Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@14:46:36 GMT

ساعات جبرانی مدارس ابتدایی مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۲۱۱۱۰

ساعات جبرانی مدارس ابتدایی مشخص شد

به گزارش   حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  عباسعلی باقری، مدیرکل آموزش و پرورش تهران، با تقدیر از همه‌ عواملی که در فرایند‌های یاددهی -یادگیری تاثیرگزار هستند و با اشاره به برنامه درس ملی مصوب ۲۰/۶/۹۱ شورای عالی آموزش و پرورش در اجرای بند ۲/۱۳ آیین نامه مذکور مبنی بر صیانت از برنامه درسی اظهار کرد: در جهت اجرای ساعات آموزشی در دوره ابتدایی و به دلیل شرایط خاص شهر تهران و تعطیلات به وجود آمده ناشی از ورود آلاینده‌ها و آلودگی هوا، فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی شهر تهران حداقل تا تاریخ ۱۳/۳/۹۷ برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور جبران ساعات درسی و بر اساس مصوبات شورای معاونین و شورای مدیران مناطق، با توجه به بند ۱/۱۳ برنامه درس ملی، زمان آموزش در دوره ابتدایی حداقل ۹۲۵ ساعت در طول سال تحصیلی بوده، بنابراین تاکید می‌شود تمامی فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی حداقل تا 13 خرداد دایر و باید نسبت به ارائه محتوای آموزشی کتاب‌های درسی اقدام شود.

زمان حضور دانش آموزان ابتدایی مشخص شد

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، فعالیت پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی را تا تاریخ  9 خرداد اعلام کرد و گفت: مدارس ابتدایی باید نسبت به ارائه برنامه‌های آموزشی و درسی و تعمیق فعالیت‌های یادگیری تا زمان فوق الذکر اقدام کند و از این تاریخ به بعد هم نسبت به برگزاری برنامه جشن یادگیری و برنامه ریزی سال تحصیلی آینده برنامه ریزی کنند.

وی ادامه داد: با استناد به مصوبه هشتصد و پنجاه و نهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مورخ ۲۲/۱/۹۱ با موضوع اجرای آزمون هماهنگ منطقه‌ای در پایه ششم، لازم است همچون سنوات گذشته به نحوی برنامه‌ریزی به عمل آید که پایه ششم ابتدایی از تاریخ ۵/۳/۹۷ لغایت ۱۳/۳/۹۷ نسبت به تدوین برنامه آزمون هماهنگ منطقه‌ای نوبت دوم اقدام شود.

باقری تصریح کرد: دانش آموزان پایه ششم ابتدایی باید با حضور در کلاس ها، از آموزش‌های لازم اعم از برنامه‌های درسی و تعمیق آموخته‌ها، تکرار و تمرین، رفع اشکال  استفاده کنند و در روز‌های آزمون از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در آزمون دروس (ترجیحا در فضای کلاس) شرکت کرده و در این ایام دانش‌آموزان تعطیلی ساعتی نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: با توجه به تعطیلات پیش آمده، مقتضی است مدیران مدارس در راستای اختیارات و شرح وظایف شورای مدرسه مندرج در بند (ب ماده ۱۰ و ماده ۹۶) آیین نامه اجرایی مدارس، نسبت به تشکیل شورای مدرسه اقدام کرده و در فرصت مناسب برای جبران کمبود ساعت‌های آموزشی به علت تعطیلی‌های مذکور تصمیم گیری و اقدام لازم را مبذول شود.

تشکیل کلاس جبرانی  در روزهای پنجشنبه

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نسبت به جبران کسری ساعات آموزشی یادآور شد: با توجه به اینکه شرایط مدارس ابتدایی و همچنین پایه‌های تحصیلی این دوره متفاوت است، بنابراین فعالیت‌هایی از قبیل افزودن ساعات آموزشی مدرسه با تشکیل کلاس‌ها قبل از شروع و بعد از پایان ساعت رسمی آموزشی مدرسه، تشکیل کلاس‌ها در روز‌های پنجشنبه در صورت فراهم بودن شرایط لازم به ویژه برای مدارس دو شیفت، استفاده از فرصت‌های یادگیری بیشتر برای دانش آموزان از قبیل یادگیری شامل آموزش معکوس، ارائه پروژه‌های آموزشی و علمی؛ آموزش‌های جبرانی و تقویتی در سایت و فضای مجازی مدارس و مناطق پیشنهاد می‌شود.

باقری یادآور شد: در برنامه‌ها و فعالیت‌های جبرانی کسری ساعت آموزشی که به تصویب شورای مدرسه می‌رسد؛ دریافت رضایت از اولیا برای حضور دانش آموزان در خارج از ساعات درسی مدرسه و در روز‌های پنج‌شنبه مطابق با ماده ۱۰ (بند ب-۱۸) آیین‌نامه اجرایی و ماده ۶ مصوبه ۵۸۳ شورای عالی آموزش و پرورش و هماهنگی در خصوص سرویس ایاب و ذهاب الزامی است. همچنین شورای مدرسه می‌توانند به منظور اجرای مطلوب پیشنهاد‌های مطرح شده، از راهکار‌های تشویقی استفاده کنند.

گفتنی است؛ اخذ هرگونه وجهی از اولیای دانش آموزان بابت برگزاری فعالیت‌ها و کلاس‌ها ممنوع است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی شامگاه سه شنبه در نشست خبری هفته معلم با بیان اینکه خیرین شهرستان گناباد ۲۳۰ میلیارد ریال برای احداث و بهسازی مدارس این شهرستان کمک کردند، اظهار کرد: معادل این مبلغ هم از اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی شهرستان گناباد اختصاص یافت.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده برای ساخت مدارسی در شهرهای گناباد، بیدخت، روشناوند و … پای کار آمده‌اند اظهار کرد: احیا و راه‌اندازی خانه معلم شهر کاخک و مرکز توانبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش بیدخت از جمله اقدامات عمرانی انجام شده در سال ۱۴۰۲ بود.

وی احداث شش چمن مصنوعی و ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بیان و تصریح کرد: احداث و بهسازی دبستان و دبیرستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه بهفر ریابی و تجهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک نیز در سال گذشته انجام شد.

فدوی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان گناباد حدود دو برابر سرانه استانی است خاطرنشان کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی در استان خراسان رضوی ۴.۳ مترمربع است این میزان در شهرستان گناباد هشت مترمربع است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: گرچه از نظر سرانه فضای آموزشی در سطح خوبی هستیم ولی حدود ۳۰ درصد از مجموع ۲۰۰ مدرسه شهری و روستایی شهرستان گناباد فرسوده و نیازمند بازسازی است.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدارس فرسوده با کمک خیران و اعتبارات دولتی بازسازی و بهسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد با اشاره به موفقیت‌های آموزشی این شهرستان طی دو سال گذشته تصریح کرد: در همین مدت رتبه آموزش و پرورش شهرستان گناباد در رشته علوم انسانی در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم و در کنکور تجربی در بخش استانی از ۱۴ به رتبه نخست ارتقا یافت.

وی افزود: کسب رتبه برتر استان خراسان رضوی در امتحانات نهایی و رتبه اول کشور در حوزه گیاهان دارویی از دیگر موفقیت‌های دانش آموزان شهرستان گناباد است.

رییس آموزش و پرورش گناباد از آغاز پروژه تجاری سازی در سه ماه آینده خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت حوزه درآمدی ۶۵ ملک از املاک آموزش و پرورش شهرستان را شناسایی کردیم که یا بدون استفاده هستند و یا اجاره بسیار کمی برای آنها دریافت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۵۰ مدرسه خالی از دانش آموز در شهرستان گناباد داریم و این در حالی است که به عنوان نمونه مدرسه روستای کلاته سیدعلی با توجه به افزایش دانش‌آموز مجدداً فعال شده است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: در راستای طرح شهید عجمیان ۴۳ آموزشگاه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد بهسازی و بازسازی شده‌اند.

وی به نامگذاری امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: هنرستان های آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای تحقق این شعار هستند و در همین راستا تابستان امسال مدرسه کارآفرینی راه‌اندازی می‌شود.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه روزانه ۶۵ هزار نفر معلم، دانش‌آموز و والدین آنها با آموزش و پرورش در ارتباط هستند گفت: ۱۹ هزار دانش آموز در ۹۱۱ کلاس درس بیش از ۲۰۰ مدرسه شهرستان گناباد مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 6093655

دیگر خبرها

  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد