Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@06:13:05 GMT

مینیLNG جایگزین CNG در صنعت حمل‌ونقل می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۸۷۷۲۱

مینیLNG جایگزین CNG در صنعت حمل‌ونقل می‌شود

مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران گفت: یکی از اهداف ما این است که بتوانیم سوخت اتوبوس‌ها، کامیون‌ها و کشتی‌ها را به ال.ان.جی تبدیل کنیم.

حمیدرضا عراقی درباره زمان راه‌اندازی پروژه مینی ال.ان.جی اظهار داشت: با توجه به تکنولوژی‌هایی که در دنیا وجود داشته و یا ممکن است بوجود آید، ابتدا باید ببینیم شرکت‌ها و کشورها چقدر جلو رفته‌اند و اینکه آیا تکنولوژی را از دانش بنیان شروع کنیم یا با همکاری خارجی‌ها به آن دست یابیم؛ که خود این موضوع متدولوژی می‌خواهد که ما کدامیک را انتخاب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، وی افزود: در حال حاضر کشورهایی که گاز ندارند ال.ان.جی را دوباره تبدیل به گاز طبیعی کرده و استفاده می‌کنند ولی در کشور ما فرق می‌کند، ما می‌توانیم آن را جایگزین سوخت حمل و نقلی کرده و در داخل کشور مصرف کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی گاز با بیان اینکه اکنون دنیا از سوخت میان تقطیر عبور کرده، تصریح کرد: برای عبور از سوخت‌های فسیلی باید به سمت گاز یا اینکه به سمت انرژی‌های نو بروند، انرژی‌های نو در حال حاضر در دنیا گران تمام می‌شود، بنابراین گاز گزینه بهتری است، البته استفاده نیروگاه‌ها از گاز یا انرژی اتمی و خورشیدی به جای سوخت میان تقطیر به تکنولوژی بستگی دارد. 

وی ادامه داد: در کشور ما اگر بتوانیم به تکنولوژی مینی ال.ان.جی دست پیدا کنیم یکی از بازارهای آن حمل و نقل است و برای محیط زیست مناسب نیز است، ضمن اینکه برای مخزن مشترک ما ارزشمند است، بنابراین یکی از اهداف این است که بتوانیم سوخت اتوبوس‌ها، کامیون ها و کشتی‌ها را به ال.ان.جی تبدیل کنیم.

معاون وزیر نفت درباره برنامه صادراتی گاز نیز خاطرنشان کرد: ما حدود 200 میلیون متر مکعب در روز باید صادرات داشته باشیم که بخشی گاز طبیعی و ال.ان.جی است که شرکت نفت به دنبال راه اندازی ایران ال.ان.جی است و سیاست کلی صادرات به همسایگان از مسیر خط لوله را نیز داریم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ال ان جی حمیدرضا عراقی سی ان جی شرکت ملی گاز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۸۷۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس سازمان انرژی اتمی: نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم/ به دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است

 به گزارش جماران؛ محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی گفت: ارزش اصلی انرژی هسته‌ای خدمتی است که به مردم می‌کند؛ در حال حاضر سالانه ۱ میلیون نفر از خدمات دارویی هسته‌ای استفاده می‌کنند.

اسلامی گفت: راکتور تحقیقاتی تهران قبلا با سوخت ۹۰ درصد فعالیت می‌کرد اما سوخت آن را به ما ندادند؛ ما قصد تولید سوخت بالای ۵ درصد نداشتیم.

وی بیان کرد: ما برای رسیدن به رادیوایزوتوپ‌ها نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم و دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است.

حجم ویدیو: 5.88M | مدت زمان ویدیو: 00:02:33 دانلود ویدیو

دیگر خبرها

  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • میزان سفر‌های حمل ونقل عمومی درون شهری ۵۰ درصد است
  • چرا اورانیوم ۶۰ درصد غنی می کنیم؟ | پاسخ رییس سازمان انرژی اتمی+ فیلم
  • رییس سازمان انرژی اتمی: نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم/ به دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی