Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژادبهرام (عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران، ری،تجریش) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در رابطه با محیط و فضای شهری نامناسب برای زنان بیان داشت: در ارتباط با محیط شهری تلاش‌های زیادی توسط مدیریت شهری جدید برای آماده‌سازی فضا و بهبود شرایط شهر برای زنان صورت گرفته است.

وی تاکید کرد که شناسایی فضای بی‌دفاع شهری یکی از بخش‌های اصلی این اقدامات است، چراکه بحث امنیت در شهر یکی از جدی‌ترین مسائلی است که باید به آن توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نژادبهرام گفت: در واقع هرگونه فضای بی‌دفاع که فاقد  نظارت اجتماعی باشد چه از نظر فیزیکی و چه از نظر اتفاقاتی که ممکن است در آن رخ دهد، برای تردد زنان دشواری ایجاد می‌کند که یکی از وظایف مدیران شهری رفع این مشکلات و پیشگیری از بروز این اتفاقات است.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران تصریح کرد: زمانی که این فضاها آماده‌سازی می‌شوند باید نظارت بر آنها وجود داشته باشد، به طور مثال توجه به فضای زیر پل‌ها، نورپردازی‌ها و همچنین نوع ساختمان‌هایی که مجوز دریافت می‌کنند و اشراف آن به محیط کوچه و مواردی از این دست در دستور کار مدیریت شهری جدید است.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران تاکید کرد که مدیریت شهری از نظر اجتماعی نیز باید محیط‌های امنی را برای تردد زنان ایجاد کند.

وی افزود: یکی از محورهایی که مورد توجه مدیریت شهری جدید است و البته در گذشته نیز کم‌وبیش پیگیری شده است، آماده‌سازی شهر برای حضور زنان به ویژه مادران و زنان باردار است، به طور مثال ممکن است، یک مادر باردار بخواهد با کالسکه کودک خود در پیاده‌رو تردد کند و آنها احتیاج دارند که فضای تردد مناسب باشد. فضاهای موجود در شهر امکان تردد راحت برای زنان را ایجاد نمی‌کند و آنها باید برای عبور از پیاده‌رو از موانع بگذرند.

نژادبهرام گفت: یکی از جدی‌ترین مسائل مورد توجه مدیریت شهری بهبود وضعیت فضاهای ترددی در شهر است. همچنین آسانسور برای پله‌های عابر پیاده و ایجاد بوستان‌های متفاوت به خصوص در مناطق جنوبی شهر که کمبود فضای شهر در آنجا به وضوح دیده می‌شود نیز مطرح است. باید بوستان‌هایی در جنوب شهر تهران ایجاد شوند که هم قابل استفاده و هم امن باشند. اینها جدی‌ترین مسائلی است که مدیریت شهری به آنها توجه کرده است.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران در ادامه در رابطه با زنان کارتن خواب گفت: شهرداری وظیفه‌اش رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی نیست و رسیدگی به این مساله به عهده بهزیستی یا نهادهایی است که مسئولیت این کار را به شکل تخصصی دارند. شهرداری باید زیرساخت‌های لازم را برای رفع این مسائل ارائه دهد؛ نباید از شهرداری انتظار داشته باشیم که به مسائل کارتن‌خوابان رسیدگی کند، بلکه می‌توانیم از شهرداری انتظار داشته باشیم که گرمخانه‌ برای آنها ایجاد کند.

وی افزود: گرمخانه‌ها فقط شب‌ها مکانی امن برای زنان کارتن‌خواب است و زنان مجبور هستند روزها دوباره به خیابان بازگردند و تدابیر تمهیدات برای جلوگیری از این مسئله وظیفه شهرداری نیست، بلکه بهزیستی باید به این مساله ورود پیدا کند و برای این زنان در طول روز شغل‌هایی ایجاد کند که آنها مجبور نباشند در خیابان‌ها با ترس دستگیری زندگی کنند. در تعریف کار مدیریت شهری نه مساله درمان، ارائه شغل و نه مددکاری مطرح و تعریف نشده است، وظیفه مدیریت شهری ایجاد زیرساخت‌های کالبدی برای حل این مساله است.

نژاد بهرام گفت: تخصص مدیریت شهری نیست که کار مددکاری انجام دهد و یا هزینه‌های درمان را بپردازد. این وظیفه هر کدام از دستگاه‌های مربوطه است.

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در پایان گفت: همه انتظارات را در قالب شهرداری بیان می‌کنیم اگر رویکرد مدیریت شهری واحدی داشتیم و همه دستگاه‌ها و سیستم‌ها به صورت زیرمجموعه مدیریت شهری واحد حرکت می‌کردند می‌توانستیم این انتظارات را از شهرداری داشته باشیم، اما این سیستم وجود ندارد و کارکرد شهرداری در چارچوب ارائه خدمات به شهروندان در راستای شرح وظایف تعریف شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شورای شهر تهران زنان کارتن خواب فضاهای ناامن شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۲۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: هر سال در چنین فصلی که موسم بسیار خاص و محصول در آستانه رسیدن است مشکل آب اینجاد می‌شود و علت آن این است که وزارت نیرو مدیریت سد و مدیریت کانال را از هم جدا کرده است.

آیت الله سید حسن عاملی، ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل برگزار شد با تبیین آثار عدم مدیریت یکپارچه سد و کانال اظهار کرد: با دوگانه شدن مدیریت آب نه به موقع و نه به اندازه رها می‌شود و گاهی آمار اطلاعات سدهای مخزنی هم به درستی اعلام نمی‌شود در نتیجه استان اردبیل در برنامه‌ریزی کاملاً با بن‌بست مواجه می‌شود که چقدر اجازه کشت بدهد.

خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: امسال علی رغم ذخیره سازی مناسب آب در سدهای مخزنی ارس و خدا آفرین، رهاسازی متناسب با نیاز آبی شبکه ۸۵ هزار هکتاری مغان صورت نمی‌گیرد و فرصت حساس کشت و زرع از دست می‌رود این مشکل باید برای همیشه حل شود. اینجانب موضوع را با آقای رئیس جمهور مکاتبه خواهم کرد و از نمایندگان مجلس هم می‌خواهم با تمام توان به این موضوع ورود کنند.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: در خود استان هم باید اقداماتی صورت گیرد طول کانال اصلی مغان ۱۸۰ کیلومتر است ولی فقط ۶۰ کیلومتر بتنی شده و ۱۲۰ کیلومتر خاکی است در نتیجه هم هدر رفت آب درست می‌شود و هم اراضی زهدار می‌شود که اصلاح آن هزینه سنگینی دارد. چنانچه دولت برای کشاورزی و برای استفاده بهینه از آب حساس است دستور دهد امسال حداقل ۵۰ کیلومتر این کانال بتنی شود.

آیت الله عاملی بیان کرد: بیشترین کمبود آب در منطقه بیله سوار و جعفرآباد درست می‌شود چون در انتهای خط قرار گرفته‌اند و کانال‌ قدیمی است، در حالی که از بالا دست زمین های جدیدی زیر کشت و آبیاری رفته است یعنی تاوان آن را باید آخر خطی‌ها بدهند! گاهی شخصاً در همان منطقه با اعتراض و عصبانیت  بسیار شدید کشاورزانی که حقابه تاریخی دارند مواجه شده ام در حالی که هیچ کس جوابگو نیست به همین جهت برای حل مشکل بیله سوار و جعفرآباد باید یک سد در منطقه بیله سوار با ظرفیت ۴۰ میلیون متر مکعب احداث شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه