Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-25@11:10:20 GMT

بومی سازی سامانه جرثقیل مکنده غله کشتی

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۰۸۸۱۲

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز ارک؛ برای تخلیه غلات از داخل کشتی سالهاست که از ماشین آلات و دستگاه های خارجی استفاده می شود اما به تازگی صنعتگران ماشین سازی اراک توانستند در همکاری با شرکت آلمانی این تجهیز را بومی و روانه بنادر کشور کنند.
مدیرعامل کارخانه ماشین سازی اراک که یکی از بزرگترین کارخانه تولیدکننده تجهیزات عظیم انرژی و سازه ای است گفت: ساخت هشت دستگاه از این چرثقیل ها یک سال است که آغاز شده و تاکنون دو سامانه در بندر چابهار نصب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صفری با بیان اینکه ارزش قرارداد 17میلیون یورو است افزود: پیمانکار اصلی قرارداد شرکت "نایرو" آلمان است که پس از بازدید مسئولان این شرکت از کارخانه ماشین سازی، کار ساخت به ماشین سازی سپرده شد.
وی تصریح کرد : با اشاره به توانمندی این کارخانه که مسئولین شرکت آلمانی به آن اذعان داشتند، ساخت این سامانه در قراردادهای بعدی هم به این کارخانه سپرده می شود و احتمال اجرای پروژه های خارجی مانند کشور عراق وجود دارد.
نوبخت مدیر این طزح هم با بیان اینکه ظرفیت ساخت سالانه 20دستگاه از این چرثقیل ها در ماشین سازی وجود دارد گفت: با این قرار داد زمینه اشتغال حدود 550نفر فراهم شده که 250نفر آن اشتغال مستقیم و مابقی غیرمستقیم است.
ماشین سازی اراک سالانه ظرفیت ساخت بیش از پنجاه تن تجهیزات عظیم انرژی و کارخانه هایی مانند قند و سیمان را دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۰۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم

دبیرستاد فناوری نرم گفت؛ ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و‌بومی کشور افزود: از این رو این نشست در مرکز تاریخی دارالفنون برگزار شده است، چرا که اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است که ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

حسنلو با بیان اینکه مسایل فرهنگی به حل مسایل مردم و جامعه نزدیک است ادامه داد: یکی از کارکرد‌های فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش‌هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توان با توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی با تاکید بر اینکه هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری‌های نرم توسعه یابد مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرد ادامه داد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی شده است چرا که ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاورد‌ها نشست‌ها را از رویداد‌های جانبی این رویداد ذکر کرد و‌گفت: اعتقاد من بر این است که صنایع خلاق رکن اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تعریف پروژه‌های پیشران در حوزه‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی گفت: پروژه‌های پیشران پروژه‌هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر است پروژه‌ها را چند پله جاوتر براند و ما دو دسته پروژه‌های پیشران و کلان تعریف کرده ایم.

حسنلو ادامه داد: برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه‌هایی را تعریف کرده اند. برخی پروژه‌های پروژه‌های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت‌های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند، اما نیازمند تجمیع ظرفیت‌ها و کنسرسیوم‌ها هستند.

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی دسته سوم پروژه‌ها را پژوژه‌هایی دانست که نیاز به زیرساخت‌های قانونی و‌فیزیکی دارند و‌ادامه داد: تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، پلتفرم به هم رسانی آموزشی و‌ازمایشگاه اثر اجتماعی احصا شده است علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • بومی سازی قالب پنجره
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان
  • در ساخت و تعمیر کشتی به خودکفایی رسیده ایم