Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@17:20:05 GMT

دوغ و ماست همراه غذا بخوریم یا نه؟

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۴۱۸۴۶

یک کارشناس طب سنتی گفت: خوردن دوغ و ماست همراه با غذا به‌ویژه غذا‌های گوشتی مانند کباب موجب تولید مواد بیماری‌زا و بیماری‌هایی مانند درد‌های مفصلی و سوء‌هاضمه می‌شود. ناطقان: سید جواد علوی درباره غذای مناسب و سالم اظهار داشت: غذای مناسب، غذایی است که بعد از خوردن آن فرد به حالاتی مانند خمودگی، بی‌حالی، نفخ و قراقر (صدای شکم)، یبوست، اسهال و نظایر آن مبتلا نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: انسان از خوردن غذا لذت می‌برد و به این لحاظ اگر در انتخاب یا نحوه استفاده غذا‌ها دچار خطا شود، تاوان آن را نخستین مرحله معده و بعد تمام دستگاه گوارش می‌پردازد.
این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: خوردن دوغ و ماست همراه با غذا به‌ویژه غذا‌های گوشتی مانند کباب، موجب بروز درد‌های مفصلی و سوء‌هاضمه می‌شود.
علوی اضافه کرد: بیدار ماندن زیاد باعث از بین رفتن رطوبات اصلی بدن، اختلال در هضم غذا، خشکی مغز و در نهایت سبب جنون می‌شود.
وی متذکر شد: خوردن باید به‌هنگام اشتهای راستین باشد چرا که در هنگام سیری و پر بودن معده و بدن، خوردن بیشتر باعث تداخل و فساد غذا، اسهال و بیماری می‌شود.
علائم اشتهای واقعی
این کارشناس طب سنتی یادآور شد: علائم اشتهای واقعی عبارتند از: ایجاد سبکی در معده و زیر آن، عدم آروغ با بوی غذای قبلی و بدبو، احساس سبکی در حرکات و افزایش حواس پنج‌گانه، چون بویایی و شنوایی.
منبع: تسنیم برچسب ها: دوغ و ماست ، غذاهای گوشتی ، سوء‌هاضمه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دوغ و ماست غذاهای گوشتی سوء هاضمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • استمرار هوای گرم در مازندران
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان