Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: به دنبال قصد دولت چین مبنی بر اعمال تعرفه بر کالاهای آمریکایی که دونالد ترامپ بارقه جنگ تجاری با پکن را به راه انداخته، با انتشار توئیتی مقام های پیشین کاخ سفید را مقصر و بی کفایت هایی دانست که باعث باختن جنگ تجاری با چین شدند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از سی ان ان، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در توئیتی نوشت: ما در جنگ تجاری با چین قرار نداریم بلکه ما این جنگ را خیلی وقت پیش با (مسئولانی) احمق، بی کفایت و کسانی که خود را نمایندگان آمریکا قلمداد می کردند به چین باخته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این رسانه آمریکایی افزود: ترامپ در توئیت خود با انتقاد از مقام ها و مسئولان پیشین آمریکا نوشت که آمریکا اکنون با کسری تجاری 500 میلیارد دلاری روبه رو است و ما می نمی توانیم اجازه دهیم تا این وضعیت ادامه یابد.
سی ان ان افزود: ترامپ تلاش می کند تا جنگ تجاری که توسط وی در شرف به راه افتادن است را متوجه مسئولان و مقام های گذشته کند و می گوید به من نگاه نکنید به قبل از من نگاه کنید.
رسانه آمریکایی ادامه داد: چنانچه تعرفه های در نظر گرفته شده اعمال شوند ، این تولید کننده و مصرف کنندگان هستند که بازنده این جنگ خواهند بود و حتی اقتصاد جهانی را نیز درگیر آن خواهد ساخت.
به گزارش ایرنا، اعمال تعرفه های متقابل میان پکن و واشنگتن زمانی آغاز شد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا حدود یکماه پیش تعرفه واردات فولاد و آلومینیوم را به ترتیب به 25 و 10 درصد افزایش داد.
پس از آنکه این اقدام با مخالفت اتحادیه اروپا و کشورهای دیگر نظیر کره جنوبی و چین روبه رو شد، کاخ سفید اعلام کرد که اعمال این تعرفه ها در قبال کشورهای اتحادیه اروپا، کانادا، مکزیک، کره جنوبی، استرالیا، آرژانتین و برزیل به صورت موقت متوقف می شود.
اما با وجود اعتراض شدید چین به این تعرفه ها، واشنگتن تهدید به اعمال تعرفه های جدیدتر به صورت ویژه علیه این کشور کرد که اقدام متقابل پکن را در پی داشت.
چین اعلام کرده است که بر روی 120 مورد از محصولات وارد شده از ایالات متحده از جمله میوه و محصولات مرتبط با آن 15 درصد تعرفه اعمال می کند.
درهمین حال وزارت بازرگانی چین روز دوشنبه گذشته اعلام کرد در مقابله با اعمال تعرفه آمریکا بر روی کالاهای چینی، این کشور نیز بر 128 قلم کالای وارداتی از آمریکا از جمله گوشت خوک و میوه ها تعرفه اعمال کرده است.
دفتر نمایندگی تجاری آمریکا موسوم به (USTR) نیز در ادامه جنگ تجاری با چین، یک روز بعد، فهرست جدید خود برای اعمال تعرفه بر روی 1300 کالای وارداتی دیگر از چین از جمله کالاهای صنعت هوافضا، تکنولوژی ارتباطی و اطلاعاتی، محصولات رباتیک و ماشین آلات به ارزش 50 میلیارد دلار را منتشر کرد.
شبد**اروپام **1302**1010

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد چين تعرفه جنگ تجاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۲۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه

فست فود آمریکایی کی‌اف‌سی به علت حمایت مردم مالزی از غزه و بایکوت این فست فود زنجیره‌ای، متحمل ضرر هنگفتی شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، استریتس تایمز به نقل از یک روزنامه چینی (نانیانگ سیانگ پائو) گزارش داد که فست فود زنجیره‌ای «کی اف سی» آمریکا به دلیل تحریم‌های اعمال شده از سوی مردم مالزی مجبور شد 108 شعبه خود را تعطیل کند.

این تحریم از زمان آغاز جنگ غزه اعمال شده و زیان‌های زیادی به این فست فود زنجیره‌ای وارد کرده است.

QSR Brands که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی‌ اف سی در مالزی است، فعالیت 108 شعبه در سراسر کشور را به حالت تعلیق در آورده است.

مالزی کشتی‌های مرتبط با اسرائیل را تحریم کرد

QRS امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که «در پاسخ به شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی»، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای تعطیلی موقت مراکز به منظور مدیریت هزینه‌های رو به رشد کسب‌وکار و تمرکز بر فروشگاه‌های شلوغ کی‌اف‌سی انجام داده است.

بررسی‌های استریتس تایمز در سه شعبه کوالالامپور نشانه‌هایی از تعطیلی موقت آنها داشت. جعبه‌ها داخل رستوران ها چیده شده بود. بر خلاف ادعای شرکت، کارگران فروشگاه‌های همسایه گفتند که یک هفته پیش به دلیل کمبود مشتری تعطیل شده‌اند.

به نوشته روزنامه چینی نانیانگ سیانگ پائو، در ایالت کداح مالزی، 11 فروشگاه کی‌اف‌سی بسته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • آمریکا ۵ واحد ارتش صهیونیستی را ناقض حقوق بشر دانست
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • مذاکرت مثبت لوپتگی با میلان
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی