Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@17:10:18 GMT

هند سومین هدف تهدیدات سایبری در جهان است

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۳۳۸۱۳

هند سومین هدف تهدیدات سایبری در جهان است

دهلی نو-ایرنا- شرکت آمریکایی 'سیمانتک' که مرجع جهانی در ارائه امنیت سایبری می باشد، در آخرین گزارش خود اعلام کرد: هند سومین هدف تهدیدات سایبری جهان شامل بد افزار، اسپم و باج افزار در سال 2017 بوده است.

به گزارش ایرنا، پایگاه روزنامه انگلیسی زبان 'هندو' روز پنجشنبه، به نقل از گزارش سیمانتک نوشت: در سال 2017 ، 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9 درصد از تهدید های سایبری در سطح جهان علیه هند شناسایی شدند که این میزان در مقایسه با سال قبل از آن 5.11 درصد بوده است.
براساس این گزارش، از نظر تهدید های سایبری، آمریکا با 26.61 درصد در رتبه اول و چین با 10.95 درصد در رتبه دوم جهانی قرار گرفته اند.
رتبه بندی تهدیدهای جهانی سایبری بر اساس هشت معیار از جمله بد افزار، اسپم، فیشینگ، ربات ها، حملات تحت شبکه، حملات تحت وب، باج افزار و سرقت ارز های سایبری (کرایپتو ماینینگ) انجام شده است.
بر اساس این گزارش، هند دومین کشور جهان از نظر تهدید های ربات ها و اسپم، سومین کشور جهان از نظر حملات تحت شبکه و چهارمین کشور از نظر حملات باج افزار ها می باشد.
سیمانتک در ادامه گزارش خود گفت: از گسترش ناگهانی باج افزارها تا رشد سریع سرقت ارزهای سایبری، سال 2017 به ما ثابت کرد که حملات سایبری می توانند از تهدیدات جدید و خارج از انتظار برای امنیت ملی به شمار آیند.
'ترون کورا' مدیر بخش محصولات امنیت تجاری حوزه آسیا- اقیانوسیه و ژاپن در این شرکت گفت: دزدی ارز های سایبری یک تهدید روز افزون برای امنیت سایبری و شخصی است. سود کلان این حملات هکرها را ترغیب می کند تا با ورود به هر سیستم آسیب پذیر از رایانه های شخصی خانگی گرفته تا سیستم های دیجیتالی اداری، اطلاعات را به نفع خود به سرقت برده و آنها را به ارزهای دیجیتالی تبدیل کنند.
سال گذشته تیم واکنش اضطراری رایانه ای هند با انتشار گزارشی اعلام کرد در شش ماه اول سال 2017 در هر 10 دقیقه یک جرم سایبری در هند اتفاق افتاده است.
این جرایم اینترنتی شامل کلاهبرداری اینترنتی، اسکن و کاوش، هک وب سایت ها، اقدامات مخرب و خلاف عرف، ویروس یا کد مخرب، باج افزار و خودداری از خدمات می شود.
درحالی که جرایم معمول سایبری در هند رواج دارند اما حملات باج افزارها به رایانه های سازمانها و اداره ها پیش از این در این کشور سابقه نداشته اند.
در ماه جولای سال 2017 ، حمله سایبری باج افزار موسوم به 'پتیا' Petya که در سطح جهانی انجام شد، فعالیت بندر جواهر لعل نهرو به عنوان بزرگ ترین بندر کانتینری هند در مومبای را متوقف کرد.
این باج افزار با استفاده از کد (Eternal Blue) که به عقیده کارشناسان از سازمان امنیت آمریکا به سرقت رفته است خود را در شبکه گسترش داد.
این حمله سایبری یک ماه پس از آلوده شدن هزاران رایانه در سرتاسر جهان به باج افزار 'وانا کرای' که با قفل کردن اطلاعات حساس برای باز گردانی آنها باج درخواست می کرد اتفاق افتاد.
در نتیجه این حمله 102 سیستم رایانه ای متعلق به پلیس در ایالات آندرا پرادش هند آلوده و همچنین تولید خودرو در کارخانه مشترک نیسان و رنو در چنای واقع در جنوب این کشور برای مدتی متوقف شد.
پس از این حمله، دولت هند از مقامات دولتی که در مراکز حساس مشغول به کار هستند درخواست کرد برای جلوگیری از سرقت اطلاعات حساس از رایانه هایی استفاده کنند که به شبکه اینترنت متصل نباشند.
کارشناسان معتقدند هند به رغم توانمندهای بسیار بالا در زمینه تولید نرم افزار، آمادگی لازم برای مبارزه با حمله های سایبری را ندارد و بدافزارها به راحتی می توانند به زیرساخت ها، بانک ها وحتی دستگاههای سیاسی و اطلاعاتی این کشور حمله کنند.
در یکی از بزرگترین سرقت اطلاعات حساس اینترنتی در هند که سال گذشته اتفاق افتاد ، اطلاعات مربوط به سه میلیون و 200 هزار کارت اعتباری در این کشور هک شد.
همچنین در ماه اکتبر سال 2016 یک گروه هکر پاکستانی به نام هکسور ادعا کرد که حدود هفت هزار و 70 وب سایت هندی را هک کرده است.
یکی از جدی ترین حمله های سایبری به سیستم دیجیتال هند در سال 2013 اتفاق افتاد که در این حمله ، وب سایت شرکت دولتی الکترونیک هند توسط گروه هکر موسوم به فروزن میست هک شد.
این گروه اقدام به سرقت اطلاعات حساس سازمان تحقیقات هوا و فضا و یک مرکز هسته ای این کشور هند کرد.
آساق**267**1424*1049

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي هند حملات سايبري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۳۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است

استاندار بوشهر از کسب رتبه سوم استان در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان توسط وزارت کشور خبر داد.

به گزارش خبرگراری ایمنا، احمد محمدی‌زاده اظهار کرد: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته‌ایم.

وی افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی‌زاده عنوان کرد: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیلگرانه و مردمی‌سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

وی گفت: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، گفت: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم‌افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

محمدی‌زاده افزود: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

منبع: فارس

کد خبر 749349

دیگر خبرها

  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • نقش ویژه ارتش در مقابله با تهدیدات خارجی کشور
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد