Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین علیشاپور در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره آغاز فصل بهار و موسیقی های نوروزی، اظهار کرد: خاطره ی هر نوروز برای من ، شمیم زندگی است که می فهماند چه قدر دنیا زیباست و باید در آن ماند ، قدرش را دانست و زندگی را با تمام وجود لمس کرد.

وی همچنین به ساختن آهنگ هایی مبتنی بر مضامین فرهنگ ملی مانند آیین نوروز اشاره کرد و گفت: ساختن قطعات متناسب با فرهنگ ملی، زمانی دغدغه ی هنرمندان بزرگ ما بوده و از دوران مشروطه به این سوی آهنگ سازان بزرگ موسیقی ایران ساخته و ترانه سرایان بارز ما در این رابطه سروده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

** موسیقی سنتی در حال محو شدن است

خواننده آلبوم «می رسد باران» در ادامه درباره وضعیت این روزهای موسیقی، اظهار کرد: متاسفانه موسیقی سنتی در سطح جامعه ، روز به روز در حال محو شدن است و انگار قرار هم نیست صاحب منصبان فرهنگ برای آن کاری کنند.

علیشاپور ادامه داد: موسیقی پاپی را هم که من می بینم یا شامل زنجموره های بدحال و ترکیدگی های مضحک و یا مضامین ارتباطات دختر پسری ، آن هم نه از نوع زیبا، که از نوع سطحی اش است.

وی با اشاره به اینکه البته مسلما در دنیای موسیقی استثناهایی اندک هم وجود دارند، یادآور شد: متاسفانه با توجه به جو جامعه و فضای حاکم بر خود موسیقی و موسیقی دانان، استثناهای مثبت و موفق عرصه موسیقی به خوبی مجال بروز نمی یابند.

** شرایط روحی و ذهنی شنوندگان موسیقی خوب نیست!

این خواننده سنتی همچنین درباره چگونگی ماندگاری یک اثر موسیقایی، گفت: ماندگاری یک اثر موسیقایی به شرایط گوناگونی در خود اثر بستگی دارد . اما مهم تر از آن ، شرایط ذهنی و روحی مردم و مخاطبان است که متاسفانه شرایط خیلی خوبی نیست.

علیشاپور به تأثیر ملودی گیرا در مخاطب اشاره کرد و یادآور شد: در هر حال عواملی هم وجود دارد که به موسیقی مربوط است ، ملودی ساده، گیرا و ترانه زیبا و نجیب و فراگیر ، ارکستراسیون و تنظیم فکورانه به ماندگاری بهتر اثر کمک می کند.

وی ادامه داد: البته از موسیقی دانان و ترانه سرایان فعلی ، با این همه گرفتاری های ذهنی و روزمره قاعدتا نمی شود خیلی انتظار بروز قوای خلاقه داشت که امیدواریم روزی این مسائل درست شود و شرایط به آرامش قبل بازگردد... .

** خودم را به آوازخوانی و ضبط های کوچک محدود کرده ام

خواننده آلبوم «می رسد باران» درباره فعالیت های اخیر خود، اظهار کرد: فعلا سرگرم تمرین هایی با گروه همنوازان دلگشا به سرپرستی و آهنگسازی سیامک جهانگیری برای یک تور سراسری در چند شهر و اجرا در تهران هستم .

علیشاپور همچنین درباره برگزاری دیگر کنسرت های خود، گفت: قرار است کنسرت هایی متشکل از قطعاتی قدیم موسیقی ایرانی را همراه با آقایان حسین لک و هوشمند عبادی در چند شهر از استان های لرستان و خوزستان برگزار کنیم.

وی افزود: به هر حال فعالیت ها را بیشتر بر موسیقی سنتی ایران یا کارهایی که واقعا برگرفته از موسیقی ایرانی است که اطلاق دیگری نمی شود از آن داشت ، استوار کرده ام .

این خواننده سنتی ادامه داد: در حیطه ی ضبط هم فعلا مشغول ساخت اثری به آهنگسازی سورج دهقان فردوس و تنظیم مهیار علیزاده هستم. با توجه به این که چند کار از سالیان قبل تولید کرده ام و در مسیر انتشار قرار دارد ، فعلا خودم را در حوزه ی ضبط و نشر ، به آوازخوانی و ضبط های کوچک و خصوصی محدود کرده ام.

** پیشنهاد می کنم دانشگاه آزاد در شهرها دانشکده هنرهای ملی ایجاد کند

علیشاپور در پایان همچنین درباره تاثیر دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای فرهنگ و هنر در جامعه، خاطر نشان کرد: امیدوارم که این دانشگاه ، آموزش ها را به سمت ایجاد سواد بنیادین و نه صرفا دادن مدرک به جوانان ببرد چرا که امروزه جوان دارای مدرک داریم ولی جوانان آگاه معدودند. همچنین خوب است این دانشگاه در هر شهر بزرگ یه دانشکده ی هنرهای ملی ایجاد کند .

503

حسین علیشاپور موسیقی ملی می رسد باران دانشگاه آزاد اسلامی موسیقی سنتی نوروز بهار زندگی شروع موسیقی پاپ مخاطبان موسیقی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۱۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • دویستمین سالگرد سمفونی شماره ۹ بتهوون؛ تاج موسیقی غربی!
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات