Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، محمدرضا اللهیار درباره مهم ترین طرح های عمرانی و توسعه ای که در سال ۹۶ انجام شده است گفت: سازمان بنادر و دریانوردی در سال گذشته دو دستاورد مهم را در حوزه مهندسی عمران و طرح های توسعه ای داشت: یکی افتتاح فاز یک طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار و دیگری کلنگ‌زنی فاز سه طرح توسعه تکمیلی بندر شهیدرجایی؛ همچنین تمرکز ویژه‌ای به توسعه زیرساخت‌های ریلی و تعمیرات ریلی در بندر شهید رجایی داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد ایجاد خطوط ریلی در بنادر کشور، اذعان داشت: در بندر شهید رجایی حدود ۵۴ کیلومتر ریل  و در بندر امام خمینی (ره) دو برابر آن خط ریلی وجود دارد. از طرفی در بندر امیرآباد و در ارتباط با اسکله های ریلی در سال گذشته تصمیم‌گیری‌هایی صورت گرفت که امیدواریم فعالیت‌های مربوط به آن تکمیل و نهایی شود.

تعمیرات و نگهداری تجهیزات بندری اهمیت قابل توجهی دارد

اللهیار با بیان اینکه تعمیرات، نگهداری و مهم شمردن آن بیش از گذشته در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته است، تصریح کرد: ما حتی به نگهداری قبل از تعمیرات احتیاج داریم و باید در این بخش  تحت یک نظام هدفمند حرکت کرد. در حوزه‌ مربوط به ساخت و سازها نیز، موج شکن های مردمی و کوچک چندمنظوره ساخته شد که تقریبا تا پایان سال ۹۶ عمده این موج شکن ها تحویل داده شد و به بهره‌برداری رسید.

مونتاژ جرثقیل های پسابرجامی در حال انجام است

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: یکی از بزرگترین پروژه‌های تجهیزاتی کشور در سال ۹۶ ورود ١٢ دستگاه جرثقیل دروازه‌ای یا «گنتری کرین» بود که با توجه به فضای به وجود آمده در پسابرجام انجام و در سال گذشته با شتاب بیشتری به کشور وارد شد. در حال حاضر تعداد چهار دستگاه از تجهیزات یاد شده در اسکله بندر شهید رجایی واقع شده و مونتاژ مابقی در دستور کار قرار گرفته است.

ساخت ۱۵ دستگاه ترانس تینر توسط تولیدکنندگان داخلی

عضو هیئت عامل سازمان بنادر ادامه داد: در راستای تأمین تجهیزات، ۱۵ دستگاه «ترانس تینر» توسط تولیدکنندگان داخلی مدنظر قرار گرفته و خوشبختانه مشکلات و موانع قراردادی آن حل و فصل شده است. امیدواریم تا پایان نیمه اول سال جاری این تجهیزات تحویل بندر شهیدرجایی شود تا توان تجهیزاتی این بندر افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه از دیگر رخدادهای حوزه تجهیزات در سال ۹۶ خارج سازی مغروقه ها و پاکسازی مسیر تردد کشتی ها به جهت ایمن سازی بود، خاطرنشان کرد: چندین شناور بزرگ در آب های اروند و خور موسی از آب بیرون آمد و مسیر مربوطه پاکسازی شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر حجت الاسلام و المسلمین خلیلی معاون اول قوه قضائیه از شرکت‌های پالایش نفت آفتاب و تولید روی بندرعباس بازدید کرد.

وی در جریان این بازدیدها پس از استماع گزارش مدیران این واحدهای بزرگ تولیدی، ضمن بررسی مشکلات مطرح شده، دستورات لازم را جهت رفع موانع و مشکلات موجود صادر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین خلیلی در این بازدید اظهار کرد: به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی، تمام توان خود را به کار خواهیم بست تا ضمن ایجاد اشتغال پایدار، شرایط مساعد برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه فراهم شود.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای تولید، داشتن اقتصادی پویا و ایجاد رونق اقتصادی حمایت می‌کند.

معاون اول قوه قضائیه خاطر نشان کرد: برای رفع مشکل شرکت روی با دولت تبادل نظر می‌کنیم و در صورت وجود مشکل حقوقی در این زمینه، آن را پیگیری و حل خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت تولید روی بندرعباس نیز در این بازدید با اشاره به تلاش‌های قوه قضائیه برای رفع مشکلات این مجموعه گفت: در نتیجه این حمایت‌ها از ابتدای امسال فعالیت شرکت از سر گرفته شده است اما همچنان مشکل تأمین خاک معدنی برای تولید شمش روی وجود دارد.

وی افزود: تأمین به موقع خوراک شرکت روی بندرعباس نیازمند خریداری خاک از بورس است که به علت دور بودن شرکت از معادن، خاک مورد نیاز با هزینه بالا تأمین می‌شود و این شرکت برای حفظ توان رقابت با دیگر شرکت‌ها نیازمند حل این مشکل می‌باشد.

کد خبر 6095264

دیگر خبرها

  • «توسعه حمل و نقل ریلی - خاش» + فیلم
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • دیوید کامرون: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیس برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد