Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران با اشاره به گزارش سامانه‌های ۱۸۸۸ و ۱۳۷ مهمترین دغدغه‌های شهروندان را حمل و نقل و خدمات شهری ذکرکرد.

به گزارش ایسنا محمد جواد شیرازی با اشاره به اینکه در شش ماهه دوم سال ۹۶ بیش از ۲۳۱ هزار تماس با سامانه ۱۸۸۸ شهرداری تهران برقرار شده است، گفت: از این تعداد پیام ۸۰درصد به حوزه های اجرایی ارسال شد و ۲۰ درصد آن‌ها به دلایلی نظیر عدم صحت خبر یا احراز هویت قابلیت ارجاع نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران با بیان اینکه ۶۶ درصد پیام‌های شهروندان از طریق سامانه ۱۸۸۸ دریافت شده است، گفت: این میزان از نظر فراوانی ۱۸ درصد رشد داشته است.

به گفته شیرازی مهمترین دغدغه شهروندان بر اساس پیام‌های دریافتی از طریق سامانه ۱۸۸۸ در شش ماهه دوم سال۹۶ درباره موضوعات حمل و نقل و ترافیک و خدمات شهری بوده است. موضوع شهرسازی و معماری، اجتماعی فرهنگی، فنی و عمران، مالی و اقتصاد شهری و منابع انسانی نیز در رده‌های پایین‌تر قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین میزان افزایش پیام‌ها نیز به ترتیب مربوط به موضوعات مالی و اقتصادی، منابع انسانی، خدمات شهری و شهرسازی و معماری بوده است. 

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران با اشاره به اینکه در نیمه دوم سال ۹۶، بیش از ۹۱۵ هزار تماس با سامانه ۱۳۷ ثبت شده است، گفت: از مجموع تماس‌های شهروندان با این سامانه نزدیک به ۶۰۰ هزار درخواست ثبت و به واحدهای اجرائی شهرداری تهران ارجاع شده است که نسبت به نیمه نخست سال گذشته حدود ۱۳.۹ درصد کاهش داشته است.

به گزارش شهرنوشت وی بیشترین درخواست شهروندان در نیمه دوم امسال در سامانه ۱۳۷، رفع سد معبر دستفروشان با ۶ درصد درخواست، آلودگی صوتی ناشی از ساختمان سازی با ۴.۲ درصد، نظافت معابر شهری، ۳.۴۷ درصد، نگهداشت فضای سبز با ۳.۳۷ درصد و رفع خطر درختان شکسته با ۳.۲۵ درصد بوده است.

انتهای پیاک

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۸۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم

سید محمد آئینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متاسفانه استان تهران از جمله استان هایی است، که بالاترین تعداد بناهای ناپایدار را دارد و به لحاظ تعدادی بیش از ۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم، که تعداد خطرناکی است.

وی گفت: ما انتظار داریم که در سال جاری با تعامل و همکاری اعضای شوراهای شهر جهش جدی تری در بازآفرینی شهری داشته باشیم و بتوانیم حداقل بازآفرینی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در استان تهران را شروع کنیم و ۴۰۰ هزار بازآفرینی شهری را در پایان سال ۱۴۰۳ در این استان داشته باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم حق دارند، که ۵۰ درصد تخفیف برای صدور پروانه و بازآفرینی شهری را داشته باشند و اعضای شورای شهر می توانند، این تخفیف را به ۱۰۰ درصد افزایش دهند.

کد خبر 6092596

دیگر خبرها

  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • ۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد