Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@06:07:53 GMT

روسیه و اوپک سازمان نفتی مشترک تشکیل می‌دهند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۳۰۱۶۶

وزیر انرژی روسیه گفت، ممکن است بعد از انقضای زمان اجرای توافق کاهش تولید نفت در پایان سال، یک سازمان مشترک برای همکاری بین کشورهای عضو و غیرعضو اوپک تشکیل شود.

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان هم ماه گذشته گفته بود که عربستان و روسیه در حال کار بر روی یک پیمان بلندمدت تاریخی احتمالا 10 تا 20 ساله هستند که ممکن است مکانیزم های کنترلی صادر کنندگان عمده بر عرضه جهانی نفت را تمدید نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نواک گفت، وی و همتای سعودی اش خالد الفالح همکاری های بلندمدت را مورد بحث قرار داده اند و «مکانیزم تعاملی» فعالی موثر بودن خود را به اثبات رسانده است.

نواک به خبرنگاران گفت: «ما اکنون در حال فکر کردن در مورد شکلی از همکاری هستیم که بتواند بلند مدت باشد و شامل امکان رصد بازار، تبادل اطلاعات و در صورت نیاز اجرای برخی اقدامات مشترک باشد.»

بر اساس توافق اعضای اوپک به رهبری عربستان و تولید کنندگان غیر عضو این سازمان، مسکو متعهد شده که تولید خود را از رقم پایه 11.247 میلیون بشکه در روز اکتبر 2016 به میزان 300 هزار بشکه در روز کاهش دهد.

نواک با اشاره به اینکه همکاری های گسترده تر با اوپک تضمین شده است افزود: «محدود کردن تولید نفت یک نوشدارو نیست بلکه یک اقدام ضروری است.» وی گفت، پیوستن روسیه به اوپک در دستور کار مذاکرات قرار ندارد.

روابط روسیه و عربستان در طی ماه های اخیر از جمله به دلیل اجرایی شدن توافق کاهش تولید گرم تر شده است. سال گذشته، ملک سلمان، پادشاه عربستان به مسکو سفر کرده بود.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​

تین نیوز

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: میزان سرقت از خطوط لوله نفت ایران در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن کاهش داشته است.

 

 

به گزارش تین نیز به نقل از تسنیم، ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت در نشستی خبری اظهار داشت: در سال 1402 بالغ بر 41 مورد تعرض به خطوط لوله انتقال نفت ایران رخ داد که با اقدامات به موقع، از این تعداد 25 مورد به برداشت نفت یا فرآورده منجر نشد.

وی افزود: نسبت به سال 1401 که 47 مورد انشعاب غیرمجاز با 35 مورد برداشت نفت یا فرآورده داشتیم، میزان سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش داشته است.

رحیمی با بیان اینکه "روند انتقال در سال 1402 افزایشی بوده است"، گفت: در سال گذشته 137 میلیارد لیتر مواد نفتی از مبادی تولید به مقاصد مصرف ارسال شده است

وی ادامه داد: از مجموع این انتقالات 71میلیارد لیتر مربوط به نفت خام و 66میلیارد لیتر مربوط به انتقال انواع فرآورده نفتی است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تصریح کرد: آمار گویای این است که باتوجه به اینکه در سال 1401 ، 132 میلیارد لیتر مواد نفتی انتقال داده شده و در سال گذشته ، 137 میلیارد لیتر که نشان دهنده رشد 3.7 درصدی در فرآیند انتقال است

وی افزود: در طراحی، مهندسی و اجرای خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده خودکفایی کامل داریم و در سال گذشته بالغ بر 98 درصد تجهیزات مورد استفاده در پروژه ها از ساخت داخل بوده است.

رحیمی با بیان اینکه انتقال 137 میلیارد لیتر نفت و فرآورده با خطوط لوله معادل تردد 5.5 میلیون نفتکش 25 هزار لیتری است، گفت: در صورت تردد این تعداد نفتکش، سالانه 2.5 میلیارد لیتر گازوئیل صرف سوخت این نفتکش ها خواهد شد، که در مقایسه با مصرف 800 میلیون لیتری سوخت در جابه جایی با خطوط لوله، سالانه 1.7 میلیارد لیتر به ارزش یک میلیارد دلار صرفه جویی در مصرف گازوئیل رخ می دهد.

وی ادامه داد: خط لوله صادراتی نفت خام گوره به جاسک قرار است توسط شرکت ملی نفت ایران تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت از تکمیل خط دوم 26 اینچ بندرعباس به رفسنجان تا سه ماه آینده خبر داد و گفت: با یک خطی که در این مسیر داریم، تجمع فرآورده را در بندرعباس داریم که با بهره برداری از خط دوم، این مشکل برطرف خواهد شد.

وی افزود: خط لوله تابش و خط لوله پارس هنوز وارد فاز اجرایی نشده اند، بلکه در مرحله طراحی هستند و به دلیل بزرگ بودن این پروژه ها، اینطور نیست که تا دو سال آینده انتظار بهره برداری از آنها را داشته باشیم.

رحیمی میانگین طول عمر خطوط انتقال نفت و فرآورده در جهان را 25 تا 30 سال اعلام کرد و گفت: عمر متوسط خطوط انتقال نفت خام ایران 33 سال و میانگین عمر خطوط لوله انتقال فرآورده های نفتی کشور 37 سال است اما با رسیدگی به موقع و بهره برداری درست، خطوط را در مدار بهره برداری داریم و اگر خطی با فرسودگی مواجه شود، طرح احداث خطوط لوله جایگزین تعریف و اجرایی می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد
  • تولید نفت اوپک در آوریل کاهش یافت
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • عربستان برای حمایت از اسرائیل ائتلاف عربی تشکیل می‌دهد
  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا