Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@08:21:15 GMT

کيهان کلهر واکنش نشان داد

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۹۴۴۳۸

کيهان کلهر واکنش نشان داد

خبرگزاري آريا - موسيقي ما- در پي مشکلات به‌وجود آمده چون قطعي برق و اينترنت شهر کلمه از توابع استان بوشهر در کنسرت «محسن شريفيان» در بوشهر، «کيهان کلهر» - آهنگساز و نوازنده‌ي برجسته‌ي کمانچه- مراتب تاسف و اعتراض خود را اعلام کرد و خواستار واکنش اهالي موسيقي به اتفاقاتي از اين دست شده است.
او در يادداشتِ خود آورده است: «خبر تاسف باريست که مي‌بايست باعث شرمساري کساني باشد که تحمل شادي مردم صبور و متين اين کشور را ندارند، بله، قطعي غير عادي برق و اينترنت شهر کلمه از توابع استان بوشهر در حين اجراي کنسرت محسن شريفيان و گروه ليان! او ديشب در ديار خودش به دليل قطع برقِ تمام شهر به دستور يکي از مقامات اين شهرستان از ادامه کنسرت باز ماند و حتي حضور چند هزار نفري مردم علاقه‌مندي که از شهرها و استان‌هاي مختلف ايران به‌قصد تماشاي کنسرت به اين استاديوم آمده بودند نتوانست باعث لغو خواسته آن مسوول شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه اين هنرمند سال‌هاست که از جانب مسئولان رسانه و مقامات استان بوشهر مورد بي مهري و بي احترامي قرار گرفته به‌حدي که بردن نام او در راديو و تلويزيون شهر متبوعش ممنوع است!»
او ادامه داده است: «با خبر شدم زنان و مردان هنر دوست و علاقمند بدليل قطع برق در تاريکي و بي نظمي با مشکلات فراواني در حين جابجايي و بيرون رفتن از محوطه استاديوم مواجه شدند، جاي بسي خجالت و سرافکندگي ست براي کساني که هيچ‌گاه جوابگوي خواست ها و نيازهاي اين مردم مظلوم و عالي‌قدر نبوده‌اند و از قرار قصد شنيدن اعتراضات آنان را نيز ندارند. متاسفانه اين اولين بار نيست که اعمال سلايق شخصي که زاده خودسري و ملوک الطوايفي در جاي‌جاي اين مملکت است، صورت پذيرفته و متاسفانه آخرين بار نيز نخواهد بود.»
اين نوازنده‌ي برجسته همچنين خاطرنشان کرده است: «اين‌بار جامعه هنرمندان کشور نبايد در مقابل چنين فجايع اسف‌باري سکوت کند، از آنجا که موسيقي دانان و هنرمندان ايران تشکل مستقل صنفي ندارند که قاعدتا مي‌بايست پيگير چنين مسائلي باشد، نمايندگان استان بوشهر در مجلس و وزير ارشاد و ديگر مسئولين شهر کلمه بايد مستقيماً جوابگوي مردم و جامعه هنري کشور باشند. اميدواريم که اينبار مسئولين خاطي شناسايي و مورد بازخواست قرار گيرند نه اينکه طبق معمول تقصير متوجه عوامل خارجي و مظنونين هميشگي شود...»‌

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی

به گزارش «تابناک»، مهدی نصیری که برای دیدن فرزندش به کانادا سفر کرده در  گفت‌وگویی با تلویزیون بی‌بی‌سی در اقدامی شاذ و عجیب خواستار آن شد که اپوزیسیون شکاف بین مصطفی تاج‌زاده و رضا پهلوی را با یک اتحاد پر کند. او مدعی است که پادشاهی مشروطه و جمهوری‌خواهی می‌توانند متحد شوند.اظهارات وی واکنش هایی در پی داشت.

انتقاد ابطحی از مهدی نصیری: توهم مضر است!

در بخشی از یادداشت ابطحی آمده است

آقای مهدی نصیری سوپر افراطی حزب اللهی دیروز حق دارد نظراتش تغییر کند و سوپر اپوزوسیون امروز شود.
اما هم برای دیروزش وهم برای امروزش توهم مضر است.
نه بولتن نویسی واظهار نظرهای تند حزب اللهی اش در گذشته توانست ریشه اصلاح طلبی را برکند و نه مواضع فعلی اپوزوسیونی اش مورد قبول اپوزوسیونی قرار میگیرد که چهل سال است در تلاش براندازی هستند و نیازی به تازه وارد از راه دور آمده ندارند.
گفته اند شکاف تاجزاده و شاهزاده باید برداشته شود.
خودش می داند نه شاهزاده می تواند به تاجزاده نزدیک شود ونه تاجزاده علاقمند به همکاری با شاهزاده است.

روزنامه جوان در واکنش به اظهارات رئیس دفتر رئیس جمهور دولت اصلاحات: ابطحی انحراف نصیری را هم تقصیر حاکمیت انداخت!

در قسمتی از یادداشت روزنامه جوان در واکنش به یادداشت ابطحی آمده است

مهدی نصیری، روزنامه‌نگار سابقاً حزب‌اللهی و مدیرمسئول اسبق روزنامه کیهان، چند سالی می‌شود که از مسیر سابق خود برگشته است و اول از اصلاح‌طلب شدن شروع کرد و حالا یکی دو سالی است که یک برانداز کامل شده است.

سید محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و رئیس دفتر خاتمی در دوران ریاست جمهوری، مهدی نصیری را چه در سابق که به قول ابطحی «سوپر افراطی حزب‌اللهی» بوده و چه اکنون که «سوپر اپوزیسیون» است، دچار «توهم» دانسته و نوشته «نه بولتن‌نویسی و اظهارنظر‌های تند حزب‌اللهی‌اش در گذشته توانست ریشه اصلاح‌طلبی را برکند و نه مواضع فعلی اپوزیسیونی‌اش مورد قبول اپوزیسیونی قرار می‌گیرد که ۴۰ سال است در تلاش براندازی هستند و نیازی به تازه وارد از راه دور آمده ندارند.»

ابطحی البته گویا تغافل کرده که همین سوپر حزب‌اللهی با حکم مدیرمسئول کیهان و زمانی که خاتمی نماینده امام در آن روزنامه بود، سردبیر کیهان شد، یعنی که او هر چه بود، مورد قبول محمد خاتمی، مرشد و مراد ابطحی بود.

کرباسچی: نصیری، زمانی که شاگرد شریعتمداری در کیهان بود هم تعادل نداشت

غلامحسین کرباسچی مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در تحلیل مصاحبه‌ی اخیر مهدی نصیری با بی‌بی‌سی گفت: من اصلا ایشان را آدم متعادلی نمی‌دانم که بخواهد طرح و رویکردی بدهد. ایشان یک زمانی شاگرد آقای شریعتمداری در کیهان بود، آنقدر فحاشی و ناسزا به همه اصلاح‌طلبان و شخصیت‌های محترم از جمله مرحوم آقای هاشمی، آقای خاتمی و همین آقای تاج‌زاده و امثال آقای تاج‌زاده کرد و حالا آدم باید چه روحیه و رویی داشته باشد که حالا با این حد از افراط یک مرتبه این طرف صفحه بیاید.

جواد امام،: اینکه ناگهان اصلاح‌طلبان و پهلوی در کنار هم قرار داده شوند معلوم نیست از قوطی کدام عطاری بیرون آمده

شخصا نمی‌توانم شخصیت چهره‌ای مانند مهدی نصیری را تحلیل کنم و ببینم این اظهارات با چه مبنایی سازگار است. نصیری یک چهره اصولگرای تند و رادیکال است که در رزومه او فعالیت در روزنامه کیهان درج شده است. امروز حسین شریعتمداری وارث دیدگاه‌هایی است که قبلا توسط مهدی نصیری‌ها پایه‌گذاری شده بود. در عین حال مشخص نیست آیا اظهارات نصیری در راستای یک پروژه تعریف شده، مطرح شده یا پای موارد دیگری در میان است.

روزنامه سازندگی نیز با تیتر "توهم اتحاد" به اظهارات مهدی نصیری واکنش نشان داد

در قسمتی از یادداشت روزنامه سازندگی آمده است

درباره خروج "مهدی نصیری" از ایران و سفرش به کانادا و پیشنهاد ناممکنی که برای اتحاد میان جمهوری‌خواهان و سلطنت‌طلبان تجویز کرده که می‌تواند کشور را به سمت رادیکالیسمی خونین سوق دهد

مهدی نصیری، چپ سابقاً انقلابی و سوپر منتقد جمهوری اسلامی که از درون ایران سیاست‌های حکومت را با تندترین ادبیات نقد و به ساختارها حمله می‌کرد طی روزهای گذشته بدون هیچ مشکلی از ایران خارج شد و به اتفاق همسرش برای یک سفر سه ماهه و دیدن فرزند خود به کانادا رفت. 

او در اولین فرصت نیز در گفت‌وگویی با تلویزیون بی‌بی‌سی در اقدامی شاذ و عجیب خواستار آن شد که اپوزیسیون شکاف بین مصطفی تاج‌زاده و رضا پهلوی را با یک اتحاد پر کند. او مدعی است که پادشاهی مشروطه و جمهوری‌خواهی می‌توانند متحد شوند. نصیری از مهندس میرحسین موسوی، مصطفی تاج‌زاده، نرگس محمدی و فائزه هاشمی به ‌عنوان افراد اصلاح‌طلبی نام برد که می‌توانند این جریان جدید را پوشش بدهند و برای رفع مشکلات کشور با سلطنت‌طلبان چاره‌اندیشی کنند.

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • واکنش کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاکرمی
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند