Web Analytics Made Easy - Statcounter

فکر می‌کنم همه ما کم یا زیاد از خواص بی‌شمار و شگفت‌انگیز روغن زیتون آگاه هستیم و با پیشرفت علم نیز، دانشمندان خواص جدیدتری از روغن زیتون کشف و ما را به استفاده از آن ترغیب می‌کنند.


به گزارش شریان نیوز،تاکید ما بر روغن‌های گیاهی برای این بود که همه می‌دانیم چربی‌های حیوانی موجود در گوشت و لبنیات چه اثرات زیان‌باری بر سلامتی افراد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما روغن زیتون مخصوصا از جهت کاهش کلسترول و تامین سلامت قلب و عروق ما، از باقی روغن‌ها برتر است چرا که سایر روغن‌های گیاهی کلسترول خون را با تمام اجزایش کاهش می‌دهند، اما روغن زیتون کلسترول توتال خون را کاهش می‌دهد بدون اینکه بخش مفید کلسترول یعنی HDL را کم کند و همین رمز شفابخشی روغن زیتون عزیز ماست.

 
روغن زیتون برای پوست

روغن زیتون ضد پیری است

برای پوست، مو و ناخن مفید است؛

عملکرد مغز و اعصاب را بهبود می‌بخشد.

ملین، برای روده مفید و دوست خوب معده است.

فشار خون را کاهش می‌دهد و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند.

ضد سرطان سینه و سرطان پروستات است؛

مسکنی طبیعی است و از درد مفاصل و استخوان‌ها می‌کاهد؛

و همچنین از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند و چندین و چند خاصیت دیگر….

روغن زیتون، فشار خون را کاهش می‌دهد و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند.   منبع: میزان دسته بندیاجتماعي

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۶۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب

آفتاب‌‌نیوز :

آب این میوه به بهبود جریان خون کمک کرده و مانع از آن می‌شود که عروق، دچار انسداد و گرفتگی شوند.

۱. کاهش خطر بیماری قلبی

انار سرشار از ترکیبات محافظ است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. این ترکیبات برای سلامتی مفید هستند، زیرا از سلول‌های ما نه تنها در برابر آسیب‌دیدگی بلکه همچنین در مقابل ترکیباتی مانند کلسترول محافظت می‌کنند. این بدان معناست که مصرف منظم انار ممکن است در کاهش خطر تصلب شرایین موثر باشد.

۲. بهبود سلامت استخوان

یافته‌ها نشان می‌دهد که هم آب و هم عصاره دانه انار ممکن است فواید بالقوه‌ای برای استخوان‌ها به خصوص برای زنان یائسه در میانسالی داشته باشد.

۳. بهبود عملکرد ورزشی

داده‌های یک مطالعه نشان می‌دهد که محتوای آنتی اکسیدانی انار و آب انار ممکن است درد عضلانی را به تاخیر بیاندازد و ریکاوری بعد از جلسات تمرین با وزنه را بهبود بخشد. داده‌های مطالعه دیگری نیز نشان داد که عصاره انار عملکرد را در عرض ۳۰ دقیقه پس از مصرف برای ورزش‌هایی که شامل دویدن متناوب است، بهبود می‌بخشد.

۴. خواص ضد التهابی

مطالعات مختلفی برای بررسی خواص ضد التهابی بالقوه انار انجام شده است. تحقیقات اولیه نشان داده است که این میوه ممکن است به مبارزه با التهاب در روده کمک کند در حالی که مطالعات دیگر به اثرات ضد التهابی بالقوه یک ترکیب آنتی اکسیدانی به نام پونیسیک اسید پرداخته اند. همچنین در یک کارآزمایی کوچک که در آن بیماران مبتلا به دیابت نوع دو هر روز آب انار مصرف می‌کردند، نشانگر‌های کمتری از التهاب را در خون خود پس از ۱۲ هفته نشان دادند.

۵. بهبود حافظه

تحقیقات در مورد اینکه چگونه انار و آب انار ممکن است بر عملکرد شناختی افراد تأثیر بگذارند هنوز در مراحل اولیه است. در یک کارآزمایی کوچک از شرکت‌کنندگانی که مشکلات حافظه مرتبط با سنشان داشتند، خواسته شد تا روزانه ۲۲۵ میلی‌لیتر آب انار بنوشند و بعد از چهار هفته، بهبودی در تمرینات کلامی و بصری آن‌ها مشاهده شد. تحقیقات روی موش‌ها نیز نشان داده که ممکن است آب انار برای آن‌ها فواید شناختی داشته باشد. با این حال انجام مطالعات بیشتری به منظور اثبات این فایده انار، مورد نیاز است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب