Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@17:29:50 GMT

برترین وسایل نظامی بدون سرنشین جهان

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۴۲۹۲۷

برترین وسایل نظامی بدون سرنشین جهان

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در دنیای تکنولوژی نظامی هر روزه پیشرفت های خیره کننده ای رخ می دهد و ارتش های جهان سعی دارند به هر ترتیب که شده تلفات انسانی خود را کاهش دهند. در این میان، تجهیزات نظامی که برای انجام عملیات خود نیازی به حضور انسان ندارند همواره از اهمیت خارق العاده ای برخوردار بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنین نجهیزات و محمل های نظامی کاملاً به صورت خودکار و یا دستکم به صورت کنترل از راه دور عمل کرده و سرعت و دقت بالایی دارند به نحوی که در همه موارد می توان آن ها را از نمونه های سرنشین دار خود برتر دانست. اما مهم ترین علت گرایش کشورها به این تجهیزات بدون سرنشین این است که حتی در صورت مورد هدف قرار گرفتن نیز تلفات انسانی نخواهند داشت. علاوه بر این نداشتن سرنشین باعث شده که این تجهیزات از حجم کمی برخوردار بوده و این موضوع در بالا بردن سرعت عمل و دقت و همچنین سخت بودن ردیابی و شکار آن ها موثر بوده است. در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با 10 مورد از برترین تجهیزات نظامی بدون سرنشین که عمدتا هواپیماها و پهپادها هستند آشنا کنیم.

1- ام کیو ریپر/پردیتور بی

هواپیمای بدون سرنشین ام کیو ریپر (MQ-9 Reaper) توسط کمپانی جنرال اتومیکس ایروناتیکال سیستمز طراحی شده تا نیازهای نیروهای هوایی و دریایی ایالات متحده را برطرف نماید. از این هواپیماهای بدون سرنشین در عملیات های زیادی در افغانستان، عراق و آفریقا استفاده شده است. هر فروند ام کیو ریپر می تواند تا 14 موشک هوا به زمین هلفایر یا 4 موشک هلفایر و دو بمب 230 کیلویی با قابلیت هدایت لیزری را با خود حمل نماید.

2- پردیتور سی «اَونجر»


این هواپیمای بدون سرنشین در واقع نمونه پیشرفته تر ام کیو ریپر یا همان پردیتور بی است. تجهیزات الکترونیکی پیشرفته تر و قابلیت های پنهانکاری مانند مخزن داخلی سلاح و اگزوزی به شکل S برای کاهش رد گرمایی در این نمونه اضافه شده است. این هواپیمای بدون سرنشین می تواند همان سلاح های نوع قبلی را حمل کند اما هنوز در مراحل توسعه به سر برده و تاکنون در هیچ عملیاتی شرکت نداشته است.

3- بوئینگ ایکس-45


این وسیله هوایی تهاجمی بدون سرنشین (Unmanned Combat Air Vehicle (UCAV)) توسط کمپانی فانتوم وورکس که از کمپانی های تابعه بوئینگ است، طراحی شده و بوئینگ انیتگریتد دفنس سیستمز کار تولید آن را بر عهده گرفته است. بوئینگ ایکس- 45 در سال 2000 ساخته شد و دارای دو مخزن جنگ افزاری است که هرکدام 4 موشک یا بمب را در خود جای می دهند.

4- نورثروپ گرومان ایکس-47 بی پگاسوس


این هواپیمای بدون سرنشین فوق پیشرفته در سال 2011 و پس از بوئینگ ایکس 45، به پرواز درآمد. پگاسوس دارای دو مخزن جنگ افزار است که می تواند بمب هایی تا وزن 2 تن را در خود جای دهد.

5- تانک شوالیه سیاه


در کمال ناباوری این مورد دیگر به ایالات متحده تعلق ندارد. تانک شوالیه سیاه (Black Knight) توسط کمپانی BAE Systems ساخته شده و هیچ سرباز یا سرنشینی را با خود حمل نمی کند بلکه در درون آن سیستم های هوشمند متعددی به کار رفته که می تواند به طور خودکار مسیر خود را پیدا کرده و از برخورد با موانع جلوگیری نماید و به طور همزمان برخی دستورهای کاربردی را به برجک تانک منتقل نماید. این تانک کاملاً خودکار از یک توپ 30 میلیمتری و یک مسلسل قوی سود می برد و یکی از تانک های سبک نسل آینده به شمار می آید.

6- هلی کوپتر ام کیو- 8 فایر اسکوت


در واقع ام کیو- 8 فایر اسکوت (MQ-8 Fire Scout) یک هلی کوپتر با قابلیت کنترل از راه دور است که ظاهراً برای دیده وری ساخته شده است. اما این هلی کوپتر با قابلیت حمل 272 کیلوگرم وزن می تواند عملیات های پشتیبانی در مقیاس کوچکی را نیز انجام دهد و یا تعداد کمی سلاح سبک از قبیل موشک های کوجک با خود حمل نماید.

7- قایق پروتکتور


این قایق یک سیستم دفاعی است که با طول 9 متر و قدرت پنهانکاری و سرعت خارق العاده خود با سیستم مسلسلی مینی تایفون مجهز شده و می توان یک مسلسل کالیبر .50 ، نارنجک انداز 40 میلیمتری یا یک مسلسل 7.62 را جایگزین آن کرد.

8- تالون سوردز


این پلتفرم متحرک خودکار نظامی (TALON SWORDS) می تواند مانند یک سرباز رباتیک در عوارض متعددی از زمین از جمله گل و لای، شن، برف، آب و حتی راه پله ها حرکت کند و می توان آن را به سلاح های مختلفی مجهز کرد از جمله تفنگ ام 16 یا مسلسل های قوی و نارنجک اندازهای 40 میلیمتری.

9- خودرو کارنگی ملون کراشر


ربات کارنگی ملون کراشر (Carnegie Melon's Crusher) با سیستم پیشرانه هیبریدی دارای باتری هایی است که نیروی لازم برای طی کیلومترها مسافت را برای این وسیله تامین خواهند کرد. سپس یک موتور دیزلی به کار افتاده و باتری ها را از نو شارژ خواهد کرد. این خودرو اتوماتیک بدون سرنشین می تواند تا 3.600 کیلوگرم بار را حمل نماید و دوربین ها و سنسورهای مختلفی روی ان نصب شده است.

10- خودرو MDARS


سیستم خودکار MDARS که مخفف عبارت «سیستم متحرک کشف و ارزیابی و واکنش» (Mobile Detection Assessment and Response System) است برای برای عملیات گشت اتوماتیک و بدون دخالت انسانی در صورت نیاز طراحی شده است. بدین ترتیب این خودرو با سیستم هایی ممانعت از برخورد با موانع، سنسورهای 360 درجه و تجهیزات کاشف متعدد دیگری مجهز شده است.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

۱۰ وسیله نظامی بدون سرنشین برتر جهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جالبترین ها قدرت نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است

پاسخ نظامی ایران به اقدام تروریستی اسرائیل در دمشق، ضعف اسرائیل و قدرتمندی ایران را نشان داد. حمله ایران نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: مراد یشیلتاش؛ استاد دانشگاه ترکیه، در تحلیلی که از سوی روزنامه صباح ترکیه منتشر شد، می‌نویسد: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق، تنش‌های منطقه‌ای را به اوج بی‌سابقه‌ای رساند و بار دیگر ژئوپولیتیک پیچیده خاورمیانه را در کانون توجه قرار داد. واکنش تلافی‌جویانه ایران به این تجاوز، نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است. پاسخ ایران با دو هدف انجام شد: نشان دادن قدرت نظامی خود و رساندن پیامی سیاسی به جامعه بین‌المللی. این اولین مورد از سال ۱۹۷۳ بود که یک دولت، پاسخ نظامی به اسرائیل داد و بدین وسیله وضعیت طولانی مدت مصونیت اسرائیل را مختل کرد.

ایران به دنبال تقویت قدرت بازدارندگی خود در برابر بازیگران منطقه‌ای و جهانی است. حمله ایران از طریق یک عملیات نظامی پیچیده شامل موشک‌های کروز و بالستیک و همچنین پهپادها که به نام شاهد ۱۳۶ شناخته می‌شوند، انجام شد. استفاده ایران از پهپادهای شاهد ۱۳۶، موشک کروز زمین به زمین پاوه با برد ۱۶۵۰ کیلومتر، موشک‌های غدیر و عماد و دزفول، تایید شده است. علاوه‌بر آن، استفاده از موشک خیبرشکن با برد ۱۴۵۰ کیلومتر که ظاهرا قابلیت مانور بالایی در برابر سامانه‌های پدافند هوائی را نیز دارد تایید شده است. عملیات ایران، محدودیت‌های دفاعی اسرائیل را آشکار کرد و نشان داد که سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل دچار آسیب‌پذیری‌ هستند. پنج موشک بالستیک پایگاه هوائی نواتیم، و چهار موشک پایگاه هوائی نِگِو را هدف قرار دادند.

رویارویی اخیر بین اسرائیل و ایران، سؤالاتی را در مورد استراتژی امنیتی اسرائیل ایجاد می‌کند، در حالی که هدف آن تقویت بازدارندگی ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای است. نقش ایالات متحده با حمایت مداوم از اسرائیل در کنار افزایش تلاش‌ برای جلوگیری از تنش بیشتر مشخص شده است.

عملیات تلافی‌جویانه ایران با عنوان «وعده صادق»، چالشی مهم برای سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل بود. هزینه نسبتا پایین حمله در مقایسه با هزینه اقتصادی بالای دفاع پایداری دراز مدت جنگ را به یک نگرانی حیاتی برای اسرائیل تبدیل می‌کند. بنابراین، توانمندی‌های تهاجمی ایران هم چنان یک تهدید دائمی برای اسرائیل قلمداد می‌شوند.

علاوه‌بر این، اظهارات «حسین سلامی» فرمانده سپاه پاسداران، حاکی از تغییر در الگوی سنتی رویارویی نظامی اسرائیل و ایران است. سلامی تاکید کرد که ایران با عملیات تلافی‌جویانه خود علیه اسرائیل، معادله جدیدی را ایجاد کرده و حملات بعدی اسرائیل به شهروندان، پرسنل و دفاتر و مراکز مرتبط با ایران، با پاسخ مستقیم مواجه خواهد شد.

از سوی دیگر، پاسخ اسرائیل، بر ناتوانی این رژیم در عملیات مستقل در عرصه بین‌المللی تاکید دارد. حضور و حمایت آمریکا در منطقه، نقشی اساسی در شکل‌دهی به فرآیندهای تصمیم‌گیری اسرائیل دارد. علاوه‌بر این، درگیری اخیر باعث شعله‌ور شدن اختلافات سیاسی در درون خود اسرائیل شده است. سیاست‌های امنیتی دولت نتانیاهو با انتقادات داخلی و بین‌المللی مواجه شده و اثبات شده که ناپایدار است. افکار عمومی اسرائیل در رابطه با مدیریت بحران توسط دولت دچار اختلاف نظر شده. برخی از اسرائیلی‌ها از رویکرد تهاجمی‌تر نسبت به ایران حمایت می‌کنند در حالی که برخی دیگر از اسرائیلی‌ها خطرات مرتبط با تبدیل شدن به یک جنگ در مقیاس بزرگ را برجسته می‌سازند.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • امدادرسانی به خودروی گرفتار شده در رودخانه زمکان با ۶ سرنشین (فیلم)
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • تصاویر نجات خودروی گرفتار شده در رودخانه | ۶ سرنشین نجات پیدا کردند | ویدئو
  • واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق، فوت راننده و سرنشین آن را رقم زد
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است
  • برگزاری کشتی فرنگی جام تختی بدون مدعیان
  • طوفان الاقصی اعتماد رژیم اشغالگر به ارتش و سیستم امنیتی و نظامی خود را از بین برده است