Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-03@11:30:09 GMT

بانک‌های بزرگ دنیا با ایران معامله نمی کنند

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۹۹۸۶۰

خرداد: یک اقتصاددان با بیان اینکه حل مشکل ارز در بازار راه‌حل غیر اقتصادی ندارد، گفت: کاهش تجارت باعث کاهش تولید داخلی می شود که این مساله در نهایت منجر به افزایش ریسک های اقتصادی و رکود بیشتر خواهد شد.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا؛ جامساز( اقتصاددان)، سیاست های دولت  در زمینه مدیریت بازار ارز را غیر اقتصادی خواند و گفت:  به اعتقاد من بازار ارز از کنترل دولت خارج شده است  و این شاید ریشه  در عدم کفایت دولت در کنترل بازار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اقتصاددان معتقد است چون دولت نتواست بازار را کنترل کند از راه های غیر اقتصادی مانند بگیر و ببند و بستن صرافی ها ... وارد شد. این اقدامات در حالی است که این مساله از طریق نیروی قهریه قابل کنترل نیست و تنها راه حل اقتصادی دارد.
وی افزود: الان دولت سعی دارد بطور مصنوعی جلوی رشد پلکانی نرخ ارز را بگیرد و شاید بتدریج با تفاضل تورم داخل و خارج آن را تعدیل کند که این مساله زمانبر است.
جامساز گفت: خریداران و فروشندگان  کوچک تاثیری برنرخ ارز ندارند و باید دلالان بزرگ مورد تعقیب قرار بگیرند که این اقدام از نظربنیادی و روانی بر بازار تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: اصولا خرید و فروش ارز اگر برای سرمایه گذاری نباشد تاثیری بر نرخ ارز نخواهد گذاشت.
جامساز با بیان اینکه بحران ایجاد شده در اواخر سال 96بیشترجنبه روانی داشت، گفت: این آشفتگی ریشه  در تصمیم  بانک مرکزی داشت که یک دفعه نرخ سود بانکی را تا 15 درصد پایین آورد و وقتی نرخ سود به 15 درصد کاهش یافت بیشتر مردم نقدینگی را به بازار طلا و ارز انتقال دادند.
وی در ادامه افزود: علت دیگر مربوط به دیپلماسی خارجی و برجام بود؛ مخصوصا که امریکا تصمیم گرفت موضوع  برجام را  به مذاکره بگذارد که با عدم موافقت ایران و تهدید به خروج روبه رو شد. 
 این استاد دانشگاه ادامه داد: جو بین المللی از نظر اقتصادی به ضرر ایران است. بانک‌های بزرگ دنیا با ایران معامله نمی کنند و پول های ایران را  بر نمی گردانند و چون پول نفت با دلار است و باید تبدیل به کالا کنیم؛ برای ایران هزینه بر خواهد بود.
جامساز گفت: یکی از اهداف دیپلماسی ما تحقق اهداف اقتصادی است که از طریق تجارت خارجی و گسترش آن امکان‍پذیر است در غیر این صورت کاهش تجارت باعث کاهش تولید داخلی می شود که این مساله در نهایت منجر به  افزایش ریسک های اقتصادی و رکود بیشتر خواهد شد. برچسب ها: دیپلماسی ، اقتصاد ، بانک

منبع: خرداد

کلیدواژه: دیپلماسی اقتصاد بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۹۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت

دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه با صدور پیامی نود و نهمین سالروز تأسیس این بانک را به خانواده بزرگ بانک سپه تبریک گفت. - اخبار بازار -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، متن پیام دکتر ابراهیمی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
چهاردهم اردیبهشت ماه سالروز تاسیس بانک سپه آغاز فصلی نو در سپهر اقتصادی کشور و نوید‌بخش خودباوری و اتکاء به سرمایه‌های مادی و معنوی فرزندان این مرز و بوم است. نخستین و بزرگترین بانک کشور با گذر از نزدیک یک قرن تلاش و خدمت صادقانه، در نودونهمین سالروز تاسیس خود همچون درختی تناور ریشه در اعتماد عموم مردم و مشتریان گرانقدر خود دارد و نام، آوازه، قدمت، اعتبار، موفقیت‌ها و دستاوردهای آن بر بلندای نظام پولی و مالی کشور می درخشد.
بی‌تردید دوام و قوام بانک سپه بر همت بلند و اراده راسخ مدیران و کارکنان خدوم این بانک استوار شده و طی نود و نه سال فعالیت، به پشتوانه سرمایه بزرگ انسانی خود، با عبور از حوادث گوناگون و امواج پرتلاطمی همچون جنگ، تحریم، تنگناهای اقتصادی و سنگ‌اندازی‌های بدخواهان این ملک و مملکت، توانسته است سربلند و پرقدرت به مسیر خود ادامه دهد و بر قله‌های رفیع پیشرفت و افتخار بایستد.
خدمت به مردم، کسب دستاوردهای مختلف در شبکه بانکی کشور و تلاش برای شکوفایی اقتصادی و خودکفایی میهن عزیزمان، مدال افتخار و مایه مباهات بانک بزرگ و با اصالت سپه است؛ بانکی که امروز با نقش‌آفرینی در اقتصاد ایران اسلامی، پشتیبانی از اَبرپروژه‌های کلان ملی و حمایت از اقشار مختلف مردم، سرمایه‌ای بی‌بدیل برای کشور محسوب می‌شود.
اینک در نود و نهمین سالروز تاسیس بانک سپه، یاد، نام و اقدامات ارزشمند پیشکسوتان بانک به ویژه شهدای والامقام آن را گرامی می داریم و در سالی که از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، هم پیمان می‌شویم که همه توان و تلاش خود را برای تحقق این مهم به کار گیریم و از هیچ اقدامی در مسیر رشد، شکوفایی اقتصادی، خدمت به عموم هموطنان و عزت و سربلندی کشور دریغ نورزیم.
اینجانب فرارسیدن چهاردهم اردیبهشت ماه، سالروز تأسیس نخستین بانک ایرانی را به همه مدیران، کارکنان پرتلاش و مشتریان عزیز تبریک و شاد‌باش عرض می‌کنم و با تقدیر از تلاش‌های ارزنده شما گرامیان، سربلندی، توفیقات روزافزون و بهروزی بانک بزرگ سپه و کارکنان خدوم آن را از پیشگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

                                                                                                                                            آیت اله ابراهیمی
                                                                                                                                          مدیرعامل بانک سپه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت عزم خود را برای بازدارندگی در عرصه اقتصادی جزم‌ کند
  • دولت بدون مماشات با سوداگران امنیت اقتصادی کشور مبارزه کند
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار تا پایان سال
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد