Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛قاسم صبری،مدیرآموزش وتربیت مسجدمقدس جمکران با اشاره به اینکه تکریم زائران ایرانی و غیرایرانی همواره در دستور کار مسؤولان مسجد مقدس جمکران قرار داشته است، اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای تکریم زائران نوروزی غیرایرانی از مدت‌ها پیش آغازشده است.

وی با بیان اینکه کارشناسان زبان‌های خارجی به‌صورت سه شیفت در مسجد جمکران مستقرشده‌اند، ادامه داد: این کارشناسان در زبان‌های عربی، انگلیسی و اردو تبحر داشته و به‌عنوان نیروهای شناسایی و روحانی فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آموزش و تربیت مسجد مقدس جمکران بااشاره به اینکه کارشناسان مذکور به شناسایی و هدایت زائران غیرایرانی در ورودی‌های مسجد جمکران اهتمام دارند، تصریح کرد: این کارشناسان خانم و آقا وظیفه خوش آمدگویی به زائران غیرایرانی را بر عهده‌دارند.

وی با اشاره به اینکه تکریم زائران غیرایرانی مطابق با فرهنگ آن‌ها انجام می‌شود، افزود: کارشناسان با شناسایی فرهنگ، مذهب و نیازشان به ارائه توضیحاتی در خصوص مسجد جمکران، تاریخچه و اعمال آن می‌پردازند.

وی خاطرنشان کرد: زائران عادی غیرایرانی از متبرکات مسجد جمکران بهره‌مند شده و شخصیت‌ها و هنرمندان نیز هدایایی نظیر قرآن کریم و تابلوهای عکس مسجد جمکران دریافت می‌کنند.

صبری نحوه استقبال و تکریم زائران برجسته غیرایرانی با دیگر زائران غیر ایرانی را متفاوت دانست گفت: نوع تکریم شخصیت‌ها، چهره‌ها، هنرمندان و افراد معمولی متفاوت بوده و برای هر دسته از آن‌ها برنامه‌ریزی خاصی صورت گرفته است.

 انتهای پیام/الف

تکریم زائران غیرایرانی مطابق با فرهنگ آن‌ها انجام می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگی نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۸۵۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این نشانه های بدنی می گوید سلامت تان به خطر افتاده است

بدن ما به طرز شگفت انگیزی باهوش است، به طوری که زمانی که رو به راه نباشد، بسیاری از اوقات، با دادن سرنخ هایی ظریف تلاش می کند ما را از حال خود باخبر کند. از ناراحتی های جزئی گرفته تا علائم واضح تر، این سیگنال ها نشانه های ارزشمندی درباره ی سلامت کلی ما هستند.

به گزارش روزیاتو، در ادامه از برخی روش هایی خواهیم گفت که ممکن است بدن مان با آن ها تلاش کند به ما بگوید که به مشکلی دچار شده است.

۱- خارش

دائماً خارش دارید؟

– از هر ۱۰ زن، بیشتر از یکی، در دوران بارداری گرفتار خارش می شوند. این مسأله معمولاً بی خطر است و در اثر کش آمدن پوست و تغییرات هورمونی در این دوران رخ می دهد. اما اگر خارش تان شب ها تشدید شود، می تواند نشانه ی چیز جدی تری باشد. اگر خارش تان تا این حد است، این موضوع را با پزشک در میان بگذارید تا معلوم شود که نیاز به آزمایش دارید یا خیر.

چه چیزهای دیگری می تواند باعث خارش مداوم شود؟

مشکلات پوستی مانند خشکی پوست، اگزما، پسوریازیس، جرب (گال)، سوختگی، زخم، گزش حشرات و کهیر.

– بیماری های داخلی مانند اختلالات کبدی یا کلیوی، کم خونی، دیابت، مشکلات تیروئیدی و برخی انواع سرطان.

– مشکلات عصبی مانند اِم‌اِس، فشردگی عصب و زونا.

– مشکلات مرتبط با سلامت روان مانند اضطراب، وسواس فکری عملی و افسردگی.

– آلرژی یا تحریک شدگی ناشی از چیزهایی مانند مواد شیمیایی، صابون، برخی دارو یا پشم.

۲- سفیدی زبان

سفیدی زبان زمانی رخ می دهد که لایه ی سفید رنگی روی بخشی از سطح زبان یا تمام آن شکل می گیرد. این مسأله ممکن است با نشانه های دیگری همچون بدبویی دهان، تحریک شدن زبان و رویش پرز روی سطح زبان همراه باشد.

دلایل احتمالی آن عبارتند از:

– عدم رعایت بهداشت دهان و دهان، مانند مسواک نزدن، استفاده نکردن از نخ دندان یا تمیز نکردن زود به زود زبان.

–  داشتن عادت های نامناسب.

– استفاده از دندان مصنوعی یا آسیب زدن به زبان با اجسام تیز.

– مصرف آنتی بیوتیک که می تواند باعث عفونت های قارچی در دهان شود.

– داشتن رژیم غذایی ای فاقد میوه و سبزیجات و مملوء از مواد غذایی نرم.

– تنفس از دهان.

– خشکی دهان به دلیل ابتلا به برخی مشکلات پزشکی یا مصرف برخی داروها مانند داروهای شل کننده ی عضلات یا داروهای سرطان.

– برفک دهان، مشکلی پزشکی در آن قارچ کاندیدا آلبیکانس بر روی جداره های دهان انباشته می شود. گرچه این قارچ معمولاً در دهان وجود دارد، اما گاهی تکثیر می شود و عوارضی ایجاد می کند.

۳- پرش های عضلانی

گاهی عضلات تان به طور خود به خودی حرکت می کنند، بی آنکه شما بخواهید. آن ها ممکن است دچار پرش یا انقباض شوند و به سختی شل شوند. پرش و اسپاسم عضلانی بیشتر در نواحی ران، ساق پا، دست، بازو، شکم، قفسه سینه و انحنای کف پا متداول است. پزشکان کاملاً مطمئن نیستند که این اتفاق به چه دلیل رخ می دهد اما می گویند برخی چیزها می توانند زمینه ساز این مسأله شوند:

– عضلات شما برای درست کار کردن به مواد معدنی ای مانند پتاسیم و منیزیم نیاز دارند.

– عدم نوشیدن آب به اندازه ی کافی می تواند احتمال پرش و اسپاسم عضلات را بیشتر کند.

– مصرف بیش از اندازه ی کافئین هم می تواند باعث پرش عضلانی در نقاط مختلف بدن شود.

– اگر به فشار خون بالا یا بیماری قلبی دچار باشید، ممکن است پزشکان داروهای ادرارآور برای شما تجویز کند. این امر می تواند سطح پتاسیم را در بدن کاهش دهد و منجر به اسپاسم عضلانی شود.

– وارد شدن صدمه به سلول های عصبی، نحوه ی ارتباط این سلول ها با یکدیگر و همینطور با مغز را تغییر می دهد. پرش و اسپاسم عضلانی م تواند نشانه ی هشدار دهنده ای باشد که این مشکل رایج در حال تأثیر گذاشتن بر روی عصب هایی است که عضلات را کنترل می کنند.

۴- گلوله گلوله شدن مدفوع

برخی چیزهایی که احتمال بروز یبوست را بیشتر می کنند، عبارتند از:

– اضطراب و نگرانی: برخی کودکان خردسال در زمان اضطراب یا هنگام بروز تغییری بزرگ در خانه یا در روتین های مرتبط با دستشویی ررفتن شان، ممکن است دیگر به دستشویی نروند. اگر پدر و مادر نسبت به از پوشک گرفتن فرزند خردسال خود سختگیری کنند، ممکن است کودک دستشویی خود را نگه دارد.

– مصرف برخی داروها: برخی داروها ممکن است باعث تشدید یبوست شوند، مانند داروهای ضد اسید معده، برخی مسکن ها و داروهای دیگر بیماری ها مانند پارکینسون.

– مشکلات گوارشی: اگر کسی با مشکلاتی مانند سندرم روده تحریک پذیر یا دیگر مشکلات گوارشی درگیر باشد، ممکن است دچار یبوست شود. گاهی برخی مواد غذایی هم می توانند باعث یبوست شوند.

– دردهای بدنی: اگر کسی از ناحیه ی پشت یا ماهیچه ی ناحیه ی شکم با درد درگیر باشد، مانند بعد از زایمان، ممکن است مدفوع کردن برای او دشوار باشد. این امر سرعت عبور مواد غذایی از درون روده ها را کاهش می دهد و باعث می شود مدفوع شکلی شبیه به سنگریزه پیدا کند.

– بیماری های مزمن: برخی مشکلات پزشکی مانند دیابت یا اختلالات تیروئیدی می توانند بر روی نحوه ی عملکرد عصب ها و عضلات تأثیر منفی بگذارند و مدفوع کردن را دشوار کنند.

– سبک زنگی: داشتن سبک زندگی کم تحرک احتمال یبوست را بالا می برد. برخی چیزهای دیگر مانند بارداری، رفتن به سفر یا تفییر رژیم غذایی هم می تواند منجر به یبوست شود.

– عادت های غذایی: کمبود مواد غذایی فیبردار در رژیم غذایی و عدم مصرف آب به اندازه ی کافی می تواند باعث گلوله گلوله شدن مدفوع شود و مدفوع کردن را دشوار کند.

۵- سفیدی مردمک

لکوکوری (Leukocoria) یا همان سفیدی مردمک زمانی رخ می دهد که مردمک چشم ها به رنگ سفید درمی آید. این مسأله بیشتر در کودکان رایج است اما برای بزرگسالان هم می تواند رخ دهد. لکوکوری دلایل مختلف زیادی می تواند داشته باشد، بنابراین در صورت بروز این مشکل فوراً به چشم پزشک مراجعه کنید. برخی چیزهایی که می توانند باعث لکوکوری شوند، عبارتند از:

– آب مروارید: این ها لکه های کدری درون عدسی چم هستند که با بالا رفتن سن به وجود می آیند و این مشک رایج با انجام عمل جراحی قابل حل است.

– جداشدگی شبکیه چشم: این اتفاق زمانی رخ می دهد که لایه ی نازکی که در پشت چشم قرار دارد و به آن شبکیه گفته می شود، جدا می شود. این یک وضعیت اضطراری است که به درمان فوری نیاز دارد.

– اندوفتالمیت: (Endophthalmitis) یک عفونت است که داخل چشم رخ می دهد و به رسیدگی فوری پزشکی نیاز دارد و اگر فوراً درمان نشود می تواند منجر به نابینایی شود.

– بیماری کوتس: (Coats’ Disease) زمانی رخ می دهد که عروق خونی درون چشم ها وضعیتی غیر طبیعی پیدا می کنند، امری که باعث نشت و تجمع مایعات می شود. این مسأله می تواند منجر به جداشدگی شبکیه شود.

– رتینوبلاستوما (Retinoblastoma): این نوع نادری از سرطان چشم است که بیشتر در کودکان رخ می دهد. لکوکوری یکی از علائم اصلی آن است و نشانه های دیگر آن ضعیف شدن بینایی و دیگر مشکلات چشمی هستند.

– اختلاف شماره ی چشم: گاهی ممکن است یک چشم متفاوت از دیگری به نظر برسد چون شماره ی آن با دیگری متفاوت است. این مسأله معمولاً جدی نیست و به راحتی قابل برطرف کردن است.

۶- رنگ پریدگی ناخن ها

ناخن هایتان رنگ پریده یا سفید شده اند؟

این امر ممکن است نشان دهنده ی کمبود گلبول های خون باشد. سفیدی ناخن ها می تواند نشانه ی مشکلات پزشکی ای مانند بیماری های کبدی، دیابت، پرکاری تیروئید، نارسایی قلبی، مسمومیت با فلزات سنگین، شیمی درمانی، وارد شدن ضربه، یا کمبود مواد مغذی در رژیم غذایی باشد.

اگر بخش عمده ی ناخن هایتان سفید است و تنها یک لایه ی باریک صورتی رنگ در نوک آن ها وجود دارد، ممکن است دچار مشکلی به نام «ناخن تری» (Terry’s Nails) شوید. این مشکل می تواند بر اثر بالا رفتن سن رخ دهد اما می تواند نشانه ی وجود مشکل پزشکی پنهانی مانند دیابت، و یا بیماری های کلیوی، کبدی یا قلبی باشد.

۷- سفیدی انگشتان دست

سندرم رینود (Raynaud’s Disease) باعث می شود برخی قسمت های بدن مانند انگشتان دست و پا، در هوای سرد یا در زمان اضطراب، بی حس و سرد شوند. این اتفاق به این دلیل رخ می دهد که عروق خونی کوچکی که به پوست خون می رسانند، باریک می شوند، امری که باعث کاهش خون رسانی به این نواحی می شود.

سندرم رینود در میان زنان شایع تر است و اغلب، کسانی را درگیر می کند که در مناطق سردسیر زندگی می کنند.

۸- دیدن لکه های شناور و جرقه مقابل چشم ها

شاید برایتان پیش آمده باشد که جلوی چشم هایتان لکه های شناوری یا جرقه ببینید. این چیزهای شناور می توانند به شکل لکه های کوچک تیره رنگ، خطوط پرپیچ و تاب، حلقه یا تار عنکبوت باشند. جرقه ها هم مانند یک انفجار ناگهانی نور هستند.

دیدن لکه های شناور و جرقه امری رایج است، بخصوص در میان سالمندان. این اتفاق معمولاً بر اثر مسأله ی بی خطری به نام جداشدگی خلفی زجاجیه رخ می دهد، زمانی که زجاجیه (مایع لزج و شفافی که مرکز چشم را پُر می کند) دستخوش تغییر می شود.

دیدن لکه های شناور و جرقه گاهی بر اثر جداشدگی شبکیه رخ می دهد که مشکلی جدی است و به رسیدگی فوری نیاز دارد تا باعث نابینایی دائمی نشود. دیدن لکه های شناور و جرقه می تواند بی هیچ دلیل مشخصی هم رخ دهد.

۹- ورم صورت

صورت ممکن است گاهی به دلیل مشکلات پزشکی ای مانند وارد شدن آسیب، عفونت یا آلرژی، ورم کند. برخی از این دلایل می توانند جدی باشند.

ممکن است گاهی با صورت پف کرده از خواب بیدار شوید. این اتفاق می تواند زمانی رخ دهد که طی خواب به صورت تان فشار وارد شده باشد. اما اگر صورت تان به دلیل وارد شدن یک آسیب ورم کرده باشد یا اگر ورم صورت مکرر باشد، این امر ممکن است نشانه ی وجود یک مشکل پزشکی باشد.

ورم صورت تنها به خود صورت مربوط نیست و می تواند گردن یا حلق را هم تحت تأثیر قرار دهد. اگر صورت تان بدون وارد شدن هیچ آسیبی دچار ورم شده باشد، ممکن است نشانه ی مشکل پزشکی جدی ای باشد. بنابراین حتماً به پزشک مراجعه کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعتبار ویزای عمره برای زائران خارجی سه ماه است
  • ارایه خدمات مناسب به مسافران نوروزی و کاهش ۴۴ درصدی تصادفات شهر تهران
  • این نشانه های بدنی می گوید سلامت تان به خطر افتاده است
  • برگزاری مراسم شکرانه خدمت قرارگاه عملیاتی زائران نوروزی مشهد
  • کاهش بیش از ۳۰ درصدی سرقت در ایام نوروز در قزوین
  • دزفول پربازدید‌ترین شهر خوزستان در ایام نوروز ۱۴۰۳
  • یک واحد مرغ فروشی متخلف در سبزوار پلمب شد
  • برنامه «محفل» و «سال‌نو» شبکه سه در صدر توجه مردم/ افزایش ۲۵-۲۰ درصدی کاربران تلوبیون در ایام نوروز و ماه رمضان + فیلم
  • توزیع ۱.۵ میلیون لیتر سوخت میان ناوگان هوایی منطقه بوشهر در ایام نوروز
  • خدمت‌رسانی۳۵پایگاه هلال احمر کردستان به مسافران نوروزی