Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: نمی‌خواهم بگویم که از کالای ایرانی استفاده نمی‌کنم ولی برای مسافرت‌ها از خودروی ساخت داخل استفاده نمی‌کنم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا هاشم زایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه شما چه اندازه از کالاهای تولید داخل استفاده می‌کنید؟ گفت: نمی‌خواهم بگویم که از کالای ایرانی استفاده نمی‌کنم ولی برای مسافرت‌ها از خودروی ساخت داخل استفاده نمی‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تصادفی که در جاده داشتم اگر خودروی من لکسوس نبود، می‌مُردم، کما اینکه تعدادی از نمایندگان در تصادف با ماشین داخل کشته شده‌اند. ما استانداردهای مناسبی در بحث ایمنی نداریم. شاید یک نماینده از لباس و کفش ایرانی استفاده کند اما خودرو که ویترین کالای ایرانی است امروز وضعیت خوبی با گذشت ۵۰ سال ندارد.

 هاشم‌زایی در رابطه با شعار سال که حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است، با بیان اینکه «عرضه کالاهای داخلی به مردم نیازمند زیرساخت‌هایی است» اظهار داشت: باید کیفیت کالاها را بالا برده و قیمت آنها را پایین آورد. کیفیت و قیمت دو فاکتور تعیین‌کننده بازار مصرفی هستند، صرف شعار، مشکل را حل نمی‌کند. حمایت از کالای ایرانی شعار زیربنایی و اساسی است و تحقق آن نیاز به زیرساخت و ابزار خود را دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه «در کشور ما ساخت خودرو همزمان با کره جنوبی آغاز شد و اکنون بعد از ۵۰ سال بیشترین برندها در دنیا مختص به کره جنوبی است و ماشین‌های این کشور به اقصی نقاط دنیا صادر می‌شود» تصریح کرد: ما باید ببینیم که کیفیت خودروی ما نیز در این ۵۰ سال چه میزان افزایش یافته است؟ چرا که خودرو ویترین کالاهای ساخت داخل است.

نماینده مردم تهران افزود: از نظر من تا زمانی که کیفیت خودروی ما اینگونه باشد عدم تمایل مردم به استفاده از کالاهای ایرانی دیده خواهد شد. به اعتقاد من با ممنوعیت و تعرفه‌های بالای کالای خارجی مشکل حمایت از کالای داخلی حل نمی‌شود. ما باید کیفیت محصولات خود را بالا ببریم.

این عضو کمیسیون شوراها گفت: مردم تمام کشورها دوست دارند تا کالای داخلی کشور خود را استفاده کنند و این کیفیت و قیمت است که در کشور ما باعث عدم تمایل مردم به استفاده از کالای داخلی شده است. اکنون ما می‌بینیم که یک کارگاه سه برابر نیازش کارمند دارد و کار را تشریفاتی جلو می‌برد که این امر باعث افزایش قیمت تمام شده می‌شود و زمانی که قیمت تمام شده کالا بالا باشد وقتی کشوری می‌تواند همان کالا را با قیمت پایین‌تر تولید کند، مردم نیز به سراغ آن کالا می‌روند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۷۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش تابناک، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به سوال تابناک مبنی بر اینکه با توجه به عدم ظرفیت مودم‌های داخلی پوشش گسترده فیبر نوری چگونه قرار است دنبال شود پاسخ داد: تنها یک درصد از مودم‌های تولید داخل ظرفیت ساپورت فرکانس‌‌های 5 و 6 مگاهرتز را ندارند. به عبارتی تعداد کل مشترکانی که از این مودم‌ها استفاده می‌‌کنند نهایت 500 هزار نفر است.

وی ادامه داد: ضمن آنکه در حال حاضر قرادادهایی با شرکت‌های تولیدکننده مودم امضا شده است که در راستای ارتقا کیفیت مودم‌های تولیدی اقدام کنند و در صورتی که چنین روندی پیگیری نشود برای رفع نیاز کشور واردات را از سر خواهیم گرفت. چراکه رضایت مردم در اولویت ما است.

زارع‌پور تصریح کرد: همچنین قرار است با دارندگان فیبر نوری قراردادی امضا شود که بر اساس آن بخشی از نیازهای کشور در سال 1403 تامین شود. لازم به ذکر است که مودم‌های بی‌کیفیت در کشور کم نیستند و اقدامات اینچنینی صرفا در راستای بهبود شرایط موجود است. 

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • کشتیرانی: تحقق توسعه دریامحور فرمانده واحد می‌خواهد
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • سنگ تمام زاکانی برای چینی‌ها؛ بنرهای جنجالی شهرداری تهران برای مقایسه خودروی داخلی با چینی/ عکس
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • خرید ترازو دیجیتال
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا