Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-25@11:51:34 GMT

" آیتم لژیونرها " برنامه نود شبکه سه روز دوشنبه 13 فروردین 97

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۹۸۹۳۲

‍‍‍‍‍‍

دریافت فیلم دانلود با کیفیت 360 دانلود با کیفیت 480 دانلود با کیفیت 720 دانلود با کیفیت 1024

کلیپی از آیتم های برنامه نود ۱۳ فروردین ۹۷ را برای شما آماده کرده ایم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کلیپی از برنامه نود شبکه سه روز دوشنبه ۱۳ فروردین ۹۷ که در ” آیتم لژیونرها ” که بررسی عملکرد لژیونرهای ایرانی در تیم های اروپایی پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از درخشش علیرضا جهانبخش در هلند، قوچان نژاد و امیر عابدزاده در این آیتم گنجانده شده است.

پارس فوتبال شما را به تماشای این کلیپ دعوت می کند.

خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: برنامه نود علیرضا جهانبخش آیتم های برنامه نود برنامه نود علیرضا جهانبخش کاوه رضایی کریم انصاری فرد کلیپ جالب لیگ برتر مهدی طارمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۸۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند نکته برای مدیریت گوشی همراه هنگام سفرهای خارجی

گوشی‌های همراه، سفر را به مراتب آسان‌تر و دلپذیرتر از گذشته کرده‌اند. به لطف این دستگاه‌های هوشمند، تمام برنامه‌ها و حساب‌هایتان همیشه در دسترس شما هستند و دیگر نیازی به مراجعه به کافی‌نت برای برقراری ارتباط با خانه یا جستجوی اطلاعات مورد نیازتان نیست.

علاوه بر این، اپلیکیشن‌های متعددی وجود دارند که سفر را ایمن‌تر و راحت‌تر می‌کنند. از نقشه‌های تعاملی و یلپ (Yelp) گرفته تا اپلیکیشن‌های ترجمه که به لطف پیشرفت‌های پردازش زبان طبیعی (NLP) از گذشته بسیار دقیق‌تر شده‌اند، گوشی‌های همراه می‌توانند در هر مرحله از سفر یار و یاور شما باشند.

با این حال، مدیریت گوشی همراه در خارج از کشور می‌تواند کمی پیچیده‌تر از چیزی باشد که تصور می‌کنید. به همین دلیل، در ادامه به چند نکته کلیدی برای مدیریت گوشی در هنگام سفر‌های خارجی می‌پردازیم:

آداپتور شارژر و پاوربانک همراه داشته باشید

یکی از مهم‌ترین مسائلی که باید در هنگام سفر به آن توجه کنید، عمر باتری گوشی همراهتان است. در حالی که در خانه یا محل کار به راحتی می‌توانید گوشی خود را شارژ کنید، اما در سفر این کار به سادگی امکان‌پذیر نیست.

اولاً، در طول سفر، ممکن است زمان زیادی را در خارج از منزل بگذرانید و فرصت کافی برای شارژ گوشی خود نداشته باشید. این امر به ویژه در زمان‌هایی که در حال گشت و گذار، بازدید از مکان‌های دیدنی یا شرکت در فعالیت‌های مختلف هستید، صدق می‌کند. دوماً، هر کشوری از نوع خاصی از پریز برق استفاده می‌کند. این موضوع می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، زیرا شارژر معمولی شما ممکن است در مقصدتان قابل استفاده نباشد. درست است که درگاه شارژ گوشی (که به سازنده‌ی گوشی بستگی دارد) اغلب یکسان است و اکثر گوشی‌های امروزی (حتی آیفون) استاندارد هستند، اما این شارژر را به کجا وصل می‌کنید؟

احتمالاً عده‌ای از شما بگویند که می‌توانید کابل USB را به لپ‌تاپ وصل کنید، اما سوال اینجاست که اصلاً لپ‌تاپ خود را با چه چیزی شارژ می‌کنید؟ ساده‌ترین راه حل این است که به محض رسیدن به مقصد، چند آداپتور محلی تهیه کنید.

علاوه بر این، بهتر است یک پاوربانک هم همراه داشته باشید. این کار باعث می‌شود روز‌هایی که ساعت‌ها به محل اقامت خود برنمی‌گردید، بتوانید به راحتی گوشی خود را شارژ کنید.

سیم‌کارت محلی تهیه کنید

به طور کلی، استفاده از سیم‌کارت محلی در مقایسه با رومینگ، بسیار ارزان‌تر است. تماس‌ها، پیامک‌ها و استفاده از اینترنت با سیم‌کارت محلی به مراتب مقرون به صرفه‌تر خواهد بود. قیمت این سیم‌کارت معمولاً بسیار پایین است و اکثر گوشی‌های مدرن قابلیت دو سیم‌کارته دارند. این یعنی شما همچنان می‌توانید سیم‌کارت قدیمی و شماره‌ی خود را نگه دارید، بدون اینکه نیاز به جابه‌جایی دائمی بین آنها داشته باشید.

اپراتور‌های محلی معمولاً در کشور خود از پوشش شبکه‌ای بهتری برخوردار هستند. این امر به خصوص در مناطق روستایی یا دورافتاده که ممکن است اپراتور‌های خارجی سیگنال ضعیفی داشته باشند، حائز اهمیت است. هزینه رومینگ می‌تواند باورنکردنی گران باشد و یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از آن، خرید سیم‌کارت از یک فروشگاه محلی است. شما حتی می‌توانید به راحتی با هزینه‌ی کمی در همان محل، موجودی سیم‌کارت جدید را شارژ کنید. خرید اعتبار اضافی به خودی خود، بسیار ارزان است، اما اگر آن را با هزینه‌ی رومینگ مقایسه کنید، این تفاوت واقعاً مضحک به نظر می‌رسد.

با احتیاط از Wi-Fi عمومی استفاده کنید

استفاده از Wi-Fi عمومی، چه در خانه و چه در سفر، همواره با خطرات امنیتی همراه است. در سفر، به دلیل ناآشنایی با زبان و محیط، تشخیص شبکه‌های مشکوک دشوارتر می‌شود.

عدم دسترسی به اینترنت همراه در سفر، منجر به اتکای بیشتر به شبکه‌های Wi-Fi عمومی در مکان‌هایی مانند کافی‌شاپ‌ها، فرودگاه‌ها و سواحل می‌شود. این امر برای افراد دورکار (دیجیتال‌نوماد) که به دنبال کار از مکان‌های دور هستند، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند.

علاوه بر این، استفاده از شبکه مجازی خصوصی، یک لایه‌ی اضافی از رمزگذاری را ارائه می‌دهد که می‌تواند تا حدودی امنیت شما را در هنگام استفاده از اینترنت عمومی بالا ببرد. با این حال، بهتر است تا حد امکان از شبکه‌های عمومی اجتناب کنید.

مراقب دستگاه خود باشید

سارقان اغلب گردشگران را هدف قرار می‌دهند، زیرا تصور می‌کنند که آنها بی‌دقت‌تر هستند و با محیط ناآشنا هستند و نمی‌دانند کدام بخش‌های شهر را باید از آنها دوری کنند و چنان روی جهت‌یابی تمرکز دارند که به اطراف خود توجه نمی‌کنند.

بنابراین، میشه به محیط اطراف خود توجه داشته باشید و از مکان‌هایی که خلوت یا ناامن به نظر می‌رسند، دوری کنید. ویدیو‌های بی‌شماری از سارقانی وجود دارد که گوشی را فقط با یک قاپیدن در خیابان از دست شما می‌ربایند.

اول اینکه از به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی مانند رمز عبور یا مکان فعلی خود با افراد غریبه خودداری کنید. دوم اینکه اجازه ندهید کسی به گوشی شما دست بزند. یک فرد مخرب می‌تواند یک ثبت‌کننده کلید (کی‌لاگر) نصب کند یا حتی از چیزی ساده به عنوان «شارژر» برای هک کردن دستگاه شما استفاده کند.

همچنین، فقط گم شدن دستگاه نیست که مشکل‌ساز می‌شود. شما همچنین باید به داده‌های خود توجه داشته باشید. گم شدن دستگاه به معنای از دست رفتن تمام داده‌های گوشی شماست. مطمئن شوید که با ذخیره آنها در فضای ابری، از آنها پشتیبان تهیه می‌کنید. به طور مرتب از اطلاعات خود در فضای ابری یا کامپیوتر شخصی خود پشتیبان تهیه کنید.

دانلود برنامه‌های ضروری قبل از سفر

شما نمی‌خواهید در خارج از کشور فایل دانلود کنید. دانلود برنامه‌ها در خانه به شما کمک می‌کند تا از هزینه‌های رومینگ دیتای موبایل در خارج از کشور جلوگیری کنید. در صورت عدم وجود اتصال به اینترنت، می‌توانید از برنامه‌هایی که به صورت آفلاین کار می‌کنند استفاده کنید. قبل از سفر، زمانی را برای آشنایی با برنامه‌ها و نحوه عملکرد آنها اختصاص دهید. این امر به شما کمک می‌کند تا از آنها به طور موثر در طول سفر خود استفاده کنید.

دانلود برنامه‌ها از منابع معتبر در شبکه‌های امن به شما کمک می‌کند تا از خطر دانلود فایل‌های مخرب جلوگیری کنید. قبل از سفر، فهرستی از برنامه‌هایی که برای سفر خود به آنها نیاز دارید تهیه کنید. این برنامه‌ها می‌توانند شامل نقشه، ترجمه، راهنمای سفر، رزرواسیون هتل و برنامه‌های مربوط به حمل و نقل باشند. با دانلود برنامه‌های ضروری قبل از سفر، می‌توانید از تجربه سفری راحت‌تر، لذت‌بخش‌تر و امن‌تر بهره‌مند شوید. به این ترتیب، خطر فریب و دانلود فایل‌های مخرب به اندازه‌ی قبل نخواهد بود.

از گوشی خود مراقبت کنید، تا آن هم از شما مراقبت کند

همانطور که در خانه به گوشی خود وابسته هستید، در سفر این وابستگی دوچندان می‌شود. گوشی هوشمند به ابزاری ضروری برای مسیریابی، برقراری ارتباط، سرگرمی و ذخیره خاطرات سفر شما تبدیل می‌شود.

بنابراین، قبل از شروع سفر، با رعایت نکات و ترفند‌های بالا، از گوشی خود به بهترین نحو مراقبت کنید تا در طول سفر یار و یاورتان باشد. این نکات برای مدیریت بهتر گوشی همراه شما در طول سفر طراحی شده‌اند. با رعایت این موارد می‌توانید سفری ایمن و راحت‌تر را تجربه کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • واحدهای سیار برای پخش HD لیگ برتر!
  • خبر‌های رسانه پنج شنبه ۶ اردیبهشت
  • گفت‌وگو با علی فروتن درباره برنامه تازه‌اش/ دورهمی فیتیله‌ای‌ها در برنامه «فی تی لند»
  • گفت و گو با علی فروتن درباره برنامه تازه‌اش/ دورهمی فیتیله‌ای‌ها در برنامه «فی تی لند»
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • نواخته شدن زنگ کار و تلاش در چهارمحال و بختیاری
  • برنامه «مهمانی» از شبکه پیشران فراتر
  • برنامه پروازهای فرودگاه بین المللی ارومیه در چهارم فروردین
  • چند نکته برای مدیریت گوشی همراه هنگام سفرهای خارجی
  • خارج کردن پیکر ۲۸۳ شهید دفن شده در گور جمعی بیمارستان ناصر خان یونس