Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ساوه و زرندیه درمجلس گفت: طرح انتقال آب از سرشاخه های دز و سد کوچری به شهرستان ساوه به طور جد در حال پیگیری است. ۱۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۷ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه, محمد رضا منصوری عصر امروز در دیدار شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و معاونت خدمات شهری شهرداری ساوه با اشاره به ضرورت مدیریت منابع آبی اظهار داشت:  طی چند دهه اخیر شهرستان ساوه با مشکل کمبود بارش مواجه بوده به طوری که منابع آب زیرزمینی در این شهرستان به شدت کاهش یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بحران آب بحرانی است که بیشتر مناطق کشور به ویژه شهرستان‌های ساوه و زرندیه را تهدید می‌کند و لازم است، همه مسئولان و مردم ایران به سهم خود برای رفع این بحران و عبور از آن تلاش کنند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد: هم‌اینک ظرفیت های صنعتی و کشاورزی شهرستان ساوه تحت تاثیر کمبود منابع آبی قرار گرفته  به همین سبب تسریع در اجرای طرح انتقال آب به این شهرستان ضروری است.

منصوری بیان کرد: طرح انتقال آب از سرشاخه های دز و سد کوچری به شهرستان ساوه به طور جد در حال پیگیری است و امسال اعتباری بالغ بر 150 میلیارد ریال برای اجرای این پروژه اختصاص یافته و 40 کیلومتر لوله مورد نیاز خریداری شده است.

وی ادامه داد: این درحالی است که البه با کاستی‌هایی از سوی پیمانکار مواجه بودیم که این امر نیز مورد پیگیری قرار گرفته است.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بخشدار پاتاوه در آیین افتتاح خانه هلال روستای تمنک از حمایت و همکاری مردم، شورا و دهیار روستا برای کمک به راه اندازی خانه هلال قدردانی کرد و گفت: خانه هلال شعبه‌ای کوچک از هلال احمر در ادارات، نهادها، شرکت‌ها و مناطق شهری و روستایی به شمار می‌رود که نقش مهمی در مدیریت بحران دارند.
شهرام صفادوست افزود: راه‌اندازی خانه‌های هلال گام مهمی در راستای ترویج اهداف انسان دوستانه هلال‌احمر به منظور آگاه‌سازی جامعه از مخاطرات و روش‌های مقابله با آن است.
امام جمعه پاتاوه هم در این آئین گفت: خانه های هلال محله محور و اجتماع محور و با هدف آموزش به روستائیان راه اندازی شده است.
حجت السلام سیادت افزود: یکی از نقش های مهم خانه های هلال در مناطق روستایی هنگام وقوع حوادث دیده بانی، اطلاع رسانی و ارزیابی دقیق خسارت های ناشی از حادثه و گزارش آن به هلال احمر است که باید این مهم در این بخش پیگیری و آموزش داده شود.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان دنا هم گفت:۷ خانه هلال در شهرستان دنا فعال وجود دارد که در حال خدمت رسانی به مردم است.
چراغ سحر با بیان اینکه ترویج فرهنگ داوطلبی از دیگر برنامه‌های خانه‌های هلال است افزود: خانه های هلال در زمان بحران نقش مهمی برای امدادرسانی در روستاها ایفا می کنند.
وی ادامه داد: در فاصله رسیدن گروههای امدادی به صحنه حادثه، تنها افرادی که می توانند با تجهیزات و ابزارهای خود، پاسخ اضطراری به حادثه را به عنوان دیده بانی داشته باشند، اهالی خود روستا هستند و خانه های هلال آموزش استفاده از ابزارها هنگام حوادث و بحران ها را به اهالی روستاها ارائه می دهد.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ
  • گنج‌یاب‌ها در ساوه به گنج نرسیدند
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا