Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله مکارم شیرازی در دیدار با وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: دولت باید همچون گذشته نگاه ویژه‌ای به طرح تحول سلامت داشته باشد

به‌ گزارش ایلنا، آیت الله مکارم شیرازی در دیدار وزیر بهداشت با اشاره به نامگذاری سال به حمایت از کالای ایرانی و با تاکید بر این نکته که حمایت از اقلام پزشکی ساخت داخل سبب ایجاد اشتغال و افزایش امید در کشور می‌شود از تولیدکنندگان دارو خواست برای برخوردارشدن از حمایت مردمی بر کیفیت تولیدات خود بیفزایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که اگر طب سنتی در چارچوب قانون و ضوابط باشد تاثیرگذار و مورد تایید است، افزود: در احادیث اهل بیت (ع) چیزی به نام طب اسلامی وجود ندارد و برخی با یک مشت خرافات هم به اسلام و هم به طب سنتی آسیب می‌زنند.

در ابتدای این دیدار وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ابراز امیدواری کرد تاپایان دولت دوازدهم ، ۹۰۰ تخت به تخت های بیمارستانی استان افزوده شود.

قاضی زاده هاشمی از بی برنامه بودن اسلامی در کشور انتقاد کرد و گفت: برخی از افراد بدون تخصص و با هدف کسب درآمد وارد این عرصه می شوند که هم برای طب سنتی و هم برای روحانیت مشکل آفرینی می کنند.

وزیر بهداشت، در مان و آموزش پزشکی بر حمایت از گروه‌های کم درآمد در طرح تحول سلامت تاکید کرد وگفت: در حال حاضر هیچ جنازه ای به دلیل ناتوانی مالی خانواده متوفی در بیمارستان نگه داشته نمی‌شود.

آیت‌الله نوری همدانی: برخی با عنوان طب‌اسلامی سوء‌استفاده می‌کنند

آیت الله نوری همدانی هم ظهر امروز در دیدار با وزیر بهداشت با تاکید بر این که طرح تحول سلامت خدمت بزرگی به مردم بود گفت: خدمات مسئولان کشور در عرصه های مختلف با هم متفاوت است و خدمات پزشکی و درمانی و بهداشتی از بهترین و مهمترین خدمات به مردم است.

آیت الله نوری همدانی ظهر امروز در دیدار با وزیر بهداشت با اشاره به این که طرح تحول سلامت خدمت بزرگی به مردم کشور بود، گفت: در اسلام همه خدمت ها و همه علوم، در یک رتبه هستند ولی برخی از علوم دارای اهمیت هستند؛ یکی از این علوم، علوم مرتبط به طب و بهداشت است.

وی افزود: به قول فرمایش حضرت امام صادق(ع) در هر منطقه مسکونی باید به سه گروه حضور داشته باشند؛ اولین گروه، فقهایی هستند که اسلام شناس هستند و اسلام را با همه ابعاد آن می شناسند؛ گروه دوم طبیان بصیر و معتمد هستند که بتوانند مردم را درمان کنند و گروه سوم نیز امیران مدیر و عادل هستند.

آیت الله نوری همدانی افزود: فعالیت بهداشتی در کشور، فعالیت بسیار مهم است؛ در اسلام از طب به عنوان یک مساله مهم یاد شده است؛ در اسلام بر این نکته تاکید شده است که اگر کاری نیز قرار است انجام شود به بهترین نحو انجام شود و در عرصه پزشکی نیز باید چنین عمل کرد.

وی گفت: خدمات مسئولان کشور در عرصه های مختلف با هم متفاوت است و خدمات پزشکی و درمانی و بهداشتی از بهترین و مهمترین خدمات به مردم است که مردم نیز رضایت دارند؛ قضاوت مردم نسبت به فعالیت پزشکی در کشور مثبت است ولی نسبت به برخی از امور که مرتبط به معیشت است مردم راضی نیستند که در این زمینه باید توجه شود که همه جریان ها در کشور به شکل یکنواخت انجام شود تا مایه رضایت مردم را فراهم کنند.

این مرجع تقلید با اشاره به شعار امسال نیز که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح شد گفت: مساله حمایت از کالای ایرانی بسیار مهم است؛ باید سعی کنید که تجهیزات پزشکی در کشور تولید شود.

وی گفت: در زمینه طب اسلامی باید توجه داشت که اسلام با تمام ابعاد زندگی بشر در ارتباط است؛ برخی از این مساله سوءاستفاده می کنند که باید از این سوء استفاده جلوگیری کنند.ورزش ریشه همه دواها است زیرا امراضی که در سنین بالا رخ می دهد همگی با ورزش پیوسته از بین می رود؛ اگر انسان با ورزش همراه باشد و هر روز حرکت منظم و مداوم داشته باشد قطعا در مقابل بیماری ها مقاوم خواهد شد؛ اگر ورزش فراگیر شود شاید ۵۰ درصد مطب ها و داروخانه ها خلوت شوند.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۸۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • فرمانده سپاه شهرستان راسک معرفی شد
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد