Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس:

امید کرمانی‌ها: مدیر جهادی عنوانی است کهقالیباف دوست دارد او را با این نام یاد کنند اما بعد از ترک شهرداری کلا خانهنشنی را تجربه می کند، ایده نواصولگرایی را چندین مرتبه در محافل رسانه ای مطرحکرد اما گوش شنوایی نبود. خیلی ها معتقدند قالیباف بخواهد یا نخواهد بازنشستهسیاسی محسوب می شود اما گویا این روزها جهادگر اجرایی قصد دارد در حوزه سیاسی نیز باراه اندازی حزب جهادگری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصر ایمانی معتقد است: خوب است آقای قالیباف حزبش راتشکیل دهد و فعال باشد. برنامه دهد و در عرصه سیاست حضور جدی پیدا کند.

بعد از تحویل جایگاه شهردار تهرانبه آقای نجفی، دیگر هیچ یادی از قالیباف در جریان اصولگرایی نشد. آیا آقای قالیباف با طرح ایده نواصولگرایی سفره خودشرا از اصولگراها جدا کرد تا بخشی از بدنه اصولگرایی را لیدری کند؟

آقای قالیباف سفره خودش را از اصولگراها جدانکرده است. او در تقسیم بندی های متداول جناحی یک اصولگرا به حساب می آید اما دوعلت را برای ساکت بودنش می توان برشمرد. اول آنکه فضای سیاسی خاصی مثل انتخابات یایک موضع حاد و مهم سیاسی در کشور وجود ندارد که کل اصولگراها فعال باشند پس چونموردی نیست اصولگراها فعال نیستند چه رسد به آقای قالیباف. ثانیا آقای قالیبافاظهارنظر سیاسی درباره عملکرد دولت دارد، او اخیرا موضوع چهاردرصدی ها را مطرح کردولی در مجموع می توان گفت اصولگراها هنوز در شوک انتخابات ریاست جمهوری 96 باقیماندند.

برخی اخبار حکایت از آن می کند که آقای قالیبافدر روزهایی که مسئولیت اجرایی ندارد، می خواهد به سمت فعالیت های سیاسی بارزترهمچون تشکیل حزب یا پدر معنوی شدن یک تشکیلات سیاسی برود چون انتقادی که به او درزمان انتخابات وارد می شد این بود که بیشتر یک مدیر اجرایی است تا شخصیت سیاسی،آیا آقای قالیباف می تواند با تشکیل حزب وجه سیاسی خود را تقویت کند؟

هر کسی به سمت تشکیل حزب برود باید استقبال کرد،درباره آقای قالیباف هم چراکه نه. هم سابقه سیاسی دارد و چندین بار در انتخاباتریاست جمهوری نامزد بود بنابراین در قد و قامت سیاسیون طراز اول خود را می داند.از طرف دیگر سابقه اجرایی بسیارخوبی دارد بنابراین از شاخص های نسبتا لازم برایتشکیل حزب برخوردار است. این کمک می کند که او حزب تشکیل دهد.

چرا ایده نواصولگرایی آقای قالیباف نشد؟

آقای قالیباف انتقادها و اعتراض هایی به خط مشیفکری و اجرایی مجموعه اصولگرایی دارد. این اعتراض ها و انتقادها نیز منحصر به اونیست. آقای باهنر و توکلی نیز به شکل دیگری نقدهایی را وارد می کنند، البته هرکدام از بُعدی مجموعه اصولگرایی را مورد انتقاد قرار می دهند. آقای قالیباف نیزوقتی بحث نواصولگرایی مطرح کرد می خواست بگوید انتقاد دارد اما این به معنایجداکردن سفره خودش از اصوگرایی نیست، بر همین اساس از عنوان «نواصولگرایی» یعنی نوشدن استفاده کرد.

انتقادهای آقای قالیباف به جریان اصولگراییچیست؟

اصولگراها مقداری فضای ذهنی شان برای تحرکات ومانورهای جدید سیاسی-فکری-خط مشی ای بسته است. برای همین به هر حرف جدیدی خیلی رویخوش نشان نمی دهند، دوست دارند به همان شکلی که بودند بمانند و به خیلی چیزها مشکوکو مظنون هستند بنابراین از ایده نواصولگرایی آقای قالیباف استقبال نکردند، هرچند کهآقای قالیباف برای اصولگرایی فداکاری بزرگی در انتخابات سال 96 انجام داد چون حرفاصولگراها را پذیرفت و کنار کشید؛ در حالیکه خودش اعتقادی به این کار نداشت. کاریکه خیلی شخصیت های معروف و سوپر اصولگرا در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و همینطور سال 96 نکردند اما همچنان اصولگراها با گوشه چشم به آقای قالیباف نگاه می کنند.

شما می گویید آقای قالیباف فداکاری بزرگی برایاصولگراها در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 انجام داد اما چرا او هنوز اعتماد اصولگراهارا کسب نکرده است و برخی به طور روشن پایداری ها کار او را کوچک و بی اهمیت جلوهمی دهند و می گویند روغن ریخته را نذر امامزاده کرد چون ماندن و نماندن آقایقالیباف تأثیری نداشت؟

خیر، این طور نیست که روغن ریخته را نذر امامزاده کند. این نظر پایداری ها است، مشکل آنها این است که جزخودشان کسی را قبول ندارند. ضمن آنکه نظر آنها نظر بی جایی است همین آقایان دیگر مثل ولایتی و جلیلی حاضر نشدند روغنریخته را نذر امام زاده کنند. با وجودیکه به مراتب احتمال پیروزی شان در سال 92 کمتر بود.

آینده سیاسی قالیباف چه طور می بینید؟

آقای قالیباف شخصیت اجرایی بسیار مفیدی برایکشور است، جای تأسف دارد که از چنین مدیرانی به دلیل مسائل سیاسی استفاده نمی شود.من با آنکه با علی مطهری اختلاف نظر زیادی دارم ولی او بعد رفتن قالیباف ازشهرداری، به دولت توصیه کرد از توان قالیباف استفاده کند چون او توان بالای اجرایدارد اما چرا استفاده نمی شود به لحاظ نگاه های سیاسی. برخی وزرا امروز به لحاظ تواناییپایین تر از آقای قالیباف هستند اما آنها مورد استفاده قرار می گیرند. البته منکربرخی نقاط ضعف آقای قالیباف نیستم اما برای کل کشور جای تأسف است که قالیباف بهنوعی خانه نشین است. باید از توان او استفاده شود. حالا معلوم نیست این اتفاقبیفتد یا خیر. آیا مسئولیتی در حد واندازه آقای قالیباف به او پیشنهاد میدهند یا مسئولیتی به مراتب پایین تر به او در آینده پیشنهاد می دهند. به نظرم درعرصه سیاسی خوب است آقای قالیباف حزبش را تشکیل دهد و فعال باشد. برنامه دهد و درعرصه سیاست حضور جدی پیدا کند.

آقای قالیباف به انتخابات ریاست جمهوری 1400وارد خواهد شد؟

نمی شود از الان گفت خیلی تا آن روز فاصله است تحولاتبسیاری اتفاق خواهد افتاد.


منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: قالیباف سیاسی اصولگراها انتخابات اجرایی استفاده نواصولگرایی تشکیل جمهوری اصولگرایی ریاست امام بنابراین نکردند شخصیت فداکاری ریخته امامزاده اعتراض انتقادها مجموعه درعرصه بزرگی پایداری مراتب سابقه مسئولیتی انتقاد آینده پیشنهاد البته اصولگرا تحرکات ولایتی جلیلی مظنون چیزها ایمانی نکرده شهرداری چندین ندارد درباره عنوان جریان برنامه سیاست استقبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۸۲۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: همدلی و همراهی شوراها در کنار اختلاف نظرها، موجب امیدواری مردم و رفع مشکلات آن‌ها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی امروز _نهم اردیبهشت_در مراسم روز شوراها در شهرستان خوسف با بیان اینکه موضوع مشورت و شورا از جایگاه بسیار ارزنده‌ای در اسلام برخوردار است، اظهار کرد: از آیات و روایات، قانون اساسی و فرمان امام راحل و نقشی که شوراها به خوبی در سطوح مختلف روستا، بخش، شهر و استان ایفا می‌کنند می‌توان به جایگاه این نهاد پی برد.

وی با بیان اینکه در قرآن سوره‌ای تحت عنوان شوری داریم، افزود: در آیه ۳۸ سوره شوری، مشورت و شورا را هم‌زمان در کنار دعوت بندگان به اسلام داریم و در ادامه آیه مشورت و شورا در کنار اقامه نماز و انفاق آمده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با ذکر این نکته که قانون اساسی ما برگرفته از آیات و روایات و شرع مقدس است، یادآور شد: اصل ۱۰۰ قانون اساسی بر این موضوع تأکید دارد که شوراها به منظور پیشبرد امورات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در روستا، بخش، شهر و استان شکل بگیرد تا مددکار مردم در پیگیری مشکلات باشند.

طالبی با اشاره به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در نهم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ مبنی بر تشکیل شوراها گفت: رهبر معظم انقلاب هم در راستای زنجیره دولت‌سازی، از شوراها نام می‌برند و شوراها را مکملی برای ساختن دولت اسلامی برای رفع مشکلات مردم و حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان معرفی می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما انتخابات‌های زیادی از جمله ریاست جمهوری، خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا را داریم، افزود: برخلاف تبلیغات مسموم دشمن که می‌خواهند نظام ما را در دنیا استبدادی قلمداد کنند، ما به‌طور میانگین هر سال یک انتخابات مهم داریم که نشان از مردم سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به روحیه جهادی مسئولان در پاسخگویی به مردم اشاره کرد و گفت: مسئولان باید به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگوی مردم باشند و محور عمل ما هم قانون باشد.

طالبی با بیان اینکه برخی قانون شکنان قانون را زیر پا می‌گذارند، افزود: قانون باید به نفع مردم تفسیر شود نه اینکه آن را زیر پا بگذاریم، بارها بر این موضوع در شورای اداری تأکید شده لذا مسئولان باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

معاون استاندار خراسان جنوبی بر همراهی اعضای شوراهای اسلامی تأکید کرد و گفت: شوراها برای اینکه عملکرد بهتری داشته باشند و موجب امیدواری مردم شود باید همدل و همراه باشند، اختلاف نظرها طبیعی است اما نباید به بطن جامعه کشیده شود.

وی با بیان اینکه مسائل سیاسی و جناحی و یا حزبی نباید در امورات کاری شوراها و رفع مشکلات مردم تأثیر بگذارد، افزود: اعتبارات دولتی شوراها بسیار محدود است اما تهیه درآمد از هر طریقی درست نیست.

طالبی گریزی به انتخابات پیش رو در خراسان جنوبی زد و گفت: در مرحله اول انتخابات مجلس، اعضا به خوبی عمل کردند و ما تخلف خاصی را مشاهده نکردیم، در مرحله دوم هم همین انتظار است.

وی به چهار اصل مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت انتخابات اشاره کرد و گفت: اظهار نظر بر له یا علیه هر کاندیدایی درست نیست و طبق ماده قانونی انتخابات، شوراهای اسلامی هم همانند سایر مسئولان نباید از کاندیدی طرفداری و یا دست به تخریب کاندیدی بزنند.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در ۲ سال گذشته گفت: اقدامات بزرگی در منطقه، استان و کشور انجام شده و وظیفه ما بررسی و حل مشکلات مردم است، در حوزه تصمیم‌گیری اجرایی در استان همیشه بر توزیع عدالت و نظارت بر آن تأکید شده است.

طالبی گفت: به شهرستان خوسف توجه خوبی شده اما در جاهایی که نارسایی و کمبود بیشتر است باید ویژه توجه کرد و با اولویت بندی، مسائل و مشکلات را رفع کرد.

کد خبر 748882

دیگر خبرها

  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم