Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال 96 و با بروز اتفاقات امنیتی در بستر تلگرام و برخی از شبکه های اجتماعی که سرور آنها در خارج از کشور بود، ضرورت محدودیت این فضا و همچنین تلاش برای حمایت از شبکه‌های پیام رسان داخلی بیشتر از گذشته مشخص شد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی هفته های گذشته عبدالصمد خرم‌آبادی معاون دادستان کل کشور ودبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در یادداشتی در کانال شخصی‌اش در شبکه اجتماعی داخلی سروش به موضوع فیلترینگ توئیتر و یوتیوب اشاره کرد و نوشت: «این روزها خبرنگاران محترم مکررا سوال می کنند آیا قرار است موضوع رفع فیلتر توئیتر و یوتیوب به تازگی در کارگروه تعیین مصادیق ویا شورای عالی فضای مجازی مطرح شود؟
پاسخ این است که توئیتر ویوتیوب در اجرای دستور مراجع قضایی فیلتر شده اند و مراجع دیگر نمی توانند در اموری که توسط مراجع قضایی تعیین تکلیف شده اند دخالت نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه نوشته است که علت فیلتر توئیتر و یوتیوب عدم تبعیت آنها از قوانین کشور و جلوگیری از انتشار میلیونها محتوای مجرمانه و سدکردن راه جاسوسی, نفوذ و تسلط بیگانگان بر فضای مجازی کشور بوده است.

خرم آبادی همچنین تأکید کرده است که نه تنها توئیتر و یوتیوب رفع فیلتر نخواهند شد بلکه در آستانه ورود به سال 1397, اتفاق نظر بی نظیری بین مسئولین برای قطع تسلط و نفوذ دشمن برفضای مجازی کشور ایجاد شده است.
با تمیهداتی که بعمل آمده و در حال انجام است ان شاء الله بزودی زود  شاهد تحولی عظیم در خصوص نجات فضای مجازی کشور از سلطه و نفوذ برخی از شبکه های اجتماعی بیگانه و مهاجرت مردم ازشبکه های خارجی به شبکه های داخلی خواهیم بود.

آنچه که طی ماه های گذشته افتاده است زنگ خطرها و هشدارهای جدی را برای مسئولین به صدا در آورده همچنان که دیده شد با بروز اغتشاشات اخیر در تهران و تعدادی از شهرستان های کشور در بستر تعدادی از شبکه های اجتماعی مانند تلگرام، این شبکه های اجتماعی فیلتر شدند و این غائله به پایان رسید.

حقیقیت این بود که تلگرام بستر بسیاری از جرم ها در کشور شده بود که تا کنون مدیر آن حاضر به همکاری با ایران نشده و از همین رو انتظار می رفت مانند سایر کشور ها این شبکه اطلاع رسانی فیلتر شود اما تا کنون مسئولان تن به فیلتر شدن این فضا نداده بودند.

از طرف دیگر در ماجرای تجمع دراویش هم نقش چند کانال تلگرامی به شدت مشخص بوده و علت ادامه دار شدن این اغتشاشات سازماندهی این افراد از طریق این کانال ها بود.

یکی از مطالبات رهبر انقلاب در سال های گذشته کنترل فضای مجازی در کشور بوده است؛ ایشان اخیراً در یکی از دیدارهای خود تاکید کردند: کسی مخالف استفاده از فضای مجازی نیست بلکه موضوع اصلی این است که در چنین عرصه‌ای که لغزشگاه است باید زمینه استفاده‌ صحیح فراهم شود نه آنکه فضای مجازی به صورت رها و غیر قابل کنترل باشد.
 
رهبر انقلاب اسلامی با گلایه از وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی گفتند: کسی به دنبال بستن فضای مجازی نیست؛ زیرا این کار عاقلانه نیست اما چرا هنگامیکه کشورهای دیگر برای حفاظت از فرهنگ خود، در استفاده از فضای مجازی چارچوب‌هایی قرار می‌دهند، ما فضای مجازی را رها کرده‌ایم؟

اشاره خرم آبادی به خبرهای خوش در زمینه فضای مجازی می تواند نوید بخش محقق شدن منویات رهبر انقلاب در زمینه فضای مجازی باشد؛ در همین راستا شاید بتوان راه اندازی اینترنت ملی، افزایش حمایت ها از شبکه های پیام رسان داخلی و هکچنین ایجاد محدودیت برای برخی از سرویس های خارجی را یکی از این اخبار خوش دانست.

در سال 96  و با بروز اتفاقات امنیتی در بستر تلگرام و برخی از شبکه های اجتماعی که سرور آنها در خارج از کشور بود، ضرورت محدودیت این فضا و همچنین تلاش برای حمایت از شبکه‌های پیام رسان داخلی بیشتر از گذشته مشخص شد.

همه این حوادث و اتفاقات باعث به وجود آمدن این تفکر شد که تلگرام باید به زودی جای خود را به یک پیام رسان داخلی بدهد؛ در همین راستا روز گذشته علاء الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تلگرام جای خود را به یک سامانه مشابه ملی خواهد داد و فکر می کنم این اتفاق حداکثر تا پایان ماه جاری بیافتد.

وی تصریح کرد: این موضوع به لحاظ امنیت ملی ما مهم است، با توجه به نقش مخربی که تلگرام در بحران های سال گذشته در کشور داشت و هم اینکه ما امروز در فضای مجازی به این توانمندی رسیده ایم که یک سامانه ملی را تعریف کنیم؛ مانند سروش و ظرفیت های دیگر.

وی تصریح کرد: در رابطه با نگرانی هایی که رسانه های بیگانه بیشتر به آن دامن می زنند که سامانه های داخلی ایمن نیست و یا مسائلی از این گونه، به لحاظ بستر سازی فنی و سالم بودن محیط آن، کار گسترده ای دارد صورت می گیرد.

از روز گذشته تا کنون تعداد زیادی از کاربران شبکه های اجتماعی پیام رسان های داخلی را نصب کرده و در حال کوچ از تلگرام هستند؛ امید است پیام رسان های داخلی با حداکثر سرعت و قدرت بتوانند جایگزین پیام رسان های غربی شوند.

انتهای پیام/ط
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۸۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی

امتداد - قائم مقام پیام رسان بله گفت:تعداد تماس‌های روزانه از طریق پیام رسان بله در زمان حج ۱۴۰۲ به بیش از یک میلیون تماس رسید.همچنین این پیام رسان آمادگی دارد تا در حج امسال نیز به حجاج گرامی خدمات صوتی و تصویری و خدمات تهیه ارز مسافرتی ارائه دهد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، امین تجملیان، قائم مقام پیام رسان بله با اعلام این خبر گفت: این میزان تماس از طریق پیام رسان بله در حالی است که بسیاری از حجاج ارز مسافرتی خود را نیز سال گذشته از طریق این پیام رسان خریداری کرده اند.

وی افزود:امسال نیز حجاج گرامی می‌توانند همچون سال گذشته به راحتی ارز مسافرتی خود را از طریق پیام رسان بله تهیه کنند. همچنین تماس صوتی و تصویری به صورت فردی و گروهی از دیگر قابلیت‌‌های بله برای حجاج است تا تجربه این سفر معنوی را با اعضای خانواده‌ و دوستان‌ خود به اشتراک بگذارند.

امین تجملیان، اضافه کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که کشور عربستان برای برقراری تماس اینترنتی دارد، حجاج ایرانی بهتر است از پیام‌رسان‌هایی استفاده کنند که قابلیت ارسال و دریافت کد به عربستان را دارد.

وی تاکید کرد: پیام رسان بله این امکان را دارد و حجاج می‌توانند به راحتی با دسترسی به بله، از آن استفاده کنند.

تجملیان با تشریح ویژگی های این پیام رسان گفت:ویژگی‌ مهمی از قبیل تماس گروهی تا ۲۰ نفر  وجود دارد که می‌تواند برای هماهنگی بین اعضای کاروان یا عوامل کاروان با یکدیگر مورد استفاده قرار گیرد. ارزمسافرتی هم از دیگر ویژگی‌های شناخته شده بله محسوب می‌شود که افراد قبل از شروع سفر خود می‌توانند از بله دریافت کنند.

قائم مقام پیام رسان بله درباره دریافت ارز مسافرتی از طریق پیام رسان بله تاکید کرد: برای دریافت ارز مسافرتی ابتدا باید بلیط هواپیمای سفر تهیه شود؛ سپس با مراجعه به پیام رسان بله، در زبانه خدمات، بخش خدمات بانکی و انتخاب ارز مسافرتی، مراحل دریافت ارز، آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: بعد‌ از انجام مراحل خرید ارز مسافرتی، مسافران با داشتن کد ۱۵ رقمی شناسۀ فروش، می‌توانند ارز خود را در فرودگاه‌های بین‌المللی از دستگاه‌های خودپرداز بانک ملّی ایران دریافت کنند.

گفتنی است پیام رسان بله، پیام‌رسان رسمی بانک ملّی ایران، با هدف تبدیل شدن به زیست‌بوم دیجیتال مردم ایران در تلاش است که مردم تمامی نیاز‌های ارتباطی و خدماتی و دیجیتالی خود را با بهترین کیفیت در این بستر مرتفع سازند.

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی