Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ ​عضو فراکسیون زنان مجلس با اشاره به اینکه مسائل مربوط به زنان از طریق یک سازمان یا ارگان قابل حل نیست، گفت:‌ فراکسیون زنان مجلس تلاش‌های بسیاری انجام داده اما متاسفانه به نتایج مطلوب دست نیافته است.

طیبه سیاوشی‌ شاه‌عنایتی با اشاره به دستاوردهای فراکسیون زنان در سال 96، گفت: از جمله دستاوردهای سال گذشته فراکسیون زنان می‌توان به سه طرحی که درحال بررسی است و 2 لایحه‌ای که در انتظار آن هستیم اشاره کرد؛ این 3 طرح با جلسات کارشناسی متعددی که فراکسیون زنان برگزار کرد به مرحله‌ای رسیده که تقدیم هیات رئیسه مجلس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر مجلس شورای اسلامی با اشاره به این طرح‌ها، افزود: طرح‌های تسهیل خروج زنان بدون اذن همسر، افزایش حداقل سن ازدواج و تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج مادر ایرانی با پدر خارجی سه طرح مذکور است.

لایحه حمایت از کودکان از مطالبات بزرگ جامعه مدنی است

وی بیان کرد: لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان در کمیسیون حقوق قضایی مورد بررسی قرار گرفته است و با پیگیری‌ها و تلاش‌های فراکسیون زنان امیدواریم هرچه سریعتر با تغییر دستور صحن علنی در اولویت کار قرار گیرد چراکه از جمله مطالبات بزرگ جامعه مدنی است.

لایحه منع خشونت علیه زنان در معاونت حقوقی قوه قضاییه مانده است

عضو کمیسیون فرهنگی در مجلس با اشاره به لایحه منع خشونت علیه زنان، اظهار کرد: این لایحه تاکنون به دست ما نرسیده است و در معاونت حقوقی قوه قضاییه مانده است؛ امیدوارم هرچه سریعتر به مجلس برسد تا مورد بررسی قرار گیرد.

ورود زنان به ورزشگاه منع قانونی ندارد

این نماینده مجلس با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در زمینه ورود زنان به ورزشگاه، خاطرنشان کرد: ورود زنان به ورزشگاه منع قانونی ندارد و کمیسیون فرهنگی مجلس تلاش کرده تا باب گفت‌وگوی رسمی در این خصوص باز شده و زمینه این حضور فراهم شود.

سیاوشی تاکید کرد: زمانی که خدمت علما در قم رسیدیم گزارش‌هایی درخصوص ورود زنان به ورزشگاه و مباحثی که ممکن است برای این حضرات دغدغه ایجاد کند و اینکه مسائل شرعی در این مسابقات کاملا رعایت می‌شود را توضیح دادم.

عضو کمیسیون فرهنگی در مجلس ادامه داد: دولت نیز اعلام آمادگی کرده تا زیرساخت‌های لازم برای حضور زنان در ورزشگاه‌های کلانشهرهایی مانند تهران را فراهم کند چرا که تجربه حضور زنان در  بازی بسکتبال  به عنوان تماشاچی نشان داد که این حضور مشکلی به وجود نمی‌آورد.

نیروی انتظامی ورود و خروج زنان به ورزشگاه را مشکل اصلی این حضور می‌داند

وی با اشاره به جلساتی که با مسئولان امر برای ورود زنان به ورزشگاه برگزار شده است و نتایج حاصل از این جلسات، گفت: دولت مخالفتی با ورود زنان ندارد بلکه بحث اصلی با نیروی انتظامی است؛ نیروی انتظامی مشکل اصلی حضور زنان در ورزشگاه را در ورود و خروج آنها به ورزشگاه مطرح می‌کند.

شورای عالی امنیت کشور به مسئله ورود زنان به ورزشگاه رسیدگی کند

سیاوشی در ادامه یادآور شد: اگر قرار است شورای عالی امنیت کشور این موضوع را مدنظر قرار دهد و به آن رسیدگی کند بهتر است هرچه سریعتر آن را در اولویت قرار دهد؛ مسائل مربوط به زنان از طریق یک سازمان یا ارگان قابل حل نیست و باید بین دولت، مجلس، بخش پژوهشی- دانشگاهی و بخش فقهی و مذهبی گفت‌و‌گوهای لازم صورت گیرد.

گزارش سلیقه‌ای به علما به مطالبات جامعه صدمه می‌زند

وی با اشاره به صحبت‌های کارشناسان موسسه تحقیقات اسلامی قم، گفت: به زعم این کارشناسان در صورتی که مسائل شرعی رعایت شود مشکلی مثلا برای حضور زنان در ورزشگاه وجود ندارد؛ ما باید این گزارش‌های صحیح را بیشتر خدمت علما مطرح کنیم چراکه گزارش سلیقه‌ای و یکسو به مطالبات جامعه و حق قانونی مردم صدمه می‌زند.

فراکسیون زنان با وجود تلاش‌های بسیار به نتایج مطلوب نرسیده است

عضو فراکسیون زنان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارزیابی خود درباره اقدامات فراکسیون زنان در سال 96، گفت: فراکسیون زنان تلاش‌های خود را انجام داده است اما متاسفانه در حد مطلوب به نتایج دست نیافته‌ایم و انتظار می‌رود بتوان در آینده به دستاوردهای بهتری رسید.

فراکسیون زنان به دنبال انتصاب زنان در مناصب اجرایی است

عضو فراکسیون زنان در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: نمایندگان زن در مجلس پیگیر احقاق حقوق زنان هستند و اکثریت به دنبال گفتمانی هستند تا زنان بتوانند 30 درصد مناصب و جایگاه‌های اجرایی را به دست آورند تا به عنوان نیمی از جامعه حقوقشان آنگونه که شایسته است احصا شود و امیدواریم به نتایج مطلوب برسیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال قوه قضاییه علما حقوق زنان فراکسیون زنان ورود زنان به ورزشگاه ها ورود زنان به ورزشگاه زنان ورزشگاه ها موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

بنابر گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901043

دیگر خبرها

  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • تراکتور به دنبال پایان ناکامی برابر استقلال/ ۳ شکست متوالی سرخ‌ها
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • افزایش ایست بازرسی در تهران / خاطره دهه ۶۰ تکرار می‌شود؟
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد