Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@22:41:15 GMT

باید کار در منازل در ورامین فرهنگ سازی شود

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۲۸۲۳۱

باید کار در منازل در ورامین فرهنگ سازی شود

ورامین- فرمانده سپاه ناحیه ورامین گفت: باید کار در منازل در ورامین فرهنگ سازی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ داوود اصغری در دیدار نوروزی با حسین دهقان، شهردار ورامین و هیات همراه با اشاره به شعار سال جدید با عنوان حمایت از کالای ایرانی تصریح کرد: باید اجرایی شدن شعار سال و حمایت از کالای ایرانی را از خودمان شروع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه ورامین خاطر نشان کرد: از طرفی باید کالای خوب به مردم عرضه شود تا رقابت و تقاضا ایجاد کند و مسئولین نیز برنامه جدی در برخورد با قاچاق کالا داشته باشند.

فرمانده سپاه ورامین اظهارداشت: باید کار در منزل فرهنگ سازی شود و به این فعالیت علاوه بر اشتغال به عنوان سرگرمی و اوقات فراغات نگاه کنند.

وی افزود: مردم فهیم ما همیشه از کالای مرغوب ایرانی حمایت کرده اند و مسئولین باید تمام توان خود را برای نهادینه سازی فرهنگ استفاده از کالای ایرانی را به کار ببرند، البته این نگاه نیز مهم است که همگی بدانیم هر کالایی به صرف خارجی بودن بهتر نیست، بلکه اعتماد به کالاهای ایرانی نیز نقش مهمی در توسعه و رونق اقتصادی کشور دارد با این شرط که مسؤولین به کیفیت اهمیت بدهند.

فرمانده سپاه ورامین افزود: حمایت از کالای ایرانی باعث ایجاد اشتغال پایدار می شود و منجر به رونق اقتصادی خواهد شد ولی نباید آن شروط گفته شده فراموش شود.

اصغری ادامه داد: نباید شعار حمایت از کالای ایرانی به نام مردم و به کام تولیدکنندگان باشد، بلکه همان طوری که رهبر معظم انقلاب فرمودند هم مردم و هم مسئولین به وظیفه خود در این عرصه عمل کنند،زیرا تمام کالاها و امکانات مورد نیاز مردم مستقیم با سلامتی و جان مردم مرتبط است و نمی توان به صرف حمایت از کالای ایرانی آنها را نادیده گرفت و این از سوی مقام معظم رهبری به خوبی تبیین شد و باید مردم و مسؤولین به دقت آن را دنبال کنند.

منبع: مهر

کلیدواژه: داوود اصغری سال حمایت از کالای ایرانی سپاه سیدالشهدا تهران مجله ایران مهر نوروز 97 گردشگری بوشهر مسافران نوروزی نوروز کرمانشاه سانحه تصادف خرم آباد آیین اعتکاف گرگان میراث فرهنگی خراسان جنوبی گردشگری مازندران اردوهای راهیان نور خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • توقیف لنج تجاری با ۶۰ میلیارد کالای قاچاق در خلیج فارس
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • حمایت جبهه فرهنگی یزد از اجرای طرح نور
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • خسارت سنگین تگرگ به منازل و خودروهای مردم در شهر مرزی! | تصویر