Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، «آنگلا مرکل» در آغاز چهارمین دوره صدراعظمی خود در بزرگ‌ ترین اقتصاد جهان قرار دارد؛ کسی که این روزها نقش یک رهبر اعتدال گرا و میانجی را میان اروپا و آمریکای دونالد ترامپ ایفا می‌ کند. ادامه کاهش میزان بیکاری در آلمان و رشد قدرتمندانه اقتصاد در این کشور از یک سو و از سوی دیگر، حفظ ائتلاف اروپا از جمله موارد محبوبیت مرکل در اروپا و آلمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

این زن قدرتمند گذشته جالب و شیرینی دارد:

زندگینامه

آنگلا مرکل به عنوان اولین فرزند خانواده در سال 1954 در شهر «هامبورگ» متولد شد. پدرش یک کشیش و مادرش معلم بود.

 

 

خانواده او اندکی بعد از تولد وی، به شهر کوچک «تمپلین» در نزدیکی «برلین» در جمهوری دمکراتیک آلمان (آلمان شرقی)  مهاجرت کردند. خانواده وی مسیحی و مخالف دولت کمونیستی آلمان شرقی بودند.

 

آنگلا و خواهر و برادرش

 

او ساخت دیوار برلین را یکی از نخستین خاطرات کودکی خود می‌ داند.

 

همواره مدل موی ساده و کوتاه او مورد تمسخر دیگران بوده‌ است.

تحصیلات

در زمان تحصیل در دبیرستان، نمرات خوب او در دروس مختلف به‌ ویژه ریاضیات و زبان روسی مورد توجه معلمان قرار گرفته‌ بود.

 

 

آنگلا در سال 1973 در دانشگاه «لایپزیگ» به تحصیل فیزیک پرداخت و در سال 1978 آن را به پایان رساند.

او دکترای خود را در رشته شیمی فیزیک در سال 1986 گرفت.

فعالیت سیاسی

آغاز

او در جوانی با اینکه به کمونیسم ایمان نداشت، به شاخه جوانان حزب اتحاد سوسیالیستی آلمان پیوست. در آن زمان به‌ طور پنهانی برنامه‌ های سیاسی تلویزیون آلمان غربی را تماشا می‌ کرد.

 

 

او به هنگام انقلاب‌ های 1989 وارد عرصه سیاسی آلمان شد و در سال‌ های پایانی دولت کمونیستی آلمان شرقی، مرکل در اعتراضات خیابانی شرکت فعالی داشت و به عضویت حزب تازه تاسیس «بیداری دموکراتیک» درآمد. او در زمان فروپاشی دیوار برلین به‌ عنوان سخنگوی این حزب فعالیت می‌ کرد.

ورود به دولت

مرکل در سال 1990 به معاونت سخنگوی نخستین دولت دموکراتیک جدید در آلمان شرقی پیشین منصوب شد. پس از اتحاد آلمان، او به آلمان غربی رفت و در آنجا به عضویت حزب محافظه‌ کار اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان درآمد.

 

 

در 18 مارس 1990 وی از ایالت «مکلنبورگ فورپومرن» به پارلمان آلمان (بوندستاگ) راه یافت و به عنوان قائم مقام سخنگوی دولت برگزیده شد.

 

 

به دلیل توجه «هلموت کهل» صدراعظم وقت آلمان به او، در 18 ژانویه 1991 به عنوان وزیر زنان و جوانان و در سال 1994 به عنوان وزیر محیط زیست، حفظ طبیعت و امنیت رآکتورها مشغول به کار شد.

 

 

وی مقام این وزارت را تا سال 1998 که به قدرت گرفتن حزب سوسیال دموکرات آلمان به رهبری «گرهارد شرودر» انجامید، حفظ کرد. بعد از آن تلاش به ائتلاف با سوسیال-دموکرات‌ ها برای حکومت در بعضی از ایالات کرد، که البته به نتیجه‌ ای نرسید.

رهبری حزب

پس از شکست اتحادیه دموکرات مسیحی در انتخابات 1998، مرکل به عنوان دبیرکل این حزب برگزیده شد و در سال 1999 پس از رسوایی پرداخت‌ های مالی غیرمجاز در این حزب که به برکناری «ولفگانگ شویبله» رهبر وقت این حزب انجامید به رهبران حزب خود از جمله هلموت کوهل پشت کرد و در سال 2000 به عنوان نخستین زن در تاریخ حزب دموکرات مسیحی آلمان، به رهبری این حزب برگزیده شد.

با این وجود در سال 2002 «ادموند اشتویبر» دبیرکل اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن که با اتحادیه دموکرات مسیحی در پارلمان متحد بود، به‌ عنوان نماینده دو حزب متحد برای صدراعظمی کاندید شد. این دو حزب با رهبرانشان (مرکل و اشتویبر) بارها گرهارد شرودر و سوسیال دموکرات‌ ها را تحت عناوین مختلف سیاست‌ های غلط اقتصادی، افزایش بدهی‌ های کشور و مهم‌ تر از همه، تعداد بسیار زیاد بیکاران مورد سرزنش قرار می‌ دادند. با این وجود اتحاد آنها بار دیگر در سال 2002، بیشتر به‌ دلیل سیاست‌ های آنها در مورد جنگ عراق از ائتلاف قرمز-سبز به رهبری گرهارد شرودر و یوشکا فیشر شکست خورد.

 

 

با افزایش بدهی‌ ها و بیکاران کشور در سال های 2003 و 2004، فشار بر شرودر و متحدانش بیشتر شد، تا آنجا که اتحادیه دموکرات مسیحی در سایر ایالت‌ های آلمان به پیروزی رسید. سوسیال دموکرات‌ ها و شرودر برای جبران این شکست‌ ها پیشنهاد به‌ عقب‌ انداختن انتخابات پارلمانی در سال 2005 را دادند، تا به رقبای خود محبوبیتشان را میان مردم به اثبات برسانند. در حالی که کارشناسان امیدی برای سوسیال دموکرات‌ها نمی‌دیدند.

پیروزی در انتخابات

مرکل در انتخابات بوندستاگ در سال 2005 خود را نامزد صدراعظمی از طرف دو حزب متحد کرد. بر خلاف انتظار همه، اتحادیه دموکرات مسیحی رای بالایی آورد به طوری که اتحادیه دموکرات مسیحی‌ ها و سوسیال مسیحی‌ های بایرن یا سوسیال دموکرات‌ ها هیچ‌ کدام به تنهایی نتوانستند اکثریت پارلمانی را به دست بیاوردند. به این ترتیب ائتلاف دمکرات مسیحی‌ ها و اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن مجبور شدند برای اداره کشور با سوسیال دموکرات‌ ها ائتلاف بزرگ تشکیل دهند. بر طبق مذاکرات ائتلاف بزرگ، سوسیال دموکرات‌ ها به صدراعظمی مرکل و کناره‌ گیری شرودر از سیاست رضایت دادند به شرط این‌که 8 وزارت‌ خانه بزرگ در دستان آنها باقی بماند. به این صورت آنگلا مرکل نخستین صدر اعظم زن در کشور آلمان معرفی شد.

 

 

به این ترتیب مرکل دولت ائتلافی را تا سال 2009 رهبری کرد. پس از انتخابات فدرال در سال 2009 و خروج سوسیال دموکرات‌ ها از دولت، مرکل دولت ائتلافی جدید را با مشارکت حزب دموکرات آزاد تشکیل داد.

دوره‌ های بعدی

 

 

سومین دوره صدراعظمی مرکل پس از انتخابات فدرال 2013 آغاز شد.

 

 

اما همپیمانانش در حزب دموکرات‌ های آزاد در این دوره از انتخابات از ورود به بوندستاگ بازماندند و در نتیجه مرکل دولتی ائتلافی با سوسیال دموکرات‌ ها تشکیل داد.

 

 

مرکل در روز 20 نوامبر 2016 از تمایل خود برای کاندیداتوری در انتخابات فدرال آلمان در سپتامبر 2017 خبر داد. او پس از پیروزی در این انتخابات برای چهارمین دور به صدر اعظمی آلمان رسید. با پایان این دوره، او رکورد طولانی‌ ترین دوره صدر اعظمی را می‌ شکند.

سیاست مرکل

او را سیاستمداری غیرقبل پیش‌ بینی، مرموز، بی‌ رحم، و عمل‌ گرا می‌ خوانند. درباره مرکل و در واقع سیاست کنونی حزب او گفته می‌ شود که او گرایش سنتی آلمان به فرانسه که پایه تشکیل یک اتحادیه اروپای قدرتمند است را می‌ شکند و مانند «تونی بلر» و «مارگارت تاچر» بیشتر گرایش به نزدیکی با آمریکا دارد.

 

 

این برای اتحادیه اروپا مسئله مهمی است وگرنه در زمینه سیاست‌ های اقتصادی، اختلاف احزاب بزرگ حاکم در اروپا بسیار کم شده‌ است. از او به عنوان مارگارت تاچر قرن 21 یاد می‌ شود.

مجله فوربز دو بار او را دومین شخص قدرتمند جهان نامید که بالاترین رتبه‌ ای است که یک زن تاکنون به آن رسیده‌ است. مرکل در سال 2015 از سوی مجله تایمز به عنوان شخصیت سال برگزیده شد و این نشریه او را صدراعظم دنیای آزاد نامید.

 

 

وی از روز 26 مارس 2014 رکورد طولانی‌ ترین دوره تصدی دولت را در بین سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا از آن خود کرد. همچنین وی در سال 2016 برای دهمین سال به عنوان قدرتمندترین زن دنیا از سوی مجله فوربز برگزیده شد.

مرکل همچنین نقشی کلیدی در پیمان لیسبون و اعلامیه برلین ایفا کرد. تقویت پیمان تجاری و سرمایه‌ گذاری ترنس-آتلانتیک از اولویت‌ های مرکل در تجارت خارجی بوده‌ است. وی همچنین نقشی تعیین‌ کننده در مدیریت بحران اقتصادی اروپا داشت و از وی به عنوان تصمیم گیرنده اصلی در حل بحران یاد می‌ شود.

در سیاست‌ های داخلی آلمان، اصلاحات سیستم خدمات درمانی، مشکلات مربوط به آینده توسعه بخش انرژی و همچنین سیاست‌ های درهای باز برای سیل مهاجران در سال‌ های 2015 و 2016 از عمده‌ ترین مسائلی بود که مرکل و دولتش را درگیر کرد.

سیاست خارجی

آنگلا مرکل در زمان جنگ عراق به پشتیبانی از سیاست‌ های آمریکا پرداخت. این کار او باعث بروز مخالفت‌ های شدید در داخل آلمان شد تا جایی که رئیس حزب سوسیال دموکرات، عملکرد و گفته‌ های مرکل را «سجده در برابر دولت آمریکا» دانست.

 

 

وی معتقد به عضویت ترکیه به عنوان مشارکت‌ کننده ممتاز به جای عضویت این کشور در اتحادیه اروپاست.

وی طرفدار برجام است و می‌ گوید از مدل این پیمان می‌توان برای خلع سلاح کره شمالی استفاده کرد.

وی مخالف خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) است. اما با این خروج، او به رهبر بی‌ رقیب اروپا تبدیل می‌ شود.

زندگی شخصی

او در دانشگاه با «اولریش مرکل»دانشجوی فیزیک آشنا شد و در سال 1977 پس از ازدواج با او، نام خانوادگی خود را از «کاسنِر» به «مرکل» تغییر داد.

 

 

وی در سال 1988 در مرکز آکادمی علوم با همسر دوم خود، «یواخیم زاور» آشنا شد. آنها پس از مدتی با هم ازدواج کردند.

 

 

آنگلا مرکل بدون اینکه از دو ازدواج خود فرزندی داشته‌ باشد، با فرزندان همسر دوم خود که حاصل ازدواج قبلی او هستند، زندگی می‌ کند.

ساده پوش بی آلایش

شواهد نشان می دهد که مرکل قدرتمند خیلی هم درگیر سبک پوشش اش نیست.او سال هاست که ساده پوشی را انتخاب کرده و خیلی به مدل و سبک لباس هایش اهمیت نمی دهد، یعنی بیشتر از یک مدل خاص اما در رنگ های متفاوت استفاده می کند.

او در کمد لباس هایش، فستیوالی از رنگ را جای داده، فستیوالی که اکثرا شامل کت های سه دکمه شبیه به هم اما در رنگ های مختلف هستند.با این همه خیلی ها معتقدند همین ساده پوشی  مرکل، عامل موفقیت او در جمع کردن رای مردم طبقه های پایین و متوسط جامعه آلمان است.

 

 

«بتینا شونباخ» طراح آلمانی که به خاطر دوختن لباس های هوشمندانه و در عین حال ساده مشهور است، از انتخابات سال 2005 مشاور مرکل در خریدهایش بوده است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال جهان دونالد ترامپ بیکاری آلمان خانواده معلم تولد مهاجرت فیزیک شیمی کمونیستی سخنگوی دولت زنان طبیعت انتخابات رسوایی جنگ عراق آنگلا مرکل فرانسه آمریکا اتحادیه اروپا کشورهای عضو اتحادیه اروپا پیمان لیسبون مدیریت بحران انرژی سیل عراق ترکیه برجام کره شمالی انگلیس ازدواج آکادمی علوم رنگ های مختلف جامعه آلمان آنگلا مرکل آمریکا صدراعظم آلمان قدرتمندترین زن جهان مرکل کیست موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۰۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد

وزارت امور خارجه آلمان در واکنش به حملات ادعایی سایبری روسیه به حزب سوسیال دموکرات آلمان کاردار سفارت این کشور را احضار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، وزارت امور خارجه آلمان در واکنش به حمله سایبری روسیه به حزب سوسیال دموکرات در سال گذشته، کاردار موقت سفارت روسیه را احضار کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز جمعه این خبر را اعلام کرد. به گفته وی چنین احضاری یک ابزار قوی دیپلماتیک تلقی می شود. این سخنگو گفت: این حادثه نشان می دهد تهدید روسیه برای امنیت و صلح در اروپا واقعی و بسیار زیاد است.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان عواقب این حمله هکری را در جریان سفر خود به استرالیا اعلام کرد. وی گفت: هکرهای دولتی روسیه در فضای سایبری به آلمان حمله کردند.

حزب سوسیال دموکرات صدر اعظم آلمان در ژوئن 2023 اعلام کرد که حساب‌های ایمیل مدیران این حزب در ژانویه هدف حمله سایبری قرار گرفته است. حزب صدر اعظم آلمان در آن زمان گفت که این امر به دلیل یک شکاف امنیتی در شرکت نرم افزاری مایکروسافت که هنوز در زمان حمله ناشناخته بود امکان پذیر شد.

به گفته بائربوک، تحقیقات دولت فدرال آلمان به رهبری وزارت خارجه اکنون تکمیل شده است. این مقام آلمانی گفت: امروز به وضوح می‌توانیم این حمله سال گذشته را به گروه APT28 که تحت کنترل سرویس مخفی روسیه GRU است نسبت دهیم. وی تاکید کرد: این کاملا غیر قابل قبول است و بدون عواقب نخواهد بود.

طبق ادعای اداره حفاظت از قانون اساسی آلمان، گروه APT28 حداقل از سال 2004 در سراسر جهان، عمدتاً در زمینه جاسوسی سایبری، فعال بوده است. بر اساس این ادعا در گذشته نیز کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاعات نادرست را در فضای مجازی رهبری کرده و در میان فعال‌ترین و خطرناک‌ترین بازیگران سایبری در جهان است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم روسیه را عامل حمله هکری به روسیه دانست.

گروه APT28 که با نام "خرس شیک" نیز شناخته می شود، مسئول یک حمله سایبری بزرگ به بوندستاگ در سال 2015 و پس از آن در ایالات متحده آمریکا برای حمله به حزب دموکرات قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 شناخته شد.

بر اساس اطلاعات خبرگزاری آلمان، تمامی سرویس های مخفی آلمان از جمله اداره حفاظت از قانون اساسی، سرویس اطلاعات فدرال و سرویس ضد جاسوسی نظامی در تحقیقات دولت فدرال شرکت داشتند.

بر اساس اطلاعات فعلی، گفته می‌شود که حمله به حزب سوسیال دموکرات بخشی از کمپین APT28 در چندین کشور اروپایی بوده است که علیه ادارات دولتی و شرکت‌هایی که با تامین انرژی، فناوری اطلاعات، تسلیحات یا هوافضا سروکار دارند، انجام شده است.

شورای آتلانتیک شمالی، مهم‌ترین نهاد تصمیم‌گیر ناتو، پیش از این نگرانی عمیق خود را در مورد افزایش حملات سایبری روسیه اما بدون ارائه جزئیات ابراز کرده بود.

اتحادیه اروپا هم "به شدت کمپین مخرب سایبری پیشرفته تهدید مداوم (APT28) تحت کنترل روسیه علیه آلمان را محکوم کرد. جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه به نمایندگی از اتحادیه اروپا گفت، اتحادیه اروپا متعهد به استفاده از طیف کامل اقدامات برای جلوگیری، بازدارندگی و واکنش به رفتار مخرب روسیه در فضای سایبری است.

اتحادیه اروپا اعلام کرد که نهادها، آژانس‌ها و تأسیسات دولتی در کشورهای عضو، از جمله لهستان، لیتوانی، اسلواکی و سوئد قبلاً توسط همین «بازیگر تهدید» مورد حمله قرار گرفته‌اند. در سال 2020، اتحادیه اروپا تحریم هایی را علیه افراد و نهادهای مسئول حملات APT28 به بوندستاگ در سال 2015 اعمال کرده بود.

در این بیانیه آمده است که رفتار روسیه با استانداردهای سازمان ملل برای رفتار مسئولانه دولت در فضای سایبری در تضاد است. اتحادیه اروپا چنین رفتارهای بدخواهانه را تحمل نخواهد کرد.

به دلیل ادامه جنگ روسیه علیه اوکراین، اتحادیه اروپا همچنین هفته‌ها است که در حال آماده‌سازی بسته چهاردهم تحریمی علیه مسکو است.

آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد