Web Analytics Made Easy - Statcounter


سخنگوی فراکسیون حقوق بشر مجلس گفت: اگر ما تمرکز و توجه ویژه در عرصه بین‌المللی درباره حقوق بشر داشته باشیم، می‌توانیم با یک برنامه‌ریزی دقیق در مدتی مشخص موضوع ایران به عنوان کشوری که به قول غربی‌ها ناقض حقوق بشر است را از دستور کار خارج کنیم.

سید احسان قاضی زاده سخنگوی فراکسیون حقوق بشر مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی امتداد نیوز در خصوص برگزاری نشست سالانه شورای حقوق بشر که در ژنو برگزار شد، گفت: این نشست همانند سال‌های گذشته در مقر اروپایی سازمان ملل در ژنو برگزار شد و در این دور بحث‌های متنوعی در عرصه حقوق بین‌الملل انجام گرفت، شرایط اضطراری کشورها و وضعیت حقوق انسان‌ها در قوانین ملی و بحث‌های متنوعی درباره تبادلات بین فرهنگی و تفاوت‌های بین فرهنگی کشورها و آثار آن در صورت‌های مختلف حقوق بشر مانند، حقوق زنان، کودکان و… از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پنل‌هایی هم در این موضوعات برگزار شد و از ایران نیز نهادهای غیر دولتی، ان‌جی‌او های متنوع و فعالان حقوق بشری شرکت کرده بودند. برخی از این مؤسسات و افراد در همه دوره‌های شورا حضور داشته‌اند و در موضوعات متنوع حقوق بشری صاحب نظر هستند.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه در این دوره پنل‌های متنوع و قابل توجهی برگزار شد که در حاشیه اجلاس و شورا صورت گرفت، یادآور شد: پنل‌هایی راجع به قربانیان در بحرین که بسیاری از قربانیان ناشی از خشونت رژیم آل خلیفه را شامل می‌شد برگزار شد که شرکت کنندگان در آن از بحرین اخراج شده یا فرار کرده بودند. پنل قربانیان جنگ سوریه و آوارگان آن و پنل‌های ویژه‌ای برای قربانیان جنگ یمن با حضور نهاد‌های مدنی این کشور برگزار شد.

قاضی زاده با ذکر این نکته که در گفت‌وگوهای مطرح شده تعارض‌های فرهنگی بین ترک‌ها و اتحادیه اروپا و همچنین بین کردها و ترک‌ها وجود داشت، خاطرنشان کرد: ضمن اینکه ما پنل‌هایی را برای کودکان جنگ در دنیا و پنل‌هایی راجع به جنایات داعش داشتیم و بسیاری از قربانیان خشونت، جنگ و تروریسم بین‌المللی در اینجا صحبت کردند.

وی ادامه داد: من به همراه هیئتی متشکل از اعضای یک سازمان مردم نهاد به نام «انجمن حمایت از قربانیان ترور» در این اجلاس شرکت کردم و از طرف این هیئت ملاقات‌هایی با گزارشگران موضوعی سازمان ملل داشتیم که از جمله آنها گزارشگر موضوع قاچاق انسان و گزارشگر موضوع فرهنگی بود. کارشناسان سازمان بهداشت جهانی نیز بخشی دیگر از ملاقات‌های ما را تشکیل دادند و از نکات جالب، تمایل این سازمان‌ها و گزارشگران برای تبادل اطلاعات با سازمان‌های مردم نهاد بود.

سخنگوی فراکسیون حقوق بشر مجلس افزود:‌ در دیدارهای سازمان بهداشت جهانی و گزارشگران موضوعی در مورد طرح ارتقای سلامت در ایران و اقداماتی که برای پناهندگان افغانستانی در ایران صورت می‌گیرد، اطلاعاتی ارائه کردیم. برای نمایندگان شورا بسیار جالب بود که در جمهوری اسلامی ایران برای پناهندگان افغانستانی و عراقی چه امتیازاتی در حوزه سلامت و آموزش ارائه شده و می‌شود.

قاضی زاده با اشاره به حضور مستمر عناصر ضد انقلاب در پوشش سازمان‌های حقوق بشری و تحرکات آنها علیه جمهور اسلامی ایران که در نشست‌های شورا کاملاً مشهود بود، خاطرنشان کرد: عناصر فراری ضد انقلاب در واقع همه وقت خود را در شورا برای ارتباط‌گیری با گزارشگران سازمان ملل و ارائه اطلاعات و گزارشات علیه ایران صرف می‌کنند که تماماً بر پایه اطلاعات دروغ، غیر واقعی و بدون سند هستند، از این رو پاسخ دادن به اینگونه مطالب علی‌رغم حجم بالای آن قابل انجام است.  

وی افزود: البته پاسخگویی نیاز به حضور دائم و با انگیزه نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و خصوصاً نمایندگان رسمی کشورمان در شورا دارد که متأسفانه مشاهدات ما نشان دهنده چنین شرایطی نیست! در همان روزهایی که ما در شورا حضور داشتیم، متأسفانه صندلی‌های رسمی که متعلق به نماینده رسمی وزارت خارجه بود خالی بود و این خالی بودن یعنی از دست رفتن فرصت‌های قانونی و مهم ایران برای دفاع در برابر هجمه‌های ضد انقلاب و دشمنان!

قاضی زاده با بیان اینکه این مسئله به هیچ عنوان و با هیچ دلیلی قابل پذیرش نیست و می‌بایست فکری به حال آن شود، اظهار داشت: کشورهای کوچک اروپایی که اساساً در موضوعات حقوق بشری چندان مورد توجه و تحقیق و تفحص شورای حقوق بشر نیستند، حضور فعال داشتند. مثلاً اگر شخصی با هر کسوتی اعم از گزارشگر رسمی سازمان ملل یا ان‌جی او علیه کشوری صحبت می‌کرد، نماینده رسمی آن کشور به سرعت درخواست وقت کرده و پاسخ می‌داد، اما در مورد ایران می‌دیدیم که گاهی یک عنصر ضد انقلاب هر تهمت و افترای ساختگی را در صحن شورا مطرح می‌کرد و کسی از نمایندگان رسمی ایران حضور نداشت که حالا بخواهد جواب بدهد یا ندهد!

سخنگوی فراکسیون حقوق بشر مجلس با ذکر این نکته که در داخل کشور نیز ما شاهد یک عدم هماهنگی میان نهادهای مختلف هستیم و با وجود ستاد حقوق بشر و تداوم جلسات آن، در عرصه عمل ناهماهنگی مشاهده می‌شود، خاطرنشان کرد: ما قطعاً این موضوع را در مجلس پیگیری می‌کنیم و این هماهنگی باید یک هماهنگی واقعی باشد، زیرا بزرگترین بهره‌برداران این عدم هماهنگی دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی هستند و باید بین همه نهادهای ذی‌ربط و مسئول جمع بندی صورت بگیرد و همه پایبند بوده و هم افزایی داشته باشند.

وی ادامه داد: اگر ما تمرکز و توجه ویژه داشته باشیم، می‌توانیم با یک برنامه‌ریزی دقیق در مدتی مشخص موضوع ایران به عنوان کشوری که به قول غربی‌ها ناقض حقوق بشر است را از دستور کار سازمان ملل خارج کنیم و این کار شدنی است و می‌توانیم در بسیاری از عرصه‌ها و حوزه‌ها از آن جنبه تدافعی یا پدافندی به جنبه مطالبه‌گری و آفندی روی آوریم.

قاضی زاده با اشاره به وجود مثال‌هایی برای این موضوع گفت: کشورهایی وجود دارند که علی‌رغم نقض گسترده حقوق بشر در آنها، هیچگاه گزارشگر ویژه برایشان گمارده نشده و اعمال نفوذ‌ها، لابی‌ها و البته کم‌کاری ما نیز از دلایل آن بوده است.

سخنگوی فراکسیون حقوق بشر مجلس با بیان اینکه در این سفر ما با تعدادی از گزارشگران موضوعی رسمی شورای حقوق بشر جلساتی برگزار کردیم، اظهار داشت: در این ملاقات‌ها متوجه شدیم که چه بسیار اطلاعات و مستندات مطلوبی در مورد ایران وجود دارد که هیچگاه در اختیار این گزارشگران قرار نگرفته و آنها با استناد به گزارشات غیرواقعی دشمنان ایران به اظهار نظر و ارائه گزارش در مورد ایران می‌پردازند.

قاضی زاده گفت: موضوع بحث شورای حقوق بشر دارای تنوع موضوعی بسیار زیادی است و این نیازمند هم افزایی و هماهنگی است و ما در مجلس آن را پیگیری خواهیم کرد تا اینکه پرونده‌های ایران در سازمان ملل بتواند فرآیند بهتر و صحیح‌تری را شامل شود.  

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۸۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌ونیم میلیون مترمربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود

شهردار ارومیه گفت: هدف‌گذاری بودجه ۱۴۰۳ آسفالت معابر به میزان بیش از یک‌ونیم میلیون مترمربع است که اقدامات اولیه این موضوع آغاز شده است که سازمان عمران معابر فرعی و پیمانکاران معابر اصلی را کار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسین مهدی‌زاده، امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی شهریمیز صدای مرکز آذربایجان‌غربی اظهار کرد: از عموم شهروندان به خاطر اینکه عملیات عمرانی موجود در شهر را تحمل می‌کنند، قدردانی و تشکر می‌کنم.

وی افزود: هدف‌گذاری بودجه ۱۴۰۳ آسفالت معابر به میزان بیش از یک‌ونیم میلیون مترمربع است که اقدامات اولیه این موضوع آغاز شده است که سازمان عمران معابر فرعی و پیمانکاران معابر اصلی را کار می‌کنند.

شهردار ارومیه با اشاره به رقم ۲۰۰ میلیاردتومانی چهار قرارداد آسفالت که در مرحله مناقصه قرار دارد، گفت: سیاست ما استفاده از پیمانکاران بومی است و از این پیمانکاران جهت همکاری دعوت می‌کنیم.

مهدی‌زاده تصریح کرد: پروژه زیرگذر امام علی (ع) را آغاز کرده‌ایم و تا کنون هشت مورد شمع‌کوبی آن انجام شده است و به صورت دو شیفته و بدون اختلال جدی در ترافیک این پروژه را پیش خواهیم برد.

وی با اشاره به تأخیر در افتتاح پروژه زیرگذر شورا-شهید بهشتی ادامه داد: مشکلات حاصل از نبود هماهنگی بین دستگاه‌های خدمات‌رسان و همچنین ترکیدگی لوله انتقال آب موجب کندی در عملیات عمرانی شده است و پیمانکار این پروژه نیز طبق توافق قبلی پروژه را پیش نبرد و در نهایت منجر به ورود شهرداری ارومیه و خاک‌برداری توسط سازمان‌های مدیریت پسماند و عمران شد که امروز این خاکبرداری اتمام پیدا می‌کند.

مهدی‌زاده با اشاره به اهمال‌کاری‌های پیمانکار در پروژه زیرگذر شورا-شهید بهشتی عنوان کرد: بخشی از این اهمال‌کاری نیز مربوط به عوامل شهرداری است که برخورد لازم انجام خواهد گرفت و از شهروندان بابت اینکه دچار زحمت شده‌اند، عذرخواهی می‌کنیم، چرا که در سیستم خود ما نیز در نظارت و زمان‌بندی و مدیریت پروژه ایرادات وجود دارد و این منجر به آزمون و خطا در پروژه‌های بعدی نخواهد شد.

شهردار ارومیه خاطرنشان کرد: بعد از اتمام زیرگذر شورا-شهید بهشتی پروژه زیرگذر شورا-آهندوست را اجرایی خواهیم کرد تا بتوانیم وارد فاز اجرایی چهارراه مخابرات شویم، چرا که بدون ایجاد کریدوری موازی امکان فعالیت در چهارراه مخابرات وجود ندارد.

مهدی‌زاده اظهار کرد: سعی داریم تا پایان اردیبهشت زیرگذر شورا-شهید بهشتی به روی ترافیک گشوده شود.

وی عنوان کرد: دو پروژه نیمه‌تمام بزرگ به نام کمربندی دوم و تقاطع آذربایجان با چندین پل داریم که با حل مشکلات قبلی آن‌ها این پروژه‌ها در حل اجرا هستند و شاهد پیشرفت پروژه هستیم.

مهدی‌زاده در پاسخ به برخی انتقادات در خصوص شروع نشدن پروژه جدید و تمرکز بر پروژه‌های قبلی تصریح کرد: از لحاظ مسائل شهری امکان این موضوع وجود ندارد که تمرکزمان را بر یک نقطه از شهر بگذاریم، بلکه باید عملیات عمرانی و توسعه را در همه نقاط شهر شاهد باشیم.

وی از احداث خیابان جدید در اراضی پشت پارک جنگلی به سمت بلوار ساوالان و منطقه تاناکورا خبر داد و افزود: ظرف ۴۵ روز آینده پیمانکار پروژه معبر پارک جنگلی به سمت خیابان ساوالان به طول ۳.۸ کیلومتر معرفی می‌شود و شاهد انتقال بخشی از ترافیک و تردد خودروها به این معبر جدید و در نتیجه کاهش ترافیک در مناطق اطراف خواهیم شد که این پروژه یک پروژه زیرساختی برای شهر و با اهداف چندمنظوره است.

شهردار ارومیه با انتقاد از پیمانکاران شرکت آب و فاضلاب گفت: بر اساس مجوزی که شهرداری ارومیه صادر می‌کند، پر کردن و ترمیم نوارهای حفاری استانداردهای خود را دارد که رعایت نمی‌شود و این امر موجب نشست محل‌های حفاری، گلایه شهروندان و تحمیل هزینه می‌شود.

کد خبر 748315

دیگر خبرها

  • باز هم یک حکم قضایی خاص در عجب‌ شیر
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • جلال زاده: ایران در عملیات " وعده صادق" در راهبرد و تاکتیک رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد + فیلم
  • جلال زاده: غافلگیری ایران در عملیات وعده صادق در راهبرد و تاکتیک بود + فیلم
  • ۱.۵ میلیون متر مربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • یک‌ونیم میلیون مترمربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود