Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@06:37:12 GMT

تعیین تکلیف ساعات جبرانی مدارس ابتدایی

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۲۲۷۶۴

تعیین تکلیف ساعات جبرانی مدارس ابتدایی

عباسعلی باقری، مدیرکل آموزش و پرورش تهران به اعلام زمان حضور دانش آموزان برای ساعات جبرانی اشاره کرد.

ایران آنلاین / عباسعلی باقری با تقدیر از همه‌ عواملی که در فرایند‌های یاددهی یادگیری تاثیرگزار هستند و با اشاره به برنامه درس ملی مصوب ۲۰/۶/۹۱ شورای عالی آموزش و پرورش در اجرای بند ۲/۱۳ آیین نامه مذکور مبنی بر صیانت از برنامه درسی اظهار کرد: در جهت اجرای ساعات آموزشی در دوره ابتدایی و به دلیل شرایط خاص شهر تهران و تعطیلات به وجود آمده ناشی از ورود آلاینده‌ها و آلودگی هوا، فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی شهر تهران حداقل تا تاریخ ۱۳/۳/۹۷ برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور جبران ساعات درسی و بر اساس مصوبات شورای معاونین و شورای مدیران مناطق، با توجه به بند ۱/۱۳ برنامه درس ملی، زمان آموزش در دوره ابتدایی حداقل ۹۲۵ ساعت در طول سال تحصیلی بوده، بنابراین تاکید می‌شود تمامی فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی حداقل تا 13 خرداد دایر و باید نسبت به ارائه محتوای آموزشی کتاب‌های درسی اقدام شود.

زمان حضور دانش آموزان ابتدایی مشخص شد
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، فعالیت پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی را تا تاریخ  9 خرداد اعلام کرد و گفت: مدارس ابتدایی باید نسبت به ارائه برنامه‌های آموزشی و درسی و تعمیق فعالیت‌های یادگیری تا زمان فوق الذکر اقدام کند و از این تاریخ به بعد هم نسبت به برگزاری برنامه جشن یادگیری و برنامه ریزی سال تحصیلی آینده برنامه ریزی کنند.

وی ادامه داد: با استناد به مصوبه هشتصد و پنجاه و نهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مورخ ۲۲/۱/۹۱ با موضوع اجرای آزمون هماهنگ منطقه‌ای در پایه ششم، لازم است همچون سنوات گذشته به نحوی برنامه‌ریزی به عمل آید که پایه ششم ابتدایی از تاریخ ۵/۳/۹۷ لغایت ۱۳/۳/۹۷ نسبت به تدوین برنامه آزمون هماهنگ منطقه‌ای نوبت دوم اقدام شود.

باقری تصریح کرد: دانش آموزان پایه ششم ابتدایی باید با حضور در کلاس ها، از آموزش‌های لازم اعم از برنامه‌های درسی و تعمیق آموخته‌ها، تکرار و تمرین، رفع اشکال  استفاده کنند و در روز‌های آزمون از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در آزمون دروس (ترجیحا در فضای کلاس) شرکت کرده و در این ایام دانش‌آموزان تعطیلی ساعتی نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: با توجه به تعطیلات پیش آمده، مقتضی است مدیران مدارس در راستای اختیارات و شرح وظایف شورای مدرسه مندرج در بند (ب ماده ۱۰ و ماده ۹۶) آیین نامه اجرایی مدارس، نسبت به تشکیل شورای مدرسه اقدام کرده و در فرصت مناسب برای جبران کمبود ساعت‌های آموزشی به علت تعطیلی‌های مذکور تصمیم گیری و اقدام لازم را مبذول شود.

تشکیل کلاس جبرانی  در روزهای پنجشنبه
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نسبت به جبران کسری ساعات آموزشی یادآور شد: با توجه به اینکه شرایط مدارس ابتدایی و همچنین پایه‌های تحصیلی این دوره متفاوت است، بنابراین فعالیت‌هایی از قبیل افزودن ساعات آموزشی مدرسه با تشکیل کلاس‌ها قبل از شروع و بعد از پایان ساعت رسمی آموزشی مدرسه، تشکیل کلاس‌ها در روز‌های پنجشنبه در صورت فراهم بودن شرایط لازم به ویژه برای مدارس دو شیفت، استفاده از فرصت‌های یادگیری بیشتر برای دانش آموزان از قبیل یادگیری شامل آموزش معکوس، ارائه پروژه‌های آموزشی و علمی؛ آموزش‌های جبرانی و تقویتی در سایت و فضای مجازی مدارس و مناطق پیشنهاد می‌شود.

باقری یادآور شد: در برنامه‌ها و فعالیت‌های جبرانی کسری ساعت آموزشی که به تصویب شورای مدرسه می‌رسد؛ دریافت رضایت از اولیا برای حضور دانش آموزان در خارج از ساعات درسی مدرسه و در روز‌های پنج‌شنبه مطابق با ماده ۱۰ (بند ب-۱۸) آیین‌نامه اجرایی و ماده ۶ مصوبه ۵۸۳ شورای عالی آموزش و پرورش و هماهنگی در خصوص سرویس ایاب و ذهاب الزامی است. همچنین شورای مدرسه می‌توانند به منظور اجرای مطلوب پیشنهاد‌های مطرح شده، از راهکار‌های تشویقی استفاده کنند.

گفتنی است؛ اخذ هرگونه وجهی از اولیای دانش آموزان بابت برگزاری فعالیت‌ها و کلاس‌ها ممنوع است./ باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود

هاشم ناظمی جلال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر یکی از مهم‌ترین برنامه‌های آموزش و پرورش را ایجاد امکانات ورزشی عادلانه عنوان و اظهار کرد: این زمین فوتسال سومین چمن مصنوعی (درون مدرسه‌ای) مدارس استثنایی استان است که تحول شگرفی را در فضای ورزشی این مدرسه به همراه خواهد داشت.

ناظمی جلال گفت: این طرح ورزشی با تخصیص ۳ میلیارد ریالی از محل فصل پنجم اعتبارات معاونت تربیت بدنی اداره کل آموزش پرورش استان در مساحت ۵۰۰ متر برای استفاده دانش آموزان با نیازهای ویژه به بهره برداری می‌رسد تا بتوانند در فضای ایمن تر به ورزش بپردازند.

وی عنوان کرد: ۵۷ دانش‌آموز دختر و پسر در دوره‌های مختلف تحصیلی آمادگی، ابتدایی، دوره اول و دوم متوسطه، پیش حرفه‌ای و کاردانش خاص در مدرسه احیا از آموزش و پرورش استثنایی خدمات آموزشی، پرورشی توانبخشی و حمایتی دریافت می‌کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان خدمت به دانش آموزان با نیازهای ویژه را ارزشمند و دارای برکات معنوی زیادی دانست و افزود: دانش آموزانی در گروه‌های معلولیت نیاز ویژه ذهنی، دارای آسیب شنوایی، چند معلولیتی، جسمی حرکتی و طیف اتیسم در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

احداث زمین چمن مصنوعی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر است

ناظمی جلال یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور ماه جاری این زمین فوتسال در قالب طرح شهید سلیمانی وبا هدف ترویج ورزش دانش‌آموزی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه گستره ورزش تنها محدود به سلامت و شادابی جسم نیست، یادآور شد: انجام فعالیت‌های منظم و مستمر ورزشی باعث کسب اعتماد به نفس، کاهش فشارهای روانی، افزایش احساس سودمندی، تقویت دقت و تمرکز دانش آموزان با نیازهای ویژه می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان تأکید کرد: از طریق تربیت بدنی دانش آموز دارای نیاز ویژه یاد می‌گیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه و مؤثری داشته باشد و به سازگاری بهتر و خودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.

ناظمی جلال با بیان اینکه سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش بر حوزه‌ها و ساحت‌های مختلفی به ویژه فعالیت‌های ورزشی تأکید دارد، افزود: تربیت بدنی در تمام دوره‌های تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه با فراهم آوردن زمینه سلامت دانش آموزان مورد توجه است.

کد خبر 6085445

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • دریافت شهریه مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی تنها براساس کیفیت آموزشی
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی