Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه مفید از طریق برگزاری آزمون اختصاصی برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از بین طلاب واجد شرایط، در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه مفید از طریق برگزاری آزمون اختصاصی برای سال تحصیلی ۹۷-۹۸ از بین طلاب واجد شرایط، در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

دانشگاه مفید بر اساس مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور از طریق آزمون اختصاصی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های زیر از میان «طلاب حوزه‌های علمیه» برای سال‌تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ با شراط زیر دانشجو می‌پذیرد:

ردیف مجموعه رشته ها ظرفیت برای هر رشته ۱ حقوق حقوق بین الملل، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق خصوصی، حقوق بشر، حقوق عمومی ۵ نفر ۲ علوم سیاسی اندیشه سیاسی در اسلام، روابط بین الملل، مطالعات منطقه ای، علوم سیاسی ۵ نفر ۳ اقتصاد رشته علوم اقتصادی در گرایش های: اقتصاد اسلامی، بانکداری اسلامی، توسعه اقتصادی و برنامه ریزی ۵ نفر ۴ فلسفه فلسفه و کلام اسلامی، فلسفه، فلسفه دین، فلسفه علم ۵ نفر ۵ الهیات علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی ۵ نفر

تذکر ۱: سهمیه های رزمندگان و ایثارگران ۲۵ درصد ظرفیت و ایثارگران ۵ درصد ظرفیت در آزمون مذکور مطابق قوانین و مقررات مصوب اعمال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه شماره یک راهنمای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۷ ملاک عمل خواهد بود.

تذکر ۲: هر داوطلب تنها در یک رشته می تواند ثبت نام نماید. من تذکر ۳: داوطلبانی که با استفاده از سهمیه ایثارگران و خانواده شهدا قبول شده اند، در زمان ثبت نام می بایست مدارک مربوط به سهمیه خود را ارایه نمایند. از قبول شدگان در آزمون، در نیمسال اول یا دوم سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۷ ثبت نام بعمل خواهد آمد. به فارغ التحصیلان مدرک کارشناسی ارشد مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطا می شود.

شرایط پذیرش در دانشگاه:

داوطلبانی که دارای شرایط زیر باشند، در دانشگاه پذیرفته می شوند:

۱- دارای یکی از مدارک زیر باشند:

مدرک سطح دو حوزه علمیه؛ گواهی پایه هشتم حوزوی بعلاوه مدرک کارشناسی.

۲- امتیاز لازم در آزمون اختصاصی را کسب کنند. (۷۰ در صد امتیاز بر اساس نمره آزمون کتبی و ۳۰ درصد امتیاز بر اساس میانگین نمره ارزشیابی پایه های ۷، ۸ و ۹ حوزوی محاسبه می شود).

۳- برای ادامه تحصیل از نظر مقررات وظیفه عمومی منع قانونی نداشته باشند.

بورس تحصیلی:

از میان پذیرفته شدگان در آزمون اختصاصی، به تعدادی از افراد بورس تحصیلی حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی (قدس سره) در دوره کارشناسی ارشد اعطاء می شود. تنها در هفت رشته حقوق عمومی، حقوق بین الملل، حقوق جزا و جرم شناسی،حقوق خصوصی، علوم سیاسی، توسعه اقتصادی و برنامه ریزی و فلسفه دانشجوی بورس پذیرفته می شود. به کسانی بورس تحصیلی اعطاء می شود که دارای شرایط زیر باشند:

حد نصاب علمی آزمون ورودی اختصاصی را کسب کنند. دروس سطح حوزوی را به پایان رسانده و شاغل به تحصیل در دروس خارج حوزوی باشند. حداکثر بیست و هشت ساله باشند. به ازای هر سال درس خارج یا هر سال خدمت سربازی یک سال به حداکثر سن اضافه می شود، اما نهایت این افزایش تا سی و دو سالگی است. دارای مدرک کارشناسی دانشگاهی در رشته مربوط باشند یا اینکه گواهینامه غیررسمی کارشناسی مربوط را از دانشگاه مفید کسب کرده باشند. در مصاحبه بورس دانشگاه قبول شوند. تعهد بورس به دانشگاه بسپارند.

مزایای بورس:

دانشجوری بورس از پرداخت شهریه معاف بوده و از تحصیل رایگان برخوردار است. به دانشجوی بورس در طول تحصیل کمک هزینه تحصیلی ماهانه تعلق می گیرد.

مدارک لازم و چگونگی ثبت نام:

۱- تاریخ و نحوه ثبت نام:

مراجعه به آدرس اینترنتی: http://azmoon.mofidu.ac.ir. پرداخت مبلغ ۷۰۰/۰۰۰ ریال به صورت الکترونیکی و انجام ثبت نام از طریق سامانه الکترونیکی پذیرش تا تاریخ ۹۷/۰۱/۲۲)؛ داوطلبان متقاضی استفاده از سهمیه ایثارگران، بایستی کد رهگیری ویژه سهمیه را از مراجع مربوط تهیه و اطلاعات آن را در زمان ثبت نام در سامانه الکترونیکی پذیرش درج کنند. در آخرین مرحله داوطلب باید ضمن دریافت کد رهگیری، از اطلاعات ثبت شده در سامانه پرینت بگیرد.

۲- تاریخ و نحوه انجام آزمون کتبی، مصاحبه و اعلام نتایج:

آزمون کتبی رأس ساعت نه صبح جمعه ۱۳۹۷/۰۲/۱۴ در دانشگاه مفید برگزار می شود. – داوطلبان از تاریخ ۱۳۹۷/۰۲/۰۹ الی ۱۳۹۷/۰/۱۳  می توانند با مراجعه به وب سایت اداره پذیرش دانشگاه مفید کارت ورود به آزمون خود را پرینت کنند. ورود به جلسه امتحان منوط به ارائه پرینت کارت آزمون و همراه داشتن کارت ملی است. کارنامه آزمون کتبی از طریق سامانه الکترونیکی پذیرش دانشگاه قابل دسترسی خواهد بود. حتما شماره پرونده و رمز ورود خود را در سامانه الکترونیکی پذیرش جهت دریافت کارت ورود به امتحان و مشاهده کارنامه حفظ کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • دفترچه سوالات کنکور علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد
  • ۴ نفر در آزمون سراسری دستگیر شدند
  • شرایط برگزاری کنکور نسبت به سال‌های گذشته مناسب‌تر است
  • شرایط برگزاری آزمون سراسری نسبت به سال‌های گذشته مناسب‌تر است
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟