Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف داداش زاده روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: آمار اسکان منطقه آزاد ارس علاوه بر هتل ها، مهمانپذیرها و کاشانه مهمان ها، شامل خوابگاه های ادارات، مدارس، اسکان چادری و زائرسراها نیز می شود.
وی اظهار کرد: از این تعداد مسافر نوروزی، 45 درصد در خوابگاها ،زائرسراها و کمپ های چادری مجموعه های ورزشی اقامت داشته و مدارس نیز سهم 14درصدی به خود اختصاص داده اند که با تحلیل این آمار و بسته تشویقی که برای سرمایه گذاران حوزه اقامت در نظر گرفته شده است، می توان سرمایه گذاری در حوزه های اقامتی را دارای توجیه اقتصادی بالایی معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داداش زاده ادامه داد: از 27 اسفند تا پایان 9 فروردین تردد وسایل نقلیه در چهار محدوده منفصل منطقه آزاد ارس شامل جلفا، نوردوز، خداآفرین و قلی بیگلو معادل 643 هزار و 759 خوردو بوده است که این آمار نسبت به مدت مشابه پارسال 27 درصد رشد دارد.
وی گفت: در سالجاری تعداد 6 مرکز اقامتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در ارس به بهره برداری خواهد رسید که در این راستا 2 هتل 5 ستاره نیز فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
داداش زاده افزود: از ابتدای امسال تاکنون 185 هزار و 307 نفر از آثار تاریخی و طبیعی منطقه ارس که امکان بلیت فروشی و یا آمارگیری داشته اند، بازدید کرده اند، این در حالی است که بسیاری از امکان تاریخی، مذهبی و طبیعی ارس نیز که در آنها امکان آمارگیری نداشتیم، با استقبال بسیار خوب گردشگران همراه بوده است.
داداش زاده یادآور شد: طبق آمار ارائه شده، 50 درصد خودروهای وارده به منطقه آزاد ارس با پلاک آذربایجان شرقی بوده است و استان های تهران و البرز با 21 درصد در رتبه دوم قرار گرفته و 17 درصد از مسافران نوروزی ارس نیز از آذربایجان غربی بوده اند و استان های اردبیل، کرمان، خوزستان، اصفهان و زنجان هم در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.
وی با اشاره به آماری از وضعیت خروجی اتباع ایرانی از مرز جلفا و نوردوز به جمهوری های نخجوان و ارمنستان، گفت: آمار خروج ایرانیان از مرز نوردوز به سمت ارمنستان 5 درصد و آمار خروجی ایرانیان از مرز پل چوبی به سمت نخجوان نیز 26 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
به گزارش ایرنا، منطقه آزاد ارس از چهار محدوده منفصل تشکیل شده است که محدوده اول و دوم 60 کیلومتر باهم فاصله دارند و این فاصله بین محدوده اول با محدوده چهارم بیش از 200 کیلومتر است.
این منطقه با 2 استان و 2 کشور مرز مشترک دارد و تنها مرز مشترک ایران و ارمنستان در منطقه آزاد ارس واقع شده است.
ارس که بخش هایی از دو شهرستان جلفا و خدآفرین را که از شهرستان های با پتانسیل بسیار بالا در حوزه گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی است، در بر می گیرد.
3038/518
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال آذربایجان شرقی ارمنستان سرمایه گذاری بخش خصوصی گردشگری مسافران نوروزی موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۰۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست، پس از گذشت ۳۰ سال مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰؛ مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد.

در نهایت در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 6099790

دیگر خبرها

  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • سفر بدون ویزا به چین تمدید شد
  • نبض گردشگری اروپا در دست چینی‌ها
  • فعالیت۱۶ محدوده معدنی در مجتمع سنگان خواف
  • برای اسکان ۱.۵ میلیون آواره نیازمند شمار زیادی چادر هستیم
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال