Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@09:11:19 GMT

عشق درمانی (LT) چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۱۰۲۰۵

عشق درمانی (LT) چیست؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مکتب روانشناسی عشق درمانی (LT) با شعار (عشق بر هر درد بی درمان دواست) در سال ۱۳۹۰ توسط سید محمدعلی لوح موسوی بنیان گذاری شد. این مکتب روانشناسی با رویکرد اهمیت عشق در زندگی، کار خود را با برگزاری سمینارهای پرشور در شهر کوالالامپور کشور مالزی آغاز کرد. پس از آن سمینارهای عشق درمانی (LT) در شهرها و استانهای ایران از جمله تهران، اصفهان، کرج و قزوین و مشهد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مکتب روانشناسی معتقد است عشق می تواند زندگی فردی و اجتماعی انسانها را متحول کند و زندگی آنها را از روزمرگی و ناامیدی نجات دهد.


از دیدگاه علمی، مکتب روانشناسی عشق درمانی (LT) از تمامی دیدگاههای روانشناسی از جمله روانکاوی، روانشناختی و روانزیستی جهت تغییر مسیر زندگی انسان به سوی عشق موفق استفاده میکند.

کلاسهای عشق درمانی (LT) در پنج فصل تدریس می شوند:


۱. فصل عشق شناسی:
در این مرحله افراد با معنای علمی عشق از دیدگاه علم روانشناختی و روانزیستی آشنا می شوند تا بتوانند در زندگی تفکر خود را نسبت به عشق تغییر دهند. بنیان اصلی مطالب این فصل نظریه مثلث عشق دکتر اشترنبرگ می باشد.

۲. فصل اعتیاد به عشق:
سرفصل مطالب این فصل نظریه دکتر سوزان پی بادی می باشد که معتقد است یکی از مهمترین ریشه های مشکلات روانی افراد، روابط عاشقانه اعتیادگونه می باشد. افراد در این دوره با انواع روابط اعتیادگون آشنا شده و به نحوه درمان خود آگاه می شوند.

۳. فصل عشق یابی: مطالب این فصل به قوانین جذابیت افراد برای جنس مخالف و نحوه شناخت شخصیت واقعی افراد می پردازد. در این فصل از نظریه آنیما و آنیموس یونگ و دیگر نظریات علمی شخصیت شناسی استفاده می شود.

۴. فصل عشق پروری:
فصل چهارم عشق درمانی به آموزش روشهای مدیریت روابط عاشقانه و مدیریت احساسات عاطفی می پردازد. مباحث هوش هیجانی و تیپ های شخصیتی افراد در روابط عاشقانه در این فصل آموزش داده می شود.

۵. فصل عشق درون:
در این فصل افراد به یک راهکار همیشگی و قطعی برای بالا بردن اعتماد بنفس خودشان دست پیدا می کنند. قابل توجه است تمامی منابع آموزشی کلاسهای عشق درمانی علمی و کاربردی هستند.

تاکنون بیش از هزاران نفر در سرتاسر جهان در سمینارها و کلاسهای عشق درمانی (LT) استاد لوح موسوی شرکت کرده اند و زندگی عاشقانه شان به بهترین تبدیل شده است.

شما عزیزان می توانید جهت شرکت در سمینارهای عشق درمانی (LT) عدد 1 را به 50001025 ارسال نمایید.

تلفن تماس: 22889448 - 09398006907
سایت اطلاع رسانی: lohemousavi

رپرتاژ خبری/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روانشناسی خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۰۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان

«جزو ۱۰ کشور اول در رشد سرطان هستیم.» این جمله را قبل‌تر رئیس مرکز تحقیقات سرطان به خبرآنلاین گفته بود، بیماری‌ای که اگرچه این روز‌ها روش‌های زیادی برای درمان و کنترل آن وجود دارد، اما هیچکدام از این روش‌ها جای پیشگیری از ابتلا به سرطان را نمی‌گیرد، پیشگیری‌ای که شاید فقط لازم است تغییری در سبک زندگی‌مان ایجاد کنیم، حتی تغییراتی در خوردن چایی یا استفاده از مسواک، این‌ها نتیجه یک پژوهش ۲۰ ساله است، وقتی مردم یک نقطه از ایران بیشتر از هر جای دنیا به سرطان مبتلا می‌شدند یک تیم پژوهشی برای ۲۰ سال حدود ۵۰ هزار نفر از آن‌ها را زیر نظر گرفت تا سر نخ این کلاف به‌هم پیچیده پیدا شود؛ رضا ملک‌زاده، وزیر اسبق بهداشت، سرپرست آن تیم تحقیقاتی بود، او به خبرنگاران می‌گوید: «یک زمانی یک نقطه از ایران در دنیا بیشترین میزان شیوع سرطان‌ها را داشت، آن نقطه گنبد کاووس بود که سرطان مری در این شهر بیشتر از همه جای دنیا بود.»

به گزارش خبرآنلاین، ملک‌زاده ادامه می‌دهد: «همیشه علاقه داشتم دلیل این مسئله را متوجه شوم، بنابراین حدود ۲۰ سال در این نقطه از کشور و در ۳۶۴ روستا مطالعه خود روی حدود ۵۰ هزار نفر از افراد سالم شروع کردیم، مثلاً از این تعداد ۵۰۰ نفر از آن‌ها سرطان مری گرفتند و آن‌ها را با افرادی که به سرطان مبتلا نشدند مقایسه کردیم.»

وزیر اسبق بهداشت بیان می‌کند: «به این نتیجه رسیدیم که ابتلا این افراد به سرطان ۷ علت دارد، عدم مصرف سبزیجات، عدم مصرف میوه‌جات کافی، مصرف آب آب‌انبار، زندگی در خانه‌های تنگ و تاریکی که دود آن را گرفته بود، اصللاحاً به آن آلودگی درون خانه می‌گوییم آن‌ها با چوب و ذغال هم خانه را گرم می‌کردند و هم پخت و پز می‌کردند، بنابراین خانه پر از دود شده بود. مصرف چایی داغ یکی دیگر از دلایل بود، برخی‌ها چایی را در دمای ۶۵ الی ۷۰ درجه مصرف می‌کردند. مصرف تریاک و عدم مسواک زدن دندان‌ها از دیگر دلایل بود.»

ملک‌زاده می‌گوید: «در ۲۰ سال این ۷ علت را پیدا کردیم و برای این پژوهش جایزه بین‌المللی هم گرفتیم، جالب این‌که تاثیر تریاک و چایی داغ بر ابتلا به سرطان را برای اولین بار در دنیا ثابت کردیم، قبل‌تر گمان می‌کردند سیگار سرطان‌زا است، اما ما ثابت کردیم تریاک از سیگار سرطان‌زا‌تر است.»

جوان شدن سن ابتلا به سرطان

وزیر اسبق بهداشت درباره جوان شدن سن ابتلا به سرطان به خبرنگاران می‌گوید: «سرطان‌ها در همه دنیا وارد سن جوانی شده است، در ایران هم این اتفاق افتاده و افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا می‌شوند، دلیل آن هم تغییر سبک زندگی آدم‌ها است، غذا‌های فست فودی چیز‌هایی هستند که اگر آدم‌ها از سنین کودکی آن را مصرف کنند کمک می‌کند افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا شوند؛ بنابراین شیوه زندگی ما مدرن شده است لذا ما هم با مشکلات غیرمدرنیزاسیون مواجه هستیم و هم با مشکلات مدرن شدن جامعه.»

او بیان می‌کند: «علاوه بر تغییر سبک زندگی به‌ویژه در غذا خوردن، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب ابتلا به سرطان می‌شود، مانند مصرف سیگار، مواد مخدر و آلودگی هوا که متاسفانه در شهر‌های بزرگ خطرات جدی برای ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی ایجاد می‌کنند.»

دیگر خبرها

  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • شهید مطهری فرقان انقلاب بود
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • «روانشناسی خودمانی» در بوستان «بهشت مادران» برگزار می‌شود
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟