Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@10:05:42 GMT

طرح «همترازی» و «دانشگاه پاک» اجرا می شود

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۹۴۳۶۷

طرح «همترازی» و «دانشگاه پاک» اجرا می شود

معاون پژوهش‌ و فناوری دانشگاه تربیت مدرس از اجرایی شدن طرح «همترازی» در سال ۹۶ و طرح «دانشگاه پاک» به موازات آن در سال ۹۷ در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب فتح الهی گفت: این برنامه‌ها در راستای محقق کردن اهداف طرح تحول راهبردی دانشگاه تربیت مدرس در حوزه پژوهش که برای ۱۰ سال آینده تدوین شده و به تصویب هیات امنا رسیده است، اجرا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی زمان شروع فاز اجرایی این برنامه­‌ها را نیمه دوم سال ۹۶ اعلام کرد و افزود: منظور از همترازی این است که دانشگاه تربیت مدرس بتواند با انجام برنامه­‌های پژوهشی، توسعه فناوری و نوآوری پویا، در تراز دانشگاه­‌های برتر جهان (که در هر نوع نظام رتبه­‌بندی دارای رتبه زیر ۲۰۰ هستند) قرار گیرد.

معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس، از برخوردار بودن این هسته­‌ها از حمایت جدی دانشگاه به مدت ۳ سال خبر داد و تاکید کرد: میزان رشد این هسته‌­ها در سال سوم باید به اندازه‌­ای باشد که بتوانند از اقتصاد ایران (بنگاه‌­ها، شرکت­‌ها و بخش تولید) منابع مالی خود را تأمین کنند.

وی ادامه داد: این در حالی است که هسته‌های مذکور باید در سال چهارم و پنجم بتوانند منابع مالی مورد نیاز خود را برای پژوهش­ و نوآوری از اقتصاد جهانی تأمین کنند؛ به عبارتی در اقتصاد جهانی به دنبال پیدا کردن مشتری باشند.

معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس در تشریح طرح دانشگاه پاک، توضیح داد: پاک سرواژه واژه­‌های «پاسخ­گویی، اشتغال­زایی و کارآمدی» است؛ دانشگاه باید در برابر حل مشکلات جامعه ایران پاسخ­گو باشد؛ دانشگاه باید دانشجویان را طوری هدایت و تربیت کند که بتوانند فضای اشتغال کشور را اداره کنند و در نهایت اینکه دانشگاه باید کارش را طوری انجام دهد که امور با صرف وقت و هزینه مناسب و با دقت تمام انجام شود.

وی با بیان اینکه سال ۹۶ سال چندان خوبی برای بخش پژوهشی کشور نبود، خاطرنشان کرد: منابع اقتصادی ما در این سال دچار نوساناتی شد و این موضوع بر بدنه پژوهشی دانشگاه‌­ها اثر منفی گذاشت. چند سال است که دانشگاه‌­ها و مراکز علمی ایران از نوسازی تجهیزات بی بهره‌­اند و با تجهیزات فرسوده‌­ای که مال چند دهه پیش است، کار می‌کنند. این موضوع به پویایی پژوهش آسیب می‌زند و آن را عقب می‌اندازد.

فتح الهی در رابطه با قرارداد­های بُرون دانشگاهی گفت: در سال ۹۶ تا بهمن ماه حدود ۳۸ میلیارد تومان قرارداد با بخش صنعت منعقد کرده‌­ایم. چشم­‌انداز ما این است که دانشگاه بتواند، در صورت بهبود وضعیت اقتصادی، تا مبلغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ میلیارد تومان قرارداد ببندد؛ چرا که دانشگاه دارای چنین ظرفیتی هست اما معادل همین ظرفیت در اقتصاد فعال نیست.

معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس همچنین در مورد تخصیص بودجه دانشگاه‌ها گفت: ظاهرا صد در صد بودجه تخصیص داده شده، اما به حساب دانشگاه واریز نشده است و میزان تخصیص اعتبارات تحقیقاتی هم تاکنون حدود ۴۰ درصد در داخل دانشگاه بوده که امیدوارم با واریز اعتبارت تخصیص یافته به حساب دانشگاه، بدهی‌های حوزه تحقیقات دانشگاه به محققان و اعضای هیات علمی و دانشجویان و شرکت‌ها تسویه شود.

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه تربیت مدرس طرح های پژوهشی یعقوب فتح الهی تقویم آزمون ها دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری منصور غلامی آموزش پزشکی وزارت بهداشت نوروز دانشجویان مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون زبان انگلیسی جشنواره قرآن و عترت سید حسن هاشمی دانشگاه های ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۴۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

دکتر طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • مدرس دانشگاه حکیم سبزواری مربی تیم ملی دارت شد
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • آمادگی دادگستری شاهرود برای تعاملات آموزشی و پژوهشی با دانشگاه آزاد
  • کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود