Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظرسنجی مرکز تحقیقات افکارعمومی روسیه از شهروندان روسیه دربارۀ پایتخت رژیم صهیونیستی نشان می دهد که بر خلاف نظرات روسای این کشور، مردم روسیه با تغییر پایتخت آمریکا در رژیم غاصب صهیونیستی مخالف بوده و یا نسبت به آن نظری ندارند

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی ماه‌های گذشته تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس و به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم غاصب صهیونیستی جنجال های زیادی در کشورهای مختلف جهان به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند برخی از دولت ها با این موضوع به صراحت مخالفت کردند اما بیشترین مخالفت ها از سوی مردم و ملت ها در سراسر دنیا رخ داد. در همین راستا بسیاری از رؤسای کشورها و سازمان های بین المللی نسبت به اعلام این تصمیم ابراز نگرانی کرده اند.

فلسطینیان هم این موضوع را نقض قوانین بین‌المللی دانسته و بر این باورند این اقدام امیدهای صلح را نقش بر آب خواهد کرد. محمودعباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، از رهبران جهان از جمله پوتین و شاه اردن خواسته که نظر ترامپ را تغییر دهند.

این اقدام احتمالا منجر به وقوع یک موج ناآرامی، تظاهرات خیابانی و خشونت در سراسر قلمروی فلسطین و کشورهای عربی خواهد شد. اما در ادامه ترامپ اعلام کرد که اردیبهشت ماه این تصمیم خود را عملیاتی می کند.

موضع روسیه در این مورد قابل توجه است؛ نظرسنجی مرکز تحقیقات افکارعمومی روسیه از شهروندان روسیه دربارۀ پایتخت رژیم صهیونیستی نشان می دهد که بر خلاف نظرات روسای این کشور، مردم روسیه با تغییر پایتخت آمریکا در رژیم غاصب صهیونیستی مخالف بوده و یا نسبت به آن نظری ندارند.

در این نظرسنجی حدود 2 هزار نفر روسی شرکت داده شده اند و بعد از این تصمیم ترامپ مبنی بر تغییر محل سفارتخانه این کشور از پاسخگویان پرسیده شده است پس از تصمیم دولت آمریکا مبنی بر انتقال پایتخت اسرائیل به اورشلیم (قدس) شما کدام یک از دو شهر تل آویو یا اورشلیم(قدس) را پایتخت اسرائیل می دانید؟

نتایج این نظرسنجی قابل توجه است به شکلی که 26 درصد از پاسخگویان شهر تل آویو و تنها 17 درصدد از پاسخگویان شهر اورشلیم (قدس) را پایتخت رژیم صهیونیستی اسرائیل می‌دانند.نکته جالب این است که 57 درصد از پاسخگویان نیز اظهارنظری نکرده اند. شاید علت این مساله ضرورت نداشتن انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس باشد.

پایتخت رژیم صهیونیستی ازنظر پاسخگویان

 

نظر سیاستمداران روسی اندکی با نظر مردم این کشور متفاوت است؛ وزارت خارجه روسیه در اردیبهشت ماه 1396 با صدور بیانیه ای غیرمنتظره اعلام کرد که بخش غربی قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل و بخش شرقی این شهر را به عنوان پایتخت فلسطین به رسمیت می شناسد.

سازمان ملل در سال 1947 بیت‌المقدس را یک شهر بین‌المللی عنوان کرد اما با جنگی که پس از آن رخ داد این شهر به دو بخش تقسیم شد. به این صورت که بخش غربی شهر تحت کنترل اسرائیل و بخش شرقی آن تحت کنترل اردن قرار گرفت. شهر مشهور قدیمی نیز در همین بخش شرقی واقع است. که با جنگ های بعدی بخش شرقی هم به تصرف رژیم غاصب صهیونیستی درآمد.

با توجه به این بیانیه، روسیه اولین کشوری است که بخشی از قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته است.

درحالی که به نظر میرسد آمریکا و رژیم صهیونیستی به همراه برخی کشورهای عربی، ازجمله عربستان سعودی، اردن و امارات متحده عربی برنامه جامعی ضد محور مقاومت در منطقه تهیه دیده اند و رایزنی های بسیاری دارند، موضع روسیه را باید یک رویکرد موازنه جویانه ارزیابی کرد، که می‌تواند این پیام را به جناح مقابل برساند که مسکو درباره تحولات خاورمیانه موضع و برنامه دارد.

پیام این نظرسنجی برای دولتمردان خود واضح است مردم روسیه نسبت به تغییر پایتخت رژیم غاصب صهیونیستی یا نظری نداشته و یا اینکه مخالف این جابه جایی هستند.

این روزها نظامیان صهیونیست با همراهی و تشویق نتانیاهو و سران آمریکا در اقدامی وحشیانه دست به کشتار فلسطینیانی زدند که به در حال برگزاری راهیپیمایی آرام بازگشت زده بودند.

امیر عبدالهیان در این خصوص گفته بود این کشتار ناشی از اقدامات ترامپ و تلاش وی برای انتقال سفارت صورت گرفته و اقداماتی از این دست ناشی از تلاش برخی از دولت ها مانند آمریکا برای حمایت از صهیونیست هاست.

 

انتهای پیام/ط

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۱۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بن سلمان: مخالف آوارگی مردم غزه هستیم

به گزارش «تابناک: به نقل از ایرنا از خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، محمد بن سلمان تصریح کرد که عربستان تمام تلاش خود را برای برقراری ارتباط با همه طرف‌ها برای توقف تنش‌ها در غزه و جلوگیری از گسترش آن، می‌کند.

ولیعهد عربستان سعودی همچنین با تاکید براینکه ریاض قاطعانه مخالف آوارگی مردم فلسطین است، گفت که کشورش همواره در کنار مردم فلسطین برای دستیابی به حقوقشان برای داشتن یک زندگی شایسته و دستیابی به صلح عادلانه است.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو
  • نتانیاهو با همه درگیر است؛ از سران تل‌آویو گرفته تا مقامات آمریکا
  • مردم دنیا متوجه ماهیت کثیف و خونریز رژیم غاصب صهیونیستی شده‌اند
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: واشنگتن همچنان مخالف عملیات رفح است
  • سیاست های دو گانه غربی در قبال مسئله اسرائیل غاصب و فلسطین
  • دروغگویی BBC برای خون‌شویی
  • تل‌آویو به گروگان دیوانگان بی‌مسوولیت مبدل شده است
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • تل‌آویو سست تر از خانه عنکبوت/ رژیم صهیونیستی چطور منزوی شد؟
  • بن سلمان: مخالف آوارگی مردم غزه هستیم