Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیمی انارکی ضمن تشریح تسهیلاتی که در سال جدید برای ساخت و خرید مسکن در نظر گرفته شده است، به ۵ محور سیاست‌های اعتباری سال ۹۷ اشاره کرد و افزود: تأمین مالی با اولویت بافت فرسوده، تقویت توان مالی خانه‌اولی‌ها، اولویت در تأمین مالی واحدهای میان‌متراژ، استفاده از ظرفیت بازار سرمایه و همچنین حمایت از تأمین مالی پروژه‌های ساختمانی مبتنی بر تکنولوژی‌های نوین ساخت، ۵ محور سیاست‌های اعتباری در سال جدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش بانک مسکن در سال جدید اولویت تأمین مالی را با پروژه‌های مسکونی واقع در بافت فرسوده و ناکارآمد شهری تعریف کرده است و کنار آن، به‌دنبال مزیت‌سازی برای سازندگان حرفه‌ای دارای صلاحیت و پروانه انبوه‌سازی است. بر اساس محور دوم،‌ تقویت توان مالی خریداران از طریق اختصاص بخشی از تسهیلات بدون سپرده به خرید مسکن با اولویت بافت فرسوده شهری به‌منظور ایجاد تحرک در بخش مسکن و در نتیجه رونق اقتصادی، در دستور کار بانک مسکن قرار دارد. خرید مسکن در بافت فرسوده، طی دو سال گذشته نیز از دو امکان ویژه ــ نرخ سود کمتر برای تسهیلات صندوق پس‌انداز مسکن یکم و همچنین معافیت بافت از شرط خانه‌اولی در پرداخت این نوع تسهیلات ــ برخوردار بود.

بانک مسکن در سال جدید تأمین مالی واحدهای مسکونی میان‌متراژ و متوسط قیمت را در اولویت خود دارد و برای این منظور، مدیریت شعب بانک مسکن در هر استان با ابلاغ مدیرعامل بانک، مأموریت دارد ظرفیت‌ها و نیازهای منطقه‌ای و استانی در بازار مسکن را شناسایی کند و متناسب با آن، برنامه پرداخت انواع تسهیلات بدون سپرده، اوراق و نیازمند سپرده گذاری را به‌صورت استانی تدوین و اجرایی کند.

مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه نقشه راه بانک مسکن تا ۱۴۰۰،‌ به‌شکل منعطف و قابل پایش و اصلاح ترسیم شده است افزود: هدف سیاست‌های اعتباری سال ۹۷ بانک مسکن، رونق‌بخشی به ساخت‌وساز و کمک به افزایش قدرت خرید سه گروه تقاضای مسکن شامل خانه‌اولی‌ها، ساکنان بافت‌های فرسوده و همچنین ساماندهی حاشیه‌نشین‌ها است و خط قرمز این سیاست‌ها، ممنوعیت ورود به بازار واحدهای لوکس و بزرگ‌متراژ است.

رحیمی انارکی تصریح کرد: مدیریت شعب بانک مسکن در سراسر کشور برای سال جدید مطابق ابلاغیه سال ۹۷، باید از پرداخت تسهیلات به پروژه‌هایی که تقاضای مؤثر برای آنها وجود ندارد اجتناب کنند تا از حبس منابع در بخش‌های ناکارآمد و غیرمصرفی بازار مسکن جلوگیری شود و جریان اعتبارات بانکی تداوم پیدا کند، برای این منظور تأمین مالی پروژه‌های ساختمانی با مساحت کمتر از ۱۰۰ مترمربع به‌ازای هر واحد مسکونی، در اولویت قرار دارد و به مدیران شعب توصیه شده است.

مدیرعامل بانک مسکن درباره تسهیلاتی که در سال ۹۷ برای بخش مسکن در نظر گرفته شده، به هیبنا گفت: در سال جدید با ۲۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده، برای ۶۸۰ هزار واحد مسکونی، تسهیلات ساخت و خرید مسکن پرداخت خواهد شد. این تسهیلات در سه دسته حساب‌های تعهدی همچون صندوق یکم، تسهیلات اوراق و همچنین تسهیلات تبصره‌ای طبقه‌بندی شده است. در دسته حساب‌های تعهدی، ۵۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده که حداقل ۸۰ هزار واحد مسکونی را شامل می‌شود. برای تسهیلات اوراق ساخت و خرید مسکن نیز اعتبار ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی به‌ظرفیت ۲۲۰ هزار واحد مسکونی پیش‌بینی شده است. در دسته تسهیلات تبصره‌ای نیز اعتبار ۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی برای ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در نظر گرفته شده که ۱۰۰ هزار واحد آن مربوط به نوسازی بافت‌های فرسوده سراسر کشور در راستای طرح مسکن امید یا همان پیشگام است که البته برای این موضوع حتماً به منابع ارزان‌قیمت از جمله وجوه اداره‌شده از محل صندوق توسعه مالی نیاز است. همچنین ۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان نیز تسهیلات بدون سپرده در سال ۹۷ به سازنده‌ها و خریداران مسکن پرداخت می‌شود.

مدیرعامل بانک مسکن درباره نحوه پرداخت تسهیلات بدون سپرده ساخت مسکن گفت: سازنده‌ها و پروژه‌های ساختمانی برای دریافت این تسهیلات به سه دسته تقسیم‌بندی می‌شوند که سقف تسهیلات متناسب با هر دسته، متفاوت تعریف شده است.

برای سنتی‌سازی، سقف تسهیلات بدون سپرده ساخت در تهران ۷۰ میلیون تومان، در مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیشتر از ۲۰۰ هزار نفر ۶۰ میلیون، در سایر شهرها ۵۰ میلیون و در مناطق کمتر توسعه‌یافته ۴۰ میلیون تومان است. این تسهیلات به سازنده‌های دارای صلاحیت حرفه‌ای و پروانه انبوه‌سازی نیز در ۴ گروه شهری نام‌برده‌شده به‌ترتیب در سقف‌های ۹۰، ۸۰، ۷۰ و ۶۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد. سازندگان حرفه‌ای در صورتی که از تکنولوژی‌های نوین ساخت و کاهنده مصرف انرژی در ساختمان برای ساخت‌وساز استفاده کنند، در قالب دسته سوم تسهیلات، در تهران ۱۱۰ میلیون، در مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیشتر از ۲۰۰ هزار نفر ۱۰۰ میلیون، در سایر شهرها ۹۰ و در مناطق کمتر توسعه‌یافته ۸۰ میلیون تومان تسهیلات بدون سپرده دریافت خواهند کرد ضمن آنکه نرخ سود تسهیلات برای دسته سوم، یک درصد کمتر از دو دسته دیگر خواهد بود.

رحیمی انارکی درباره نرخ سود کمتر تسهیلات برای سازنده‌های حرفه‌ای که به ساخت‌وساز با تکنولوژی نوین اقدام می‌کنند گفت: این اختلاف نرخ سود به‌عنوان مشوق برای توسعه بازار ساخت‌وسازهای حرفه‌ای و تبدیل وضعیت بساز و بفروش‌ها به سازنده‌های دارای صلاحیت، اعمال می‌شود.

بر اساس این گزارش سقف تسهیلات بدون سپرده ساخت مسکن برای تعاونی‌ها در تهران ۵۵ میلیون تومان، در مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر ۴۵ میلیون و در سایر شهرها ۳۵ میلیون تومان تعیین شده است. در کیش و قشم نیز این تسهیلات در سه سقف ۱۱۰ میلیون، ۹۰ میلیون و ۶۰ میلیون برای ساخت‌وسازهای مبتنی بر تکنولوژی نوین، سازنده‌های حرفه‌ای و سنتی‌سازی در سال ۹۷ پرداخت می‌شود. در سایر مناطق آزاد کشور نیز سقف این تسهیلات شامل ۱۰۰ میلیون، ۸۰ میلیون و ۵۰ میلیون تومان است.

مدیرعامل بانک مسکن درباره تسهیلات خرید مسکن بدون سپرده نیز گفت: در سال جدید سقف تسهیلات خرید مسکن بدون سپرده با اولویت بافت فرسوده در تهران ۶۰ میلیون، شهرهای بزرگ و مراکز استان ۵۰ میلیون و سایر شهرها ۴۰ میلیون تومان است که مشروط به در اختیار بودن منابع، پرداخت خواهد شد.

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار بانک مسکن اخبار تهران انواع وام مسکن بافت فرسوده چیست دریافت وام بانک مسکن دنیای اقتصاد سوابق ابوالقاسم رحیمی انارکی سود وام مسکن چند درصد است شرایط وام بانک مسکن شرایط وام خرید مسکن شرایط وام مسکن بدون سپرده شرایط وام مسکن در سال 96 مدیرعامل بانک مسکن وام بدون سپرده وام بدون سپرده 96 وام خرید مسکن بانک مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۴۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است