعالیت‌های این مجموعه، اظهار داشت: دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی با سابقه‌ای دیرینه در زمینه ترویج قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند و در سال اخیر با مصوبه آستان قدس رضوی، به عنوان اداره دارالقرآن کریم شناخته می‌شود.
 

فعالیت‌های آموزشی
سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی بیان داشت: بخش آموزش دارالقرآن الکریم با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های متنوع در سطوح مختلف، به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی آموزش‌های قرآنی ارائه می‌دهد. از جمله این دوره‌ها می‌توان به آموزش قرائت نماز، تصحیح تلاوت، روخوانی، روانخوانی، تجوید، ترتیل، صوت و لحن و حفظ اشاره کرد.
 

محافل انس با قرآن
وی یادآور شد: ترتیل‌خوانی قرآن کریم در طول روز، هفته و سال در حرم مطهر رضوی از جمله برنامه‌های ثابت دارالقرآن است. محافل انس با قرآن نیز با عنوان کرسی تلاوت رضوی هر روز برای خانم‌ها و آقایان در رواق امام و رواق حضرت زهرا برگزار می‌شود.
 

تفسیر و حدیث
مقومی گفت: بخش تفسیر و حدیث دارالقرآن الکریم با بهره‌مندی از اساتید برجسته، برنامه‌های متنوعی از جمله برنامه‌ریزی و اجرای بیان معارف اذان‌گاهی، برگزاری نشست‌های تفسیری و کلاس‌های تفسیر، محفل انس با نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و نهج الفصاحه را در دستور کار دارد.
 

هنرهای قرآنی
وی افزود: علاوه بر آموزش و تلاوت، دارالقرآن الکریم در زمینه هنرهای قرآنی نیز فعال است. در این بخش، شاهد خلق آثار هنری فاخر توسط هنرجویان و اساتید در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، تذهیب و سایر رشته‌های هنری هستیم.
 

ارتقای مبلغین قرآنی
مقومی خاطرنشان کرد: دارالقرآن الکریم با برگزاری جلسات ارتقای مبلغین قرآنی با حضور استاد قرائتی در ماه مبارک رمضان و تداوم این جلسات به صورت هفتگی پس از ماه رمضان، گامی مهم در جهت ارتقای سطح دانش و مهارت مبلغان قرآنی برداشته است.

سرپرست اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی در پایان، ضمن دعوت از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی برای شرکت در برنامه‌های متنوع این مجموعه، ابراز امیدواری کرد که دارالقرآن الکریم در مسیر ترویج و انس با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) و ارتقای سطح دانش و معرفت زائران و مجاوران این بارگاه ملکوتی، بیش از پیش موفق باشد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • تاکید بر قرآن محوری و فهم کلام وحی در حج
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز
  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسئولان امور قرآنی چه نوشتند؟
  • تأکید رهبر انقلاب بر فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی
  • بازخورد مثبت و اعتماد دانش آموزانم مایه آرامش من است