Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان،  در بین این درختان، شکوفه های درختان زردآلو و انار بیش از هر درخت دیگری جلوه گری می کند و زیبایی بهار را در پهنه کویر به نمایش می گذارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین باغات زردآلو در حاشیه دامنه های کوه آتشفشانی نیمه فعال تفتان و پس از آن در شهرستان های میرجاوه و زاهدان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی سطح زیر کشت درختان زردآلو را در استان هزار و 20 هکتار بیان کرد و گفت سالانه حدود هشت هزار تن میوه زردآلو در استان تولید می شود که از نوع بسیار مرغوب است.

وی همچنین افزود هم اکنون شکوفه های قرمز درختان انار در دو هزار و 50 هکتار انارستان های استان جلوه های زیبایی از طبیعت این استان را به نمایش گذاشته است .

نجفی گفت انار منطقه سنگان از نوع بسیار مرغوب و بی هسته است و سالانه از سطح زیر کشت باغات انار استان، 17 هزار تن محصول برداشت می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان  گفت شرایط آب و هوایی استان، امکان پرورش و تولید انواع میوه های گرمسیری ، نیمه سردسیری و سردسیری را فراهم کرده و انگور یاقوتی که زودرس ترین انگور در کشور است در این استان تولید و محصول آن اواخر اردیبهشت به بازار عرضه می شود.  

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۰۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد

سید محمدرضا سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی  ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم رفته است گفت: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای این استان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در استان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • دست‌درازی به کاربری باغات خط قرمز شورای شهر کرج است
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان