Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مشاور معاون آموزشی و قائم مقام مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی با تشریح اهداف و فعالیت‌های مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی گفت: این مرکز با استناد به شواهد علمی، راه حل‌های مناسبی رادر اختیار سیاست گذاران حوزه آموزش علوم پزشکی کشور قرار می‌دهد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،سعید عسگری با اشاره به روند تاسیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی گفت: مبنای تاسیس این مرکز احصا و اولویت گذاری نیازهای کلان در عرصه آموزش علوم پزشکی بوده و سعی این مرکز جهت دهی انجام پژوهشهای مبتنی بر علاقه محققین این عرصه به پژوهشهای مبتنی بر نیازها (از طریق انجام فراخوان) و ایجاد شواهد علمی متقن برای حصول به راه حلهای مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انتظار میرود تا مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی بتواند با استناد به شواهد علمی منتج از پژوهشهای مبتنی بر نیاز، راه حلهای مناسبی رادر اختیار نهادهای تصمیم گیری و سیاست گذاری حوزه آموزش علوم پزشکی کشور قرار دهد.

عسگری افزود: طبیعتا راه حلهایی که از طریق مدیریت و ترجمان دانش فراهم خواهند شد، میتوانند الگوهای مناسب تری را برای تصمیم گیریهای کلان مبتنی بر شواهد برای سیاست گذاران عرصه آموزش علوم پزشکی فراهم نمایند.

وی گفت: البته علاوه بر مدیران ارشد، سایر سطوح دخیل در امر آموزش علوم پزشکی، نظیر مدرسین هم خواهند توانست از این نتایج بهره برداری کنند.

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی نقشها و وظایف مهمی را عهده دار است، اظهار داشت: تعیین جهت راهبردی پژوهش در آموزش علوم پزشکی کشور، اولویت گذاری پژوهشی در آموزش علوم پزشکی کشور، کمک به تهیه و تدوین پروپوزالهای پژوهشی مرتبط و با کیفیت، تامین و اختصاص بودجه پژوهشهای مرتبط در آموزش علوم پزشکی کشور، تعریف و برون سپاری پژوهشهای آموزش علوم پزشکی کشور، نظارت راهبردی برای انجام پژوهشهای مرتبط، ظرفیت سازی و توانمند سازی آموزش علوم پزشکی کشور، برقراری ارتباطات و شبکه سازی در سطح ملّی و بین المللی، مدیریت و ترجمان نتایج دانش آموزش پزشکی، انتشار نتایج و تسهیل و تشویق کاربست نتایج پژوهش و همچنین مدیریت آمار و اطلاعات راهبردی آموزش علوم پزشکی کشور از جمله این وظایف و نقشها است.

قائم مقام مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی گفت: یکی از راهکارهای مهم این مرکز برای جهت دهی به تحقیقات مورد نیاز، اعلام عناوین دارای اولویت در هر فراخوان است. تا کنون مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی دو فراخوان داشته است و عناوین دارای اولویت را از طریق برگزاری نشستهای تخصصی با صاحب نظران حوزه آموزش علوم پزشکی کشور از دانشگاههای علوم پزشکی مشخص نموده است.

عسگری گفت: امیدواریم که سومین فراخوان مرکز در اردیبهشت ماه سال ۹۷ همزمان با ایام برگزاری جشنواره شهید مطهری به انجام رسد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از مسئولین دانشگاههای علوم پزشکی و بویژه محققین عرصه آموزش علوم پزشکی درخواست میکنیم که برای انجام تحقیقات راهبردی با هدف ایجاد شواهد علمی برای تمهید راه حلهای مناسب در برای تسهیل تصمیم گیری سیاست گذاران آموزش علوم پزشکی بیش ازپیش همت کنند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۰۸۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت در سال جاری خبر داد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده است که آئین‌نامه اجرایی آن در کمیته‌ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، بهرام عین‌اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار کرد: به کارکنان نظام سلامت افتخار می‌کنیم، چراکه به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل مشغول کار هستند و در زمان کرونا نیز افتخارآفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید ۱۹، گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه وجود دارد بحث پرداخت فوق‌العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مصوبه فوق‌العاده خاص از سال جاری اعمال می‌شود، ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده است که آئین‌نامه اجرایی آن در کمیته‌ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید.

عین‌اللهی به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و تاکید کرد: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین‌المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را دارا است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه نه تنها تمام خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم، بلکه در سال گذشته نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از ابتدای انقلاب تاکنون از ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، ادامه داد: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیئت علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

عین‌اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان دهیم و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده‌اند، اضافه کرد: در سال جاری می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم، در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

کد خبر 750021

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت