Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناسا به‌تازگی پروژه تحقیقاتی جدیدی را در دستور کار قرار داده است که براساس آن زنبورهای رباتیک با پرواز بالای سطح مریخ، کارهای اکتشافی را در شبکه‌ای گسترده‌تر انجام می‌دهند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان زنبورهای رباتیک ساخته‌اند و مهم‌ترین مساله در این میان توجه به چگونگی انجام گرده‌افشانی مانند همسانان خود است اما این پروژه تنها به اینجا محدود نمی‌شود بلکه ناسا پروژه‌ای را در دستور کار دارد به طوری که در نظر دارد با استفاده از این زنبورهای رباتیک، چراغ سبزی را پیش روی اکتشافات در سیاره مریخ روشن کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زنبورهای رباتیک با پرواز بالای سطح مریخ، زوایای مختلف این سیاره را بررسی می‌کنند.

دانشمندان به دنبال استفاده از رمز و راز پرواز طبیعی زنبورها هستند تا با کمک به گرده‌افشانی آنها، مانع از کاهش جمعیت زنبورها شوند و از سوی دیگر، روی عملیات‌های تحقیق و نجارت، نظارت بر محصول و حتی انجام مأموریت‌های جاسوسی کار کنند. اما وظیفه زنبورهای رباتیک در سیاره سرخ چگونه است؟

براساس مطالعات اولیه‌ای که دانشمندان در ژاپن و دانشگاه آلاباما روی این پروژه انجام داده‌اند، این محیط خارجی برای این حشرات بین سیاره‌ای بیگانه نیست. نتایج اولیه بیانگر آن است که بال‌های زنبورهای عسل قدرت لازم را برای پرواز تا فراز جو سیاره مریخ را که حدود 100 برابر رقیق‌تر از سیاره ماست، دارند.

محققان، این ربات‌ها را زنبورهای مریخی نامیده‌اند و از چرخنده‌ای زمینی که پایه‌ای متحرک دارد، به مریخ پرتاب می‌شوند. این پایه، زنبورهای رباتیک را شارژ نگه داشته و ارتباط آنها را با زمین برقرار نگه می‌دارد. گروهی از زنبورهای مریخی شروع به پرواز کرده و از حسگرهای تعبیه شده و دستگاه‌های ارتباط بی‌سیم برای جمع‌آوری اطلاعات درباره مریخ استفاده می‌کنند. این چرخنده نیز مانند سایر چرخنده‌ها عمل می‌کند با این تفاوت که منطقه گسترده‌تری را از نقطه هوایی که مستقر می‌شوند، پوشش می‌دهند.

پروژه زنبور مریخی هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد و یکی از 25 پروژه انتخابی آژانس فضایی است که زیر نظر مؤسسه مفاهیم پیشرفته نوآوری ناسا انجام می‌گیرد. محققان محققان در این پروژه، چرخش بال‌های این زنبورهای رباتیک را در جو مریخ مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهند.

این زنبورها از معدود حشرات رباتیک زمینی هستند که قادر به پروازند. آنها طی چند سال آینده عملکرد آنها را در محفظه‌های خلاء آزمایش خواهند کرد که داخل آنها، چگالی هوابه حدی کاهش یافته تا به چگالی هوای مریخ برسد. دانشمندان در چنین شرایطی بال‌ها، حرکت و وزن زنبورها را به منظور مأموریت در مریخ طراحی می‌کنند.

منبع: جی پلاس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی

تین نیوز

بر اساس آمار سازمان هواپیمایی کشوری، در بازه زمانی نوروز، نزدیک به ۲۷ هزار پرواز در ۵۶ فرودگاه مختلف کشور انجام شده که در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجه ۷ درصدی داشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان هواپیمایی کشوری، در بازه زمانی ۲۴ اسفند تا ۱۷ فروردین ماه سال جاری، نزدیک به ۲۷ هزار پرواز در ۵۶ فرودگاه مختلف کشور انجام شده که در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجه ۷ درصدی داشته است.

همچنین پنج فرودگاه پرتردد در این ایام به ترتیب فرودگاه های مهرآباد، مشهد، تبریز، شیراز و اصفهان بوده و شهرهای مشهد و کیش بعنوان محبوب ترین مقاصد در نوروز ۱۴۰۳ معرفی شدند.

در بین شرکت های هواپیمایی نیز آتا ایر با جابجایی ۱۸۷۹۴۸ مسافر در مسیرهای پروازی داخلی و خارجی، مقام اول کشور در پروازهای نوروزی را به خود اختصاص داد همچنین این ایرلاین با اختصاص ۲۳۷۶۳۲ صندلی در فروردین ماه ۱۴۰۳ سهم قابل توجهی را در جابه جایی مسافر به خود در ماه اول سال جاری اختصاص داده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • اولین پرواز شهرکرد به عسلویه انجام شد
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد