Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجرایی کارخانه پلی‌اکریل اصفهان گفت: در کشور ۱۵۰ هزارتن محصولات پلی اکریل نیاز دارد اما ظرفیت کارخانه فقط ۵۰ هزار تن است.

محسن رجایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه بعد از راه اندازی کامل کارخانه پلی اکریل خطوط توسعه این مجموعه احداث می‌شود گفت: با توجه به نیاز کشور می‌توان ظرفیت تولید را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که ظرفیت کشور ۱۵۰ هزارتن است اما در حال حاضر تنها ۵۰ هزار تن محصول تولید می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در حال رایزنی برای گشایش اعتبار (LC)  جهت خرید محموله های بعدی اکریلو نیتریل هستیم افزود: برای این مهم مشکلاتی وجود دارد اما قرار است در جلسات آتی این مشکل رفع شود. باتوجه به مشکلات موجود کارخانه با بانک در گشایش LC))، درصدد رایزنی با شرکت‌های دیگر در این باره هستیم.

مدیر اجرایی کارخانه پلی‌اکریل اصفهان در پاسخ به اینکه آیا ایران ظرفیت تولید مواد اولیه را دارد تا در این حوزه خودکفا شویم، پاسخ منفی داد و گفت: قرار است چند پروژه برای تولید ماده اولیه در کشور اجرایی شود اما هنوز این موضوع محقق نشده است، این درحالی است که اگر این واحدها راه‌اندازی شود هزینه تولید کاهش می یابد و فرصت‌های شغلی مناسبی هم ایجاد می‌شود.

به گزارش ایمنا، پلی‌اکریل در ۴۲ سال فعالیت خود، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نخ و الیاف پلی‌استر و همچنین تنها تولیدکننده الیاف اکریلیک کشور معرفی شده و تأمین کننده مواد اولیه حدود ۴۰۰ واحد کوچک و بزرگ نساجی کشور است.

ظرفیت اسمی تولید شرکت پلی‌اکریل ایران معادل ۱۲۵هزار تن در سال است که تولیدات آن شامل نخ و الیاف پلی‌استر، نوار، الیاف اکریلیک، تاپس پلی‌استر و چیپس پلی‌استر و الیاف شیشه در صنایع ریسندگی، بافندگی، فرش، پوشاک، پتو و فاستونی کاربرد دارد.

اواسط سال ۹۵ این شرکت با وجود دو هزار کارگر ورشکسته شد و مجددا با تلاش های دولتی و خصوصی احیا شد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حبیبه هراتی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز، اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یکهزار تن زباله از سطح شهر تبریز جمع‌آوری می‌شود .

وی افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت آزمونه در ۲ منطقه زعفرانیه و رشدیه، جمع اوری پسماند خانگی به صورت شبانه از ساعت ۲۱ آغاز شده است و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

هراتی با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته افزود: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

وی با اشاره به فعالیت ۲ خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه اعلام کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید