Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@12:28:40 GMT

کافه ای برای تدریس

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۰۰۵۸۲

کافه ای برای تدریس

بعد از چند هفته تعطیلات اگر دانش‌آموزی باشید که خود را برای کنکور آماده می‌کند یا یک پشت کنکوری، حالا باید به‌صورت جدی برای چند ماه باقیمانده تا زمان کنکور، برنامه‌ریزی دقیق و منظمی برای مطالعه خود در نظر بگیرید. شرکت در کلاس‌های آموزشی مختلف بخشی از این برنامه‌ریزی است. البته اگر چندان تمایل به حضور در این کلاس‌ها را ندارید می‌توانید از دوره‌های آموزشی آنلاین استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین /دوره‌هایی که هم برای آن کمتر هزینه می‌کنید و هم وقت‌تان کمتر در ترافیک شهری سپری می‌شود. یکی از سرویس‌هایی که در این زمینه می‌توانیم به‌شما پیشنهاد کنیم «کافه تدریس» است. یادگیری به کمک این سرویس نیاز به پشت سر گذاشتن سه مرحله ساده دارد. در مرحله اول کافی است موضوع مورد نظر درسی خود را در بخش جست‌و‌جوی سایت پیدا کنید. در قدم بعدی می‌توانید استاد مورد نظر خود را انتخاب و سؤالاتی که در ذهن دارید را از طریق چت از او بپرسید. در گام آخر هم اگر از همه چیز راضی بودید می‌توانید در خواست کلاس خود را ثبت و یادگیری را شروع کنید. آن‌طور که گردانندگان این سرویس می‌گویند استادان آن را دانشجویان یا فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و افراد با تجربه در بازار کار تشکیل می‌دهند. برای دسترسی به این استادان هم بعد از جست‌و‌جوی یک موضوع به لیست آنها دسترسی خواهید داشت. گفت‌و‌گوی آنلاین با استادان و مطرح کردن سؤال و مشکل‌تان رایگان است اما بعد از ثبت کلاس مجازی باید هزینه مشخصی را پرداخت کنید. بعد از پرداخت هم لینک کلاس ساخته شده و برای شما ارسال می‌شود. البته یکی از نکته‌های قابل توجه این کلاس‌های مجازی این است که برای حضور در آن نیاز به نصب هیچ نرم افزار خاصی نخواهید داشت. کلاس‌های آنلاین این سرویس در حوزه‌های مختلف دیده می‌شود از ریاضی و فیزیک گرفته تا رایانه معماری و مهارت‌های کاربردی. در این سرویس علاوه بر آماده شدن برای کنکور افراد دانشجو نیز می‌توانند دروس مختلفی که در آن نیاز به آموزش بیشتر دارند را پیدا کنند. برای شروع یادگیری به cafetadris.com سر بزنید.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۰۰۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها

روزبهانی گفت: یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند.

حسین روزبهانی، روانشناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با تاثیرات مثبت و منفی معلم بلاگری اظهار داشت: فضای مجازی و معلم بلاگری، تأثیر معلم بلاگری و تولید محتوایی که این افراد انجام می‌دهنو که قطعاً هم خیلی زیاد شده است را، می‌تونیم به طور همزمان هم یک اتفاق مثبت و هم یک اتفاق منفی در نظر بگیریم. این کار یک شمشیر دو لبه است که یک‌سری محاسن و یک سری معایب دارد.

وی در رابطه با مزایای این کار افزود: زمانی که اون معلم بلاگر یک شیوه تدریس را در فضای مجازی ارائه می‌دهد که خوب و رسا و جذاب هست، باعث می‌شود تعداد مخاطبانش بالا برود و به جای این که یک کلاس بیست نفره از این سبک تدریس استفاده کنند، یک جامعه خیلی بیشتر و جامعه آماری بزرگ‌تری از این سبک تدریس استفاده می‌کنند.

وی افزود: معلم در این موارد سعی می‌کند یک سری خلاقیت‌ها در روش تدریس داشته باشد. مثلا در محتوا یا ساده‌سازی دروس که همین موضوع باعث می‌شود که دانش‌آموزان علاقه بیشتری به آن درس پیدا کنند. همچنین این گسترش جامعه آماری شامل معلم‌های دیگر در شهر‌های کوچیک نیز می‌شود. برای مثال معلم‌هایی که جوان و تازه کار هستند و استرس شروع تدریس را دارند، اگر بخواهند تدریس کنند، با دیدن این شیوه تدریس اولاً تجربه و اطلاعات نو کسب می‌کنند و ثانینا شاید از استرسشان کاسته شده و آمادگی لازم برای آموز دادن را پیدا کنند.

روزبهانی در رابطه با ابعاد منفی این موضوع تصریح کرد: معمولاً معلم‌ها در فیلم‌ها و تولید محتوا‌هایی که از دانش آموزان و در فضای مجازی منتشر می‌کنند، سعی می‌کنند فضایی شاد و خنده دار را نمایش دهند و یا از یک سری از رفتار‌های دانش آموزان فیلم برداری می‌کنند که شاید برای دیگران خیلی خنده دار باشد؛ این را نیز باید در نظر گرفت که یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند و حتی روی خانواده‌اش تأثیر بگذارد.

وی در ادامه گفت: یکی از عوارض آن رفتار نادرست این است که کودک معمولاً سعی می‌کند تنها قسمت شاد خودش بروز بدهد و هیجاناتی مثل غم و غصه ناراحتیش را سرکوب کند. خب همین موضوع باعث می‌شود که خیلی نمایشی رفتار کند و سعی کند این بخش از زندگی خود را حذف و یا مخفی کند. واقعیت‌های زندگی شو و سعی کن لبخند‌ها غیر واقعی داشته باشه که می‌تواند از لحاظ روانی به او آسیب بزند و حتی می‌تواند تا حدودی هوش هیجانی کودک را کاهش بدهد.

دیگر خبرها

  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • مادری که عمرش را پای معلم شدن دختر ناشنوایش گذاشته است
  • دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها
  • پذیرایی «شایسته» از عادل فردوسی پور
  • تدریس مشق عشق در یک مدرسه عشایری+ فیلم و عکس
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب