Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-05@20:45:27 GMT

بازخواست‌ها و حقارت‌ها برای گرفتن مجوز کنسرت

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۱۴۳۸۷

خرداد: یک خواننده موسیقی اقوام و نواحی با گله از تبعیضی که بین هنرمندان موسیقی اقوام ایرانی و خارجی برای ارائه مجوز کنسرت وجود دارد، از اینکه به برخی از کنسرت‌های خارجی به‌راحتی مجوز داده می‌شود در حالی که برای گرفتن مجوز کنسرت موسیقی اقوام ایرانی مشکلات بسیاری وجود دارد، انتقاد کرد.
علی انصاری- خواننده موسیقی اقوام کهگیلویه و بویراحمد (ممسنی) -، در واکنش به انتشار گزارش ایسنا با عنوان «کنسرت نوروزی یا کاسبی با موسیقی سرخ‌پوستان؟» اظهار کرد: جای ناراحتی دارد که یک نوازنده موسیقی قومی آمریکایی درجه چندم در نوروز به ایران می‌آید و کنسرت می‌دهد و صندلی‌های آن با قیمت چند برابر کنسرتِ ما به فروش می‌رود، در حالی که برای موسیقی قومی ممسنی که خاستگاه موسیقی جنوب بوده است، اجحاف و بی‌مهری می‌شود؛ تا جایی که خواننده و نوازنده یک گروه بارها برای گرفتن مجوز کنسرت در تهران بازخواست می‌شوند و احساس حقارت می‌کنند!
او ادامه داد: از شهریور ماه سال گذشته پیگیر برگزاری کنسرت و درخواست آن را داده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تقریبا هر دو هفته یک بار از سرپرست و آهنگساز می‌خواستند که به اماکن یا معاونت هنری مراجعه کند. آهنگساز هم که ساکن شهرستان بود، هربار به تهران می‌آمد و از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر درگیر مراحل اداری گرفتنِ مجوز بود.
این هنرمند اضافه کرد: به آهنگساز گفته بودند گزارش شده که شما در یک دعوای محلی حضور داشتید! آهنگساز با ارائه مدارک تحصیلی و سوابق کاری خود پاسخ داده بود که من کجا و دعوای محلی کجا! اصلا به شخصیت من می‌خورد که در دعوای محلی حضور داشته باشم؟
 سرپرست گروه موسیقی قومی«پرزین» با بیان اینکه من را هم به عنوان خواننده و سرپرست گروه بارها خواستند، گفت: یک بار تمام اطلاعات اعضای گروه، حتی اسم و شماره شناسنامه همسران آنها را هم خواستند . زمانی که برای گرفتن اطلاعات با آنها تماس گرفتم، شرمسار شدم و اعضای گروه تعجب کرده بودند که این اطلاعات به چه درد آنها می‌خورد؟
انصاری افزود: هنگامی که در شهریور ماه سال گذشته برای اجرای کنسرت در تالار وحدت درخواست دادم، به اسم گروه ایراد گرفتند! اسم گروه را «کالو» به معنای گیاه خوشرنگی که در مناطق زاگرس نشین رشد می‌کند، گذاشته بودم. این اسم محلی معنای دیگری هم دارد. در واقع «کالو» جنبه موسیقایی دارد و زمانی که چند چوپان یا شکارچی‌به کوه می‌رفتند صدایی با دست تولید می‌کردند که به شکل رمزی بوده است. در هر صورت آن اسم را تایید نکردند و در نهایت اسم خودم را برای آن کنسرت انتخاب کردند؛ اما آنقدر سنگ پیش پای‌مان انداختند که از برگزاری آن پشیمان شدیم.
او با بیان اینکه از آبان ماه سال گذشته برای اجرای کنسرت در فرهنگسرای ارسباران درخواست داده بودیم، اضافه کرد: در کنسرت ارسباران هم از «پرزین» اسم آلبومی که قبلا منتشر کرده بودیم، استفاده کردیم و با وجود آنکه بسیاری از صندلی‌ها به جز دو ردیف اول که مهمانان بودند به مبلغ ۴۰ هزار تومان فروش رفت اما باز هم متضرر شدیم. برای هزینه سالن ۹ میلیون تومان و سه میلیون تومان هم برای دستمزد صدابردار پرداخت کردیم. گرچه یکی از دوستان ما اسپانسری این کنسرت را هم برعهده گرفت و در این زمینه کمک‌مان کرد.
این هنرمند موسیقی اقوام اعلام کرد: با آنکه زمان و انرژی بسیاری برای اجرای کنسرت هزینه کردیم و تبلیغات زیادی در فضای مجازی انجام دادیم اما باز هم ضرر کردیم و نتیجه‌ رضایت‌بخشی نگرفتیم.  
انصاری درباره اینکه آیا گروه موسیقی آنها امسال برنامه‌ای برای برگزاری کنسرت در تهران دارد یا نه؟ توضیح داد: با این شرایط مشخص نیست در سال جدید می‌توانیم کنسرتی برگزار کنیم یا نه! برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد ، کنسرت ، موسیقی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۴۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، همایش روز ملی خلیج فارس و افتتاح دو نمایشگاه با حضور فرماندار بندرماهشهر، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان، رییس اداره میراث فرهنگی بندرماهشهر، مشاور وزیر میراث فرهنگی و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی، نماینده اداره کل پایگاه های وزارت میراث فرهنگی و سایر مسئولین شهرستانی و استانی در بندرماهشهر افتتاح شد.

فریدون بندری فرماندار بندرماهشهر اظهار کرد: در آستانه روز ملی خلیج فارس برنامه های متنوعی در سطح شهرستان بندرماهشهر اجرا شد. بندرماهشهر ظرفیت بسیار زیادی ابعاد مختلف ارائه تاریخ و فرهنگ غنی خود در کرانه خلیج فارس دارد‌.

فرماندار بندرماهشهر گفت: افتتاحیه دو نمایشگاه را در روز ملی خلیج فارس داشته ایم. در گستره خلیج فارس تنوع فرهنگی بسیاری وجود دارد، این تنوع فرهنگی در قالب نمایشگاه نقشه های تاریخی خلیج فارس از  دوران باستان تا اخرین تغییر و تحولات خلیج فارس و نمایشگاه عروسک های زیبای اقوام ایران که برآیندی از فرهنگ های متنوع و منحصر به فرد است، در معرض دید عموم قرار گرفته است.

سارا عبادی رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بندرماهشهر بیان داشت: از حمایت و همکاری فرمانداری بندرماهشهر، منطقه سوم دریایی سپاه پاسداران، شرکت عملیات غیرصنعتی، پتروشیمی بندرامام، موسسه فرهنگی هنری آوای نصر ایرانیان، کانون فرهنگی هنری دایا، موسسه آموزشی گردشگری فراز علم و دانش پارس، پژوهشگاه میراث فرهنگی، دریابانی و شیلات کمال تشکر را داریم.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بندرماهشهر افزود: نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس با این وسعت و اهمیت نقشه ها و نمایشگاه عروسک های بومی اقوام ایران برای اولین بار است که در استان خوزستان در بندرماهشهر برگزار می شود.

علیرضا ایزدی مشاور وزیر میراث فرهنگی و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی بیان داشت: باعث خوشحالی است که روز بزرگداشت خلیج فارس در بندرماهشهر حضور داشته ایم. همدلی و همراهی مسئولین و مردم باعث اتفاقات خوب در این شهر شده و افتتاح دو نمایشگاه بسیار ارزشمند قابل تامل است.

غلامعباس اویسی مدیر موسسه فرهنگی هنری آوای نصر ایرانیان برگزار کننده دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و نمایشگاه عروسک های بومی اقوام ایران زمین بیان داشت: خلیج فارس جان ما هست و با توجه به هجمه های رسانه ای که در این سال ها بر نام خلیج فارس بود تصمیم گرفتیم برای آشنایی نسل جدید یا z برنامه های در کناره خلیج فارس در بندرماهشهر برگزار کنیم که خوشبختانه مورد استقبال فراوان نسل نوجوان و جوانان شهر قرار گرفت

همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس از منظر پژوهش های مردم شناسی نیز در بندرماهشهر با حضور اساتید پژوهشکده مردم شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور، ژیلا مشیری، زهرا زارع، مریم کیان، گیتی دشتکی و نازنین نوری نژاد برگزار شد.

دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایران، از تاریخ ۱۰ الی ۱۳ اردیبهشت از ساعت ۱۷ الی ۲۲ در فرهنگسرای فردوسی بندرماهشهر دایر بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • (ویدئو) رکوردشکنی مدونا، یک و نیم میلیون نفر در کنسرت برزیل شرکت کردند
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • ببینید | حرکت هماهنگ دختران شیرازی در کنسرت آقای خواننده
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • آریایی‌ها چه کسانی بودند؟/ نگاهی عمیق به مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران